Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - NovingAIR promoveaza la NZEB Expo ventilatia cu recuperare de caldura
NovingAIR promoveaza la NZEB Expo ventilatia cu recuperare de caldura
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 13 Iun 2024 13:33
Compania NovingAIR isi anunta prezenta la nZEB Expo, la standul E21, eveniment ce se va desfasura in perioada 14-16 iunie, la Romexpo si va fi dedicat tehnologiilor de constructie care asigura un consum energetic aproape zero. 
Vedeta expozitiei este, fara indoiala, ventilarea cu recuperare de caldura, un domeniu in care NovingAIR exceleaza, de peste 10 ani. Ventilarea cu recuperare de caldura nu doar ca asigura o eficienta energetica sporita, dar contribuie si la sanatatea oamenilor prin mentinerea unei calitati superioare a aerului interior. Atragem atentia ca oamenii petrec 90% din timp in interior. Important de mentionat: desi aerul interior provine din exterior, acesta devine de pana la 10 ori mai poluat din cauza exclusiva a activitatii umane. Contribuie la poluarea aerului interior: respiratia, materialele de constructii si finisajele, utilizarea pieselor de mobilier, gatitul, folosirea produselor de curatenie.
 
Importanta Ventilarii in Locuinte
Ventilarea joaca un rol crucial in mentinerea unui mediu sanatos si eficient din punct de vedere energetic. Sistemele de ventilare cu recuperare de caldura NovingAIR, reusesc sa pastreze un aer proaspat si curat in locuinte, reducand in acelasi timp costurile energetice. Aceste sisteme inlocuiesc complet aerul din interiorul unei locuinte la fiecare 2-3 ore, asigurand un mediu oxigenat si filtrat, esential pentru sanatatea si confortul celor care locuiesc in ele.

Efectele Grave ale Poluarii Aerului Interior
Calitatea aerului din interior este esentiala pentru sanatatea noastra. Poluarea aerului din interior poate avea efecte grave asupra sanatatii, afectand in special copiii si persoanele in varsta. Iata cateva exemple de poluanti comuni si efectele lor asupra sanatatii:
- Azbestul: Poate cauza cancer pulmonar, azbestoza, mezoteliom si alte tipuri de cancer.
- Contaminantii biologici: Virusuri, acarieni si praf pot provoca astm, iritatii ale gatului, gripa si alte boli infectioase.
- Plumbul: Poate cauza leziuni ale creierului si nervilor, insuficienta renala, anemie si probleme cardiovasculare.
- Formaldehida: Poate provoca iritatii ale gatului, ochilor si nasului, reactii alergice si chiar cancer.
- Fumul de tutun: Cauzeaza iritatii respiratorii severe, pneumonie, bronsita, emfizem, boli de inima si cancer pulmonar.
- Chimicalele din produse de curatare si vopsele: Pot provoca probleme de coordonare, leziuni ale sistemului nervos, afectarea ficatului, creierului si rinichilor, si diverse tipuri de cancer.
- Sobele de gaz: Pot cauza infectii respiratorii si leziuni ale plamanilor.
 
Solutia NovingAIR
Instalarea unui sistem de ventilare cu recuperare de caldura de la NovingAIR este una dintre cele mai eficiente metode de a asigura un aer interior curat si proaspat, reducand in acelasi timp costurile energetice. Aceste sisteme sunt esentiale pentru diluarea si eliminarea poluarii interne, asigurand un mediu sanatos si confortabil.
Compania NovingAIR va asteapta la standul E21, la nZEB Expo, cu cele mai noi tehnologii in ventilare eficienta si inteligenta, iar specialistii NovingAIR, cu peste 10 ani experienta in ventilare, va vor explica impactul utilizarii acesteia asupra sanatatii si economiei de energie. Cu solutiile avansate de ventilare cu recuperare de caldura, NovingAIR se pozitioneaza ca lider in domeniu, oferind tehnologii esentiale pentru locuintele moderne si sustenabile.
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
Arduro
concelex
SIGM
EDIT-Structural
CDS
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Acvatot 2019
Ubitech
noark
BogArt
ness project
SSAB
konsent
MAKITA
viarom
strabag nivel 1
leviatan
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
siniat

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander