Agenda Constructiilor
Vineri, 10 Iulie 2020
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - Ruukki vizeaza o cota de piata de 10% pe segmentul de hale industriale si centre logistice
Ruukki vizeaza o cota de piata de 10% pe segmentul de hale industriale si centre logistice
Hale & Structuri metalice Publicat de Adrian Agachi 23 Sep 2008 18:29
 
Compania Ruukki a lansat in Romania un nou pachet de solutii metalice, destinat halelor industriale si centrelor logistice, ce include solutii de proiectare rapida, productie / instalare de fundatii, structuri metalice si produse pentru anvelopa cladirii. Noile hale vor putea fi produse in numai 8 saptamani, in comparatie cu solutiile clasice, care sunt realizate in 4 luni. In perioada 2003-2007 piata autohtona a constructiilor noi si a renovarilor de cladiri non-rezidentiale a inregistrat o majorare medie anuala de aproximativ 37%, de la 2 miliarde euro in 2003 la 6,9 miliarde euro in 2007.
 
Cladirile industriale si spatiile logistice reprezinta aproximativ 12% din valoarea acestei piete, fiind unul dintre segmentele cu cea mai mare crestere medie anuala, de peste 40%. Pentru prima parte a anului curent, in baza datelor preliminare, reprezentantii Ruukki au apreciat domeniul constructiilor si al profilelor metalice ca fiind estimata la 1,3 miliarde euro, din care peste 200 milioane de euro au fost reprezentate de hale / constructii industriale, diferenta vizand proiecte de infrastructura sau cladiri industriale etajate. "O planificare rapida a proiectarii si a procesului de constructie permite un management eficient al timpului clientilor si partenerilor. Acest aspect este extrem de important pentru consumatorul final, care va putea utiliza obiectivul construit mult mai repede. Pachetul de solutii oferite de noi presupune si reducerea costurilor si a riscurilor operationale, data fiind compatibilitatea perfecta a tuturor componentelor", a declarat Saku Sipola, presedinte al Ruukki Construction.

Deschideri de pana la 30 metri fara stalpi intermediari

Noile solutii Ruukki ofera numeroase avantaje din punct de vedere tehnic: deschideri mari, de pana la 30 metri fara stalpi intermediari (comparativ cu maxim 20 metri la variantele clasice), design deosebit si compatibilitate perfecta a componentelor. Astfel, intreaga raspundere a calitatii lucrari va reveni unui furnizor unic, eliminand riscurile, costurile neprevazute si problemele care pot aparea post-instalare. Clientii vor putea afla inca din stadiul primei discutii cu reprezentantii Ruukki cum va arata lucrarea, care sunt costurile exacte si care este termenul de livrare. "Cea mai mare economie de timp vine din proiectarea si ofertarea extrem de rapida. Am creat o aplicatie software pentru planificarea eficienta a structurii impreuna cu clientul. De asemenea, vom putea oferi pe loc o oferta detaliata. Mai mult, structurile prefabricate integrate, din otel de cea mai buna calitate, permit o ridicare rapida a constructiei", a declarat Madalina Dumitru, Country Marketing Director Ruukki Romania si Bulgaria.
Oferirea acestei solutii pe piata locala a fost posibila datorita finalizarii centrului de productie din localitatea Bolintin Deal, o investitie in valoare de 35 milioane de euro. Astfel, in prezent, Ruukki produce la nivel local tot portofoliul de produse, de la structuri metalice la panouri termoizolante, componente pentru anvelopa cladirii, profile trapezoidale, profile autoportante si profile pentru acoperisuri din tabla tip tigla. Compania este activa pe piata locala inca din 2001 pe segmentul de constructii si acoperisuri rezidentiale. In prezent firma dispune de 150 de distribuitori locali in intreaga tara.
***
Compania Rautaruukki furnizeaza componente metalice, sisteme si sisteme integrate pentru industria tehnologica si de constructii. Societatea detine un portofoliu extins de solutii metalice si servicii. Firma are operatiuni in 25 de tari si o echipa de circa 15.000 de angajati. Vanzarile nete in 2007 au totalizat 3,9 miliarde euro. Pentru informatii suplimentare, www.ruukki.com
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulbluebeamCOVID-19TeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
elmas 2017
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
rigips

Parteneri

HABITAT
hilti
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere