Agenda Constructiilor
Joi, 02 Iulie 2020
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - STRATEGICA - conferinta despre transformarea digitala in economie si business
STRATEGICA - conferinta despre transformarea digitala in economie si business
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 04 Oct 2019 11:34
In perioada 10-11 octombrie 2019, va avea loc la Bucuresti cea de-a saptea editie a conferintei academice internationale STRATEGICA, organizata de Facultatea de Management din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA), in parteneriat cu Banca Nationala a Romaniei si cu Societatea Academica de Management din Romania (SAMRO).
Lucrarile conferintei vor fi deschise, la sediul Bancii Nationale a Romaniei, printr-o serie de prelegeri pe teme de economie, management, gandire sistemica si sustenabilitate sustinute de invitati de marca, precum Ioana Petrescu, Ioannis Ioannou, Mike C. Jackson si Vladislav Valentinov.
Ioana Petrescu este Visiting Research Fellow la Ash Center for Democratic Governance and Innovation de la Harvard Kennedy School si Director al Centrului de Leadership si Inovare (SNSPA), fost Ministru de Finante al Romaniei si fost expert la European Economic and Social Committee la Bruxelles. Detinatoarea unui doctorat in economie oferit de Harvard, Ioana Petrescu a fost Assistant Professor la University of Maryland, College Park, si a publicat lucrari de specialitate in jurnale academice si in presa. Prelegerea pe care o va sustine abordeaza tema Digital Transformation and Delivery: The Devil is in the Details.
Ioannis Ioannou, Associate Professor of Strategy and Entrepreneurship la London Business School, va sustine, in deschiderea conferintei, prelegerea Sustainability: From Surviving to Thriving.
Mike C. Jackson, Emeritus Professor la University of Hull, editor-sef al revistei Systems Research and Behavioural Science si Managing Director al Systems Research Ltd., va sustine un discursul privind Systems thinking in an age of complexity.
In cea de-a doua zi a conferintei, peste 120 de participanti din 20 de tari sunt asteptati sa prezinte cercetari originale in cadrul track-urilor organizate pe urmatoarele tematici: Business Ethics and CSR, Challenges in Project Management, Economics, Finance and Banking, Intellectual Capital and Business Internationalization, Knowledge Economy, Management and Leadership, Marketing and Consumer Behavior, Opportunities and Challenges of the Social Economy, Seniors’ Wellbeing in the Contemporary Society si Towards Sustainable and Digital Organisations and Communities.
In incheierea lucrarilor conferintei, vor fi organizate un workshop si o masa rotunda. Workshop-ul, pe tema Conscious management and development of digital identity in the business world, se va desfasura sub coordonarea conf. univ. NĂ³ra Obermayer, prodecan al Facultatii de Business si Economie de la Universitatea Pannonia din Ungaria. Discutiile vor gravita in jurul utilizarii responsabile a noilor media si a dezvoltarii capacitatii de a integra tehnologiile smart si inteligenta artificiala in activitatile de business.
Masa rotunda "The Impact of Intellectual Capital on the Internationalization of EU SMEs" va fi moderata de Andreea Mitan, lector doctor la Facultatea de Management din SNSPA si Director Executiv al Camerei de Comert Norvegiano-Romane. Participantii vor discuta despre problematica oportunitatilor si a limitarilor cu care se confrunta IMM-urile, din perspectiva capitalului intelectual, in contextul imperativului internationalizarii.
 
bluebeamTeraSteelCOVID-19ACADVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
Acvatot 2019
elmas 2017
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere