Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - NOU! Premiile Pietei de Tamplarie Termoizolanta EURO-Fereastra 2014
NOU! Premiile Pietei de Tamplarie Termoizolanta EURO-Fereastra 2014
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 29 Apr 2014 16:41
Cu prilejul Conferintei Internationale despre Tamplarie si Pereti Cortina EURO-Fereastra (eveniment aflat la editia a sasea si devenit deja traditional pentru bransa autohtona de profil) vor fi acordate intr-un cadru select, pentru prima data in Romania, Premiile Pietei de Tamplarie Termoizolanta EURO-Fereastra 2014. Desfasurat sub motto-ul „20 de ani de tamplarie moderna in Romania”, la data de 19 mai 2014, in Sala Atlas a Radisson Blu Hotel – Bucuresti, evenimentul constituie un prilej optim de a recompensa excelenta in afaceri a companiilor ce activeaza in sectorul national de ferestre/usi.
Companii selectate in cadrul a sase sectiuni principale
In etapa preliminara, redactia revistei Fereastra a selectat societati reprezentative - producatori si furnizori din domeniu -  clasificate in functie de notorietate, transparenta, rezultate financiare, investitii etc. Firmele au fost grupate in cadrul unor sectiuni principale, dupa cum urmeaza:
 
PVC;
Aluminiu;
Lemn;
Geam & Sticla arhitecturala;
Dezvoltare piata;
Transparenta si comunicare.
 
In acelasi timp, domeniile reprezentative pentru producatorii si furnizorii selectati sunt constituite de: tamplarie din PVC; tamplarie din aluminiu & fatade; tamplarie din lemn; usi de interior & exterior; usi de garaj & usi automate & porti; rulouri si sisteme de umbrire; ferestre de mansarda; paneluri pentru usi; sisteme din PVC; sisteme din aluminiu; sisteme de placari & copertine; sisteme de feronerie/accesorii; utilaje & echipamente; sticla arhitecturala; geam termoizolant; adezivi & spume poliuretanice; software; servicii de proiectare; servicii de vopsire /infoliere.
 
Trofeul EURO-Fereastra si diplome de excelenta acordate celor mai semnificative firme
Ceremonia de decernare a Premiilor Pietei de Tamplarie Termoizolanta are loc in premiera, fiind parte integranta a Conferintei Internationale pentru Sisteme de Tamplarie si Pereti Cortina EURO-Fereastra 2014, ale carei lucrari se deschid pe 19 mai a.c., la ora 10.00, in Sala Atlas a Radisson Blu Hotel printr-o sesiune plenara, comuna cu lucrarile Conferintei despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii 2014, editia a treia. Cu prilejul galei, la festivitatea de decernare a premiilor, o serie de companii si personalitati din sectorul de tamplarie vor fi distinse cu Trofeul EURO-Fereastra si cu diplome de excelenta. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere