Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Aprilie 2024
hilti
PAGINA PERSONALIZATA


BUCOVRAD COM SRL

BUCOVRAD COM SRL

Adresa: Str. Iraclie Porumbescu nr. 6, Radauti, Judet Suceava
Telefon: 0230/564.195
Fax: 0230/564.195
E-mail: bucovrad@yahoo.com
Web site: www.bucovrad.ro
Domenii: Tamplarie din PVC, aluminiu si lemn
Descriere activitate
Bucovrad Com SRL, din Radauti, judetul Suceava, pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Bucovrad Com SRL va pune la dispozitie produse de calitate, ca tamplarie din PVC VEKA, tamplarie din aluminiu (usi, ferestre, sisteme glisante, panouri). Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse, si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Bucovrad Com SRL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati. Misiunea noastra este de a oferi clientilor produse din PVC elegante, de inalta calitate, cu costuri acceptabile. Dorim sa fim inaintea concurentilor prin noi produse si servicii bazate pe nevoile clientului si cerintele pietei si prin mentinerea si imbunatatirea continua a calitatii. Partenerii si furnizorii nostri ne influenteaza decisiv imaginea si succesul pe piata. Impreuna, suntem o echipa, care numai unita poate reusi. Ne bazam unii pe altii si castigam impreuna! Astfel, am reusit sa promovam pe piata un produs finit de calitate, la un pret accesibil, obtinand, pe plan local, vanzari mai bune in comparatie cu principalii competitori. SCOPURILE NOASTRE Calitate inalta Costuri acceptabile Durabilitate Design atractiv Exact pe gustul clientilor!
Prezentare companie/institutie
BUCOVRAD si-a majorat capacitatea de productie a tamplariei din PVC
 
 
 
 
 
 
Dan Mironiuc (58 de ani)
Functia/Firma: director general, Bucovrad;
Experienta profesionala: 19 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Cel mai nou proiect de investitii derulat in cadrul companiei Bucovrad, important producator national de tamplarie, cu sediul in judetul Suceava, a constat in achizitia unui utilaj de tip CNC, respectiv a unei masini automate de frezat care a fost procurata din fonduri proprii la o valoare de aproximativ 80.000 de euro. Dan Mironiuc, directorul general al firmei, precizeaza ca, deocamdata, pentru 2018, nu sunt prevazute noi programe de investitii. Compania Bucovrad este membra a unui grup de firme, alaturi de societatea Profil Exim, activa in domeniul executiei geamului termoizolant si in cel al prelucrarii sticlei.
 
- Pentru ce tipuri de produse opteaza, in ultimul timp, consumatorii?
- In ultimul timp, am observat o tendinta de crestere a exigentelor de calitate, ceea ce este un lucru foarte bun. Astfel, am inregistrat o majorare a comenzilor pentru ansamblurile realizate cu profilul Veka Softline 82, cu care am inceput sa lucram recent. Chiar daca acesta este putin mai scump (dar are o calitate pe masura), consideram ca este adecvat profilului climatic al zonei, de unde rezulta si succesul sau pe piata. In ceea ce priveste culorile, beneficiarii nu au, in general, cerinte deosebite. Acestia opteaza, in continuare, intr-o proportie covarsitoare, pentru ferestre si usi in nuante de alb (70% din totalul comenzilor), urmate de cele de stejar auriu sau golden.
- Ce produse realizati in cadrul fabricii din Radauti?
- Activitatea de productie presupune realizarea de ansambluri din PVC a caror contributie la cifra totala de afaceri este 70%, diferenta reprezentand tamplarie din aluminiu si alte categorii sortimentale. Pe segmentul principal de activitate, dispunem de o capacitate de fabricatie de 80 de unitati/zi (aceasta s-a majorat cu prilejul programului recent de retehnologizare) si lucram cu profile Gealan sau Veka, feronerie Roto sau Siegenia si geam termoizolant realizat in cadrul grupului, cu sticla Saint-Gobain.
- Cum asigurati distributia produselor specifice?
- Livrarile se realizeaza, in principal, pe plan local (in judetele Suceava, Botosani si Neamt), unde trebuie sa facem fata, insa, unei concurente destul de puternice, din partea firmelor locale. Accesam, in principal, proiecte finantate din fonduri private si care sunt imobile de locuit, activitatea proprie pe segmentul celor publice fiind destul de scazuta. Totodata, aproximativ 15% din productia totala o exportam in Italia, Germania si Belgia.
- Descrieti evolutia pietei de profil si a activitatii proprii.
- In ultima perioada, in aria nationala in cadrul careia suntem prezenti s-a construit destul de mult, fiind vorba, mai ales, de constructii civile. Pentru 2018, este putin prea devreme sa ne hazardam in prognoze si nu putem face estimari foarte clare, insa, in ceea ce ne priveste, speram sa putem obtine din nou o crestere a cifrei de afaceri, asa cum s-a intamplat si in 2017, cand am inregistrat o majorare de 10% a incasarilor, in raport cu nivelul de 5,1 milioane de lei din 2016.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Ianuarie/Februarie 2018)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
leviatan
siniat
CDS
strabag nivel 1
EDIT-Structural
theda mar
MAKITA
quadratum
noark
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
viarom
CONCEPT STRUCTURE
ness project
rigips
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander