Agenda Constructiilor
Marti, 17 Septembrie 2019
 
PAGINA PERSONALIZATA

CON-A SRL

CON-A SRL
Adresa: Str. Mihai Viteazu nr. 2 B, Selimbar, Judet Sibiu
Telefon: 0269-206.300
Fax: 0269-560.306
E-mail: office@cona.ro
Web site: www.cona.ro
Domenii: Antreprenori si firme de constructii
Descriere activitate
Constructii civile si industriale.
Prezentare companie/institutie
CON-A: "Estimam o crestere a cifrei de afaceri cu 5% pentru 2015"
 
 
 
 
 
 
Mircea Bulboaca (60 de ani)
Functia/Firma: presedinte, Grup Con-A;
Experienta profesionala: 35 de ani in domeniul constructiilor.
 
Compania Con-A, cu sediul in Selimbar - Sibiu, are in executie lucrari evaluate la peste 45 milioane de euro, majoritatea proiectelor fiind pentru constructii civile si industriale si avand ca beneficiari companii multinationale. In prezent, antreprenorul este implicat in edificarea halei de productie de gips-carton Siniat - Turceni, precum si a etapei a doua din cadrul Liberty Technology Park Cluj. Anul trecut, Con-A a realizat o cifra de afaceri de 237 milioane de lei, valoare comparabila cu nivelul din 2013, pentru anul in curs fiind vizata o crestere de 5%, pana la 250 milioane de lei.
 
- Cum estimati ca se va dezvolta piata locala a constructiilor in perioada urmatoare?
- Desi semnalele sunt divergente, pe segmentul de constructii industriale si civile, in cadrul caruia activam preponderent, estimam, totusi, o crestere de aproximativ 5% in 2015. Previziunea este realizata pe baza semnalelor ce indica o ascensiune a pietei, resimtite inca de la sfarsitul anului trecut. Un indicator pentru noi, in acest sens, este si nivelul mai ridicat de lucrari contractate fata de aceeasi perioada din 2014, ceea ce ne face sa fim usor mai optimisti pentru anul in curs.
- Care sunt principalele proiecte la care lucrati in prezent?
- Avand in vedere faptul ca majoritatea lucrarilor pe care le derulam in prezent sunt pentru companii multinationale, avem anumite clauze contractuale care ne impiedica sa facem publice numele lor sau detalii din contract. Cele mai multe obiective in care suntem implicati provin din domeniul productiei industriale si auto, dar avem si un proiect de reconversie a unui fost parc industrial in spatii de birouri clasa A. De asemenea, lucram la realizarea unei autobaze pentru flota de transport local din Sibiu si tocmai am finalizat un centru de cercetare si dezvoltare pentru unul din marii investitori prezenti pe piata din Romania in domeniul industriei auto. Proiectele derulate in prezent sunt in diferite etape de executie si insumeaza peste 112.000 mp, fara a lua in calcul amenajarile exterioare. Datorita faptului ca beneficiarii au nevoie de termene cat mai scurte de executie, cele mai multe proiecte au ca perioada de realizare cateva luni. Din acest motiv, majoritatea proiectelor pe care le derulam se vor finaliza in acest an.
- Ce investitii ati planificat in 2015?
- In acest an ne propunem sa realizam o serie de investitii in extinderea capacitatilor de productie existente, in continuarea programului de innoire a flotei auto si de utilaje, precum si in amenajarea sau reamenajarea unor cladiri aflate in proprietatea companiei. Valoarea acestor proiecte este de aproximativ doua milioane de lei. Aceste proiecte sunt realizate in continuarea investitiilor din anii trecuti, cand am inceput un program amplu de reinnoire a utilajelor si mijloacelor auto care aveau un grad de uzura ridicat. De asemenea, am realizat o investitie importanta in extinderea si modernizarea sediului central al companiei. Pentru aceste proiecte am alocat anterior circa 3 milioane de lei.

CON-A: Expectations for an increase in turnover of 5% for 2015
The company Con-A, based in city of Selimbar - Sibiu County, is running works assessed at over 45 million euro, most of the projects being civil and industrial construction and having as beneficiaries multinational companies. Currently, the contractor is involved in the execution of the production hall for plasterboard of Siniat factory in Turceni. Also, Con-A performs the works in the second stage of the Liberty Technology Park Cluj. Last year, the company achieved a turnover of 237 million lei, which is comparable with the 2013 level. As concern the current year, the target is represented by an increase of results by 5% to 250 million lei.
(articol aparut in revista TOP-Agenda Constructiilor, editia Mai 2015)

Produse & tehnologii

Lucrari de referinta

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere