Agenda Constructiilor
Vineri, 08 Decembrie 2023
Liebher
PAGINA PERSONALIZATA


BRISK GROUP

BRISK GROUP

Adresa: Str. Barbu Stefanescu Delavrancea, Nr.41A,, Bucuresti, S1
Telefon: + (40) 021 794.40.54
Fax: + (40) 021 794.40.54
E-mail: office@briskgrp.com
Web site: https://briskgrp.com/
Domenii: Consultanta tehnica
Descriere activitate
Suntem Brisk Group, una dintre cele mai dinamice și performante companii, ce oferă servicii de consultanță, project și cost management în construcții.
Prezentare companie/institutie
BRISK: Crestere de 40% a afacerilor anuale si noi perspective de dezvoltare
 
 
 
 
 
 
Claudiu Bisnel (35 de ani)
Functia/Firma: Managing Partner, Brisk Group;
Experienta profesionala: peste 12 ani in managementul proiectelor de constructii.
 
Brisk Group, companie de consultanta si management in constructii, a inregistrat in anul 2020 o crestere a portofoliului de clienti si proiecte, ceea ce a dus la o marire a echipei cu peste 35% si o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 40% comparativ cu 2019. Anul 2020 a insemnat, asadar, consolidarea pe piata a grupului Brisk si o marire considerabila a portofoliului companiei, marcand o serie de realizari importante, cuantificabile in numarul proiectelor finalizate si livrate - peste 450.000 mp construiti, manageriati si coordonati de Brisk (mai mult de 330.000 mp in sectorul rezidential, peste 65.000 mp in proiecte de retail, plus 55.000 mp in sectorul industrial si de birouri) si peste 100 de proiecte inregistrate ca parte a intregului portofoliului. In 2021, conducerea companiei mizeaza pe mentinerea trendului ascendent al business-ului, avand in vedere evolutia din primele doua trimestre si perspectivele existente pentru urmatoarele sase luni.
 
- Cum a evoluat activitatea Brisk in 2020 si ce estimari aveti pentru 2021?
- In anul 2020 Brisk Group a inregistrat o cifra de afaceri de circa 8 milioane de lei, respectiv o crestere cu aproximativ 40% obtinuta din servicii de consultanta - Project, Cost & Construction Management. Pentru noi, 2020 a fost un an de crestere si prosperitate. Am reusit sa folosim acest an ca un instrument de dezvoltare si adaptare la invatamintele-cheie, cum ar fi: flexibilitatea, alaturi de capacitatea de a ne adapta la circumstante noi, optimismul - ingredientul secret pentru crestere in timpuri dificile, motivatia alaturi de entuziasm si profesionalism, toate acestea formand liantul ce ofera momentul potrivit pentru a actiona. Anul 2021 se anunta a fi unul mai bun, iar semnalele pozitive sunt vizibile inca de la finalul lui 2020. Ne aflam intr-o perioada de optimism economic, cu o recuperare buna inregistrata in primele doua trimestre ale anului 2021. Intentia noastra este sa ne concentram pe mentinerea directiei ascendente in ceea ce priveste cifra de afaceri, pe imbunatatirea constanta si extinderea ariilor de prestare a serviciilor noastre.
- Care sunt principalele proiecte la care lucrati in aceasta perioada?
- In prezent, echipa noastra este implicata in mai multe proiecte de dimensiuni mari. Putem aminti proiecte din sectorul rezidential din Bucuresti, precum Luxuria Domenii, Greenfield Residence, Central District 4 Elemente, Central District Viitorului, Crown Towers, Amber Forest si Drumul Taberei Residence. Avem in desfasurare si proiecte din sectorul de retail si office, care sunt localizate atat in tara - fit-out Timpuri Noi Bucuresti, centrele comerciale la Brasov, Sibiu, Husi, Turnu Magurele, Timisoara -, cat si in Republica Moldova. De asemenea, avem in portofoliu si proiecte publice din segmentul de invatamant - Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica din Timisoara si Liceul Mihail Kogalniceanu - Snagov, dar si proiecte de reabilitare si consolidare. Cele mai multe dintre aceste proiecte sunt in stadiu avansat, cu o planificare riguroasa si detaliata privind evolutia si termenele de finalizare. Pentru aceste proiecte oferim servicii de Project, Cost & Construction Management - Planning, MEP Management, Site Management, Dirigentie de santier si Coordonare SSM.
- Care sunt directiile de actiune viitoare, in vederea dezvoltarii companiei?
- Directiile de dezvoltare sunt axate pe proiecte mixed-use de regenerare urbana si pe implicare in dezvoltarea oraselor care au nevoie de investitii si de o reconstructie de durata. Desigur, vom raspunde cu acelasi profesionalism cu care ne-am castigat reputatia tuturor proiectelor, de orice tip si dimensiune.
Brisk Group este prezent atat in Romania, cat si in Republica Moldova si Marea Britanie, iar aceasta reprezinta o dovada clara a faptului ca avem reprezentare si in afara Romaniei si ne dorim sa cream parteneriate internationale. Suntem pregatiti sa raspundem tuturor cererilor care ne sunt adresate, indiferent de localizarea si stadiul de evolutie a proiectelor ce urmeaza a fi dezvoltate. Brisk Group a luat parte la proiecte de mare anvergura, are experienta internationala si poate raspunde cu acelasi profesionalism, nu doar unor solicitari din Europa, ci de oriunde in lume, iar ca exemplu putem da unul din proiectele noastre recente de regenerare urbana din Riyadh, Arabia Saudita.
- Ce viziune aveti privind evolutia pietei de constructii din Romania pe termen mediu si lung, din perspectiva tendintelor de digitalizare/ automatizare si eficientizare energetica a cladirilor?
- Piata din Romania detine un potential imens si oportunitati multiple de investitii, avand in vedere contextul general si mai ales geo-strategic. Romania este amplasata foarte bine pe harta, iar acest lucru ii creeaza un avantaj colosal. Perspectiva industriei constructiilor din Romania este una pozitiva, cu mult potential datorita dorintei de investitii prezenta pe piata noastra.
Tehnologia isi face simtita prezenta in cadrul proiectelor noi dezvoltate, iar aceasta nu mai este o aspiratie, ci o realitate cotidiana. Tendintele de digitalizare pe termen mediu si lung se vor axa pe dezvoltarea tehnologiilor cloud si in ceea ce priveste administratia publica in domeniu, dezvoltarea planurilor urbanistice digitale si a aplicatiilor care sa poata veni in sprijinul autoritatilor de control si, bineinteles, dezvoltarii proiectelor sustenabile. Sustinem demersurile autoritatilor si ne implicam activ pentru a avea un mediu cat mai curat, bazat pe implementarea de solutii sustenabile, care sa poata veni cat mai bine in sprijinul proiectelor de constructii, comunitatilor si generatiilor viitoare.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Iunie/Iulie 2021)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
viarom
strabag nivel 1
Ubitech
leviatan
grundfos
BALTIC
CDS
FRONTALE
rigips
leviatan
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
noark
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
BA 2023
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu