Agenda Constructiilor
Vineri, 30 Octombrie 2020
GRUNDFOS
PAGINA PERSONALIZATA


CONCELEX SRL

CONCELEX SRL

Adresa: Str. Aeroportului nr. 120-130, Bucuresti, S1
Telefon: 021/318.54.89
Fax: 021/490.40.96
E-mail: office@concelex.ro
Web site: www.concelex.ro
Domenii: Antreprenori si firme de constructii
Descriere activitate
Proiectare complexa, antreprenoriat general constructii civile & industriale, servicii logistica, pereti cortina & tamplarie din aluminiu si PVC
Prezentare companie/institutie
CONCELEX: Obiectiv important, planificat pentru 2013
 
Societatea Concelex (din Bucuresti) lucreaza, in prezent, la un plan urbanistic zonal (PUZ) pentru un ansamblu mixt, pe care il va edifica in calitate de investitor, dupa ce, pana in prezent, a reusit sa tranzactioneze 80% din unitatile locative cuprinse in complexul de locuinte Orhideea Gardens, inaugurat in anul 2009. Firma are in vedere construirea unui nou complex cu functiuni mixte, ce va fi amplasat in zona de nord a Capitalei si va avea in componenta cladiri de locuinte si spatii de birouri. Astfel, in 2012, se are in vedere definitivarea documentatiei tehnice a proiectului, iar din 2013 - daca piata specifica va permite - vor fi initiate procedurile de executie.
 
Daniel Piturlea (50 de ani)
Functia/Firma: director general, Concelex;
Experienta profesionala: 26 ani in domeniul constructiilor civile si edilitare.
 
- Ce proiecte aveti in executie?
- In prezent, ne aflam in etapa de executie a unei lucrari ce prevede reparatia capitala a centrului comercial amplasat in zona Drumul Taberei (din Bucuresti), ce apartine retelei de retail Billa Romania. Totodata, realizam un proiect in domeniul energetic, in municipiul Drobeta-Turnu Severin, care prevede lucrari de modernizare a turnului de racire din cadrul CET Halanga (executat in proportie de 25% din total). In curand, va incepe reabilitarea a sase blocuri de locuinte situate in sectoarele 1 si 6 ale Capitalei si ne aflam in negocieri avansate pentru doua proiecte private importante, ce presupun constructia unui centru comercial si a unui imobil de birouri in zona Pipera, a caror valoare se situeaza la 100 milioane de euro. Compania noastra executa preponderent lucrari in Bucuresti, insa avem contracte si in alte orase din intreaga tara, precum: Cluj-Napoca, Giurgiu, Braila, Slatina, Drobeta-Turnu Severin, Oradea etc. Cea mai mare parte a acestora vizeaza proiecte private, de constructii civile, edilitare, comerciale, energetice sau industriale, obiectivele fiind realizate in calitate de antreprenor general sau de specialitate, intrucat coordonam departamente specializate inclusiv in furnizarea serviciilor de proiectare sau in livrarea tamplariei termoizolante.
- Cum estimati ca va evolua piata constructiilor?
- Consider ca anul in curs va fi benefic pentru domeniul constructiilor atat datorita proiectelor private anuntate deja, cat si investitiilor publice, finantate din fonduri nerambursabile, ale caror proceduri de licitare/adjudecare au demarat in toamna anului trecut. Aceste proiecte au atras fonduri de aproximativ 8 miliarde euro in 2011, doar in domeniul lucrarilor de constructii edilitare. Astfel, consider ca piata specifica se poate majora in 2012 cu 30% fata de anul trecut, cand a fost - de asemenea - semnalata o sporire moderata. Cu toate acestea, sunt de parere ca anul acesta va fi unul dificil, din cauza schimbarilor survenite in urma procesului electoral, ce vor genera un nou blocaj, de data aceasta pe fondul inlocuirii administratiei autoritatilor publice implicate in domeniul constructiilor.
- Care va fi situatia rezultatelor financiare planificate pentru 2012?
- In 2011, am realizat o cifra de afaceri de 11 milioane de euro, valoarea acesteia avand un nivel similar celui din anul 2005. Pentru anul in curs estimam inregistrarea unor rezultate financiare in crestere cu 30% si, posibil chiar pana la 50%, pe fondul identificarii unor noi oportunitati de implicare in investitii de anvergura pe plan intern. Totodata, spre deosebire de etapa anterioara a activitatii, cand colaboram doar cu investitori privati, avem in vedere accesarea mai multor lucrari de interes public.
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia ianuarie/februarie 2012)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMCOVID-19elmas_1octAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CELCO 2020
hilti
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere