Agenda Constructiilor
Duminica, 27 Noiembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - NOU! Premiile Pietei de Tamplarie Termoizolanta EURO-Fereastra 2014
NOU! Premiile Pietei de Tamplarie Termoizolanta EURO-Fereastra 2014
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 29 Apr 2014 16:41
Cu prilejul Conferintei Internationale despre Tamplarie si Pereti Cortina EURO-Fereastra (eveniment aflat la editia a sasea si devenit deja traditional pentru bransa autohtona de profil) vor fi acordate intr-un cadru select, pentru prima data in Romania, Premiile Pietei de Tamplarie Termoizolanta EURO-Fereastra 2014. Desfasurat sub motto-ul „20 de ani de tamplarie moderna in Romania”, la data de 19 mai 2014, in Sala Atlas a Radisson Blu Hotel – Bucuresti, evenimentul constituie un prilej optim de a recompensa excelenta in afaceri a companiilor ce activeaza in sectorul national de ferestre/usi.
Companii selectate in cadrul a sase sectiuni principale
In etapa preliminara, redactia revistei Fereastra a selectat societati reprezentative - producatori si furnizori din domeniu -  clasificate in functie de notorietate, transparenta, rezultate financiare, investitii etc. Firmele au fost grupate in cadrul unor sectiuni principale, dupa cum urmeaza:
 
PVC;
Aluminiu;
Lemn;
Geam & Sticla arhitecturala;
Dezvoltare piata;
Transparenta si comunicare.
 
In acelasi timp, domeniile reprezentative pentru producatorii si furnizorii selectati sunt constituite de: tamplarie din PVC; tamplarie din aluminiu & fatade; tamplarie din lemn; usi de interior & exterior; usi de garaj & usi automate & porti; rulouri si sisteme de umbrire; ferestre de mansarda; paneluri pentru usi; sisteme din PVC; sisteme din aluminiu; sisteme de placari & copertine; sisteme de feronerie/accesorii; utilaje & echipamente; sticla arhitecturala; geam termoizolant; adezivi & spume poliuretanice; software; servicii de proiectare; servicii de vopsire /infoliere.
 
Trofeul EURO-Fereastra si diplome de excelenta acordate celor mai semnificative firme
Ceremonia de decernare a Premiilor Pietei de Tamplarie Termoizolanta are loc in premiera, fiind parte integranta a Conferintei Internationale pentru Sisteme de Tamplarie si Pereti Cortina EURO-Fereastra 2014, ale carei lucrari se deschid pe 19 mai a.c., la ora 10.00, in Sala Atlas a Radisson Blu Hotel printr-o sesiune plenara, comuna cu lucrarile Conferintei despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii 2014, editia a treia. Cu prilejul galei, la festivitatea de decernare a premiilor, o serie de companii si personalitati din sectorul de tamplarie vor fi distinse cu Trofeul EURO-Fereastra si cu diplome de excelenta. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
hilti
rigips
Acvatot 2019
CELCO 2020
FRONTALE
MAKITA
viarom
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
BMI_Icopal

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu