Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
PAGINA PERSONALIZATA


ALUMINIUM PROMOTION CO

ALUMINIUM PROMOTION CO

Adresa: Str. Atomistilor nr. 87, Magurele, Judet Ilfov
Telefon: 021/457.59.06
Fax: 021/457.59.04
E-mail: office@aluminium.ro
Web site: www.aluminium.ro
Domenii: Tamplarie din PVC, aluminiu si lemn | Pereti cortina & placari
Descriere activitate
Fatade cortina, fatade ventilate, luminatoare - proiectare, executie si montaj; tamplarie aluminiu, lemn - aluminiu, compartimentari sticla - confectie si montaj. 
 
Prezentare companie/institutie
ALUMINIUM PROMOTION: Dublare a cifrei de afaceri in anul trecut
 
Compania Aluminium Promotion s-a specializat in principal in executia de tamplarie din aluminiu si pereti cortina, accesand recent si domeniul ansamblurilor din PVC. Pe segmentul predominat de activitate, colaboreaza cu mai multi furnizori, printre cei mai importanti aflandu-se firmele: Reynaers Aluminium, Alumil, Profilco, Etem, Cristal Brad si Valras Prod. Potrivit managementului societatii, furnizorii s-au implicat foarte mult in activitatea producatorului, sustinandu-l inclusiv cu prezentari personalizate pentru proiecte.
 
Roxana Constantinescu
Functia/Firma: manager, Aluminium Promotion;
Experienta profesionala: 20 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
- Descrieti evolutia segmentului specific de piata.
- Pe segmentul tamplariei din PVC, intrucat programul national de reabilitare termica a fost implementat intr-un mod deficitar, au aparut foarte multe probleme. Cea mai grava dintre acestea consta in restrangerea activitatii unor firme importante de profil care asigurau un raport optim calitate-pret pentru produsele promovate, insa nu au reusit sa faca fata concurentei exercitate de societatile ce eludeaza calitatea (de cele mai multe ori folosind componente neconforme), in favoarea practicarii unor costuri reduse. Pe termen scurt, in cazul in care nu se vor observa modificari importante in derularea proiectelor de acest tip, chiar daca exista si aspecte pozitive, extimam ca fenomenul de insolventa/faliment la nivelul producatorilor de usi/ferestre din PVC se va perpetua. In conditiile reducerii fondurilor destinate investitiilor, pentru anul 2013 - conform bugetului recent aprobat de Parlament -, vom asista, probabil, la restrangerea si mai drastica a activitatii in acest domeniu si chiar la inchiderea unor unitati productive cu traditie. Pentru redresarea situatiei, s-ar impune adoptarea de catre institutiile abilitate a unor masuri precum: achitarea arieratelor, relansarea investitiilor europene, reducerea termenelor de verificare/aprobare a dosarelor de finantare europeana, atribuirea de lucrari strict pe baza licitatiilor, impunerea de conditii clare de calitate, reglementarea activitatii firmelor straine si asigurarea unui mediu stabil de afaceri. 
- Detaliati dinamica lucrarilor si contractelor, in conditiile actuale.
- Dupa reducerea activitatii din 2010, la o cifra de afaceri de doar 1,31 milioane de lei, nivel mentinut si in 2011 (1,39 milioane de lei), putem spune ca anul trecut am inceput sa ne revenim, inregistrand vanzari de circa 3 milioane de lei. Din pacate, vanzarile scriptice nu inseamna neaparat si bani incasati, dar speram ca problema se va remedia, iar tendinta ascendenta se va observa si in 2013. Pentru anul in curs avem in vedere, de asemenea, sa aplicam masuri de stabilizare a afacerii, urmand ca pe termen mediu sa ne extindem activitatea, prin derularea de investitii finantate din fonduri europene. 
- Cum se caracterizeaza proiectele pentru care efectuati livrari?
- In 2012, am reusit - inclusiv pe segmentul ansamblurilor din aluminiu - sa accesam proiecte finantate din fonduri publice, cel mai important dintre acestea fiind bazinul de inot Steaua (derulat in subantrepriza companiei Erbasu Constructii), unde am realizat integral inchiderile exterioare: pereti cortina, tamplarie, panouri termoizolante, luminatoare, precum si compartimentarile interioare din aluminiu. Am mai avut o serie de proiecte rezidentiale in Bucuresti, a caror tamplarie s-a realizat cu sisteme Reynaers Aluminium, din categoria „high isolation”. Pentru 2013, avem o serie de proiecte in stadiul de negociere, iar in prezent lucram la un contract pentru o fabrica de lapte din localitatea Nucet (judetul Dambovita), finantata din fonduri europene. 
(articol aparut in Fereastra, editia ianuarie/februarie 2013 )

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19C4E FORUMTeraSteelACADALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere