Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Iulie 2020
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - ISOPAN doneaza materialele necesare ridicarii spitalului modular de la Elias
ISOPAN doneaza materialele necesare ridicarii spitalului modular de la Elias
Hale & Structuri metalice Publicat de Stelian DINCA 13 Apr 2020 15:22
Isopan Est, liderul pe piata locala in productia de panouri termoizolante, parte a grupului italian Isopan, intelege nevoia imperativa de sustinere a sistemului medical si a pacientilor infectati cu COVID-19 si doneaza toate materialele necesare constructiei spitalului modular care va fi amplasat in curtea Spitalului Universitar de Urgenta Elias, din Bucuresti.
In total, Isopan Est va oferi 3.850 mp de panouri sandwich rezistente la foc, cu izolatie din vata minerala si imbracaminte metalica dubla, tip Isofire Wall, si panouri sandwich cu spuma poliuretanica, Isobox. Valorea totala a materialelor Isopan folosite in constructie depaseste suma de 100.000 euro.
Prin aceasta initiativa, Isopan Est raspunde apelului transmis de asociatia Daruieste Viata companiilor de a se alatura proiectului.
“Intelegem si sustinem in mod direct initiativele care se dovedesc esentiale in aceste momente. Acum, mai mult ca oricand, este nevoie sa dam dovada de responsabilitate si solidaritate. Prin aceasta donatie, ne alaturam unei cauze nobile, umane, care salveaza vieti acum, cat si pe viitor. Implicarea in acest proiect, inseamna, de fapt, construirea unei Romanii de calitate.
Ne bucuram ca foarte multe companii au dat dovada cu adevarat in aceste zile de responsabilitate sociala fata de comunitatea din care fac parte. Atat autoritatile publice, cat si mediul privat, depun eforturi de a minimiza impactul pandemiei. In aceste momente, parteneriatele cu initiativele private pe domeniul social se dovedesc a fi cele mai eficiente si rapid de implementat.
Avem incredere ca impreuna, actionand cu responsabilitate, vom trece cu bine peste aceste momente de grea incercare. Iar la final, sa nu uitam sa ramanem la fel de uniti si sa continuam sa construim o Romanie de calitate.”, a declarat Toni Pera (foto), General Manager, Isopan Est.
”Spitalul modular este rezultatul mobilizarii rapide din partea celor care au inteles cat de vital este sa venim in sprijinul spitalelor, al medicilor si al pacientilor, pentru a trece impreuna peste aceasta pandemie. Am apreciat foarte mult reactia rapida a Isopan Est si promptitudinea cu care au raspuns solicitarii noastre, astfel incat sa ne asiguram ca respectam termenele stabilite pentru ridicarea spitalului in care vor fi tratati pacientii cu COVID-19. Speram ca si alte companii sa se implice si sa fie alaturi de comunitatea lor.” - Oana Gheorghiu, fondatoare Daruieste Viata.
”Este esential pentru Romania sa creasca capacitatea de tratare a pacientilor cu coronavirus si
sa-i protejeze pe cei cu alte patologii care sunt deja internati in spitale. Spitalul modular pe care Daruieste Viata il ridica, cu ajutorul donatorilor, sponsorilor si partenerilor nostri, face exact acest lucru, intr-un context in care se asteapta ca numarul de cazuri sa creasca. In aceasta perioada #ReusimImpreuna sintetizeaza cel mai bine eforturile noastre, ale voluntarilor, ale donatorilor si ale companiilor care s-au implicat in acest proiect care va salva vieti, nu numai pe perioada pandemiei, ci si dupa, cand i se va putea da o alta utilitate, de exemplu spital de mari arsi.” - Carmen Uscatu, fondator Daruieste Viata.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulCOVID-19ACADTeraSteelbluebeam
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CELCO 2020
elmas 2017
rigips

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere