Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Forumul Constructiilor 2024, despre noi perspective privind digitalizarea si inovatia
Forumul Constructiilor 2024, despre noi perspective privind digitalizarea si inovatia
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 22 Feb 2024 13:00
Anul acesta, pe 25 aprilie, Arena One va gazdui o noua editie a Forumului Constructiilor 2024. Intr-o epoca in care tehnologia remodeleaza peisajul profesional, Forumul promite sa ofere o perspectiva proaspata asupra digitalizarii si inovatiei in constructii si sa sublinieze necesitatea adaptarii continue pentru a ramane relevanti intr-un sector in constanta schimbare.
Sub deviza "Unitate in constructii pentru performanta durabila", Forumul se pozitioneaza ca un catalizator pentru schimbare, promovand digitalizarea si inovatia ca piloni centrali ai progresului, spun reprezentantii eDevize, organizatorii evenimentului.
"Participarea la Forumul Constructiilor 2024 nu este doar o oportunitate de a fi la curent cu ultimele tendinte si inovatii, ci si o platforma unica de networking si colaborare. Este sansa de a face parte dintr-o comunitate dedicata excelentei in constructii si de a contribui la conturarea viitorului acestui sector vital", au transmis organizatorii.
Printre conferentiarii care si-au anuntat deja participarea la Forumul Constructiilor se afla Cristian Erbasu (CEO Constructii Erbasu SA si presedintele FPSC), Petre Ene (director general adjunct Consitrans), Catalin Visan (director executiv Concelex), Valentina Saygo (expert contabil, Ask for Accounting), Adrian Dragomir (fondator Termene.ro), Alexandru Fulga (Managing Partner Concrete&Design Solutions si presedinte PPC), Monica Grafu (director general, Menatwork), Florin Vraja (Deputy COO Ness Proiect Europe), Mircea Capatina (Co-Founder & Marketing Director SmartBill), arh. Serban Tiganas (fondator Dico si Tiganas birou de proiectare), Razvan Parvulescu (Head Of Business Development, BTD Construct), Ovidiu Oprea (Strategy and Development Advisor Viarom), Rodica Lupu (director Cluster TEC), Cristian Mezei (co-fondator & CMO Viata Verde Viu), Costel Cojanu (manager al Departamentului Inovare & Design PORR Romania), Anca Zegrean (Head Of Employment Practice la Biris Goran SPARL) si Alexandru Stanean (CEO TeraPlast).
Conferinta va fi moderata de ing. Marius Soflete, inginer constructor de structuri din lemn, proiectant specializat de case pasive si trainer si creator de continut educational in domeniul constructiilor eficiente energetic la Soflete.ro.
 
Digitalizare si aplicarea AI in constructii
Primul panel al evenimentului, "Digitalizare in termeni concreti", se anunta a fi o dezbatere esentiala pentru liderii si practicienii din constructii, oferind claritate si solutii pragmatice pentru provocarile digitalizarii. Discutiile se vor concentra pe depasirea obstacolelor initiale si integrarea eficienta a noilor tehnologii in procesele de business.
Inteligenta artificiala (AI) reprezinta viitorul automatizarii in industria constructiilor. Panelul "Cum aplicam AI in constructii" va explora potentialul neexploatat al AI de a optimiza proiectarea, executia si managementul proiectelor, transformand radical eficienta si productivitatea atat in birouri, cat si pe santiere.
In cadrul panelului "Diverse si neprevazute. Ce spun expertii?", participantii vor beneficia de expertiza unor nume proeminente din domeniu, care vor aborda cele mai presante probleme legislative si tendintele din ofertare si managementul resurselor, oferind perspective noi si solutii inovatoare.
Ultimul panel, "Leadership in constructii. Probleme, solutii & managementul schimbarii", va pune accent pe importanta unui leadership adaptabil si vizionar in navigarea peisajului digital in schimbare. Speakerii vor impartasi din experientele lor in implementarea unor sisteme noi de automatizare si in crearea unui mediu propice pentru inovatie si crestere.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
strabag nivel 1
CDS
ness project
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
rigips
EDIT-Structural
MAKITA
Acvatot 2019
concelex
leviatan
noark
quadratum
siniat
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander