Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
PAGINA PERSONALIZATA


CONEXPERT GROUP SRL

CONEXPERT GROUP SRL

Adresa: Str. Fabrica de Chibrituri nr. 24-26, Bucuresti, S5
Telefon: 021/336.02.83
Fax: 021/336.60.01
E-mail: office@conexpert.ro
Web site: www.conexpert.ro
Domenii: Tamplarie din PVC, aluminiu si lemn
Descriere activitate
Producator de ferestre si usi din PVC (VEKA) si aluminiu, rulouri, obloane, glafuri.
 
 
 
Prezentare companie/institutie
 CONEXPERT GROUP: Investitie pentru dezvoltarea tehnologiei de fabricatie
 
Compania Conexpert Group a fost fondata in 2003, devenind, in scurt timp, unul dintre cei mai importanti competitori ai pietei locale a ansamblurilor de ferestre/usi din PVC si aluminiu. Axandu-se in mod prioritar pe calitate, compania a optat pentru utilizarea unor sisteme cu performante deosebite, principalii furnizori fiind Veka Romania, Profilco, Roto, Hoppe, Dr. Hann si Saint-Gobain Glass Romania. Recesiunea demarata in urma cu patru ani a constituit un adevarat test de anduranta pentru societatea din Bucuresti, ce a reusit totusi sa identifice resorturile potrivite care sa asigure dezvoltarea intr-un mediu de afaceri ostil.
 
Adrian Margarit (44 de ani)
Functia/Firma: administrator, Conexpert Group;
Experienta profesionala: peste 10 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
- Cum a evoluat cifra de afaceri in anii de criza economica?
- Gratie unor masuri de organizare si a implementarii unei strategii flexibile, am reusit sa obtinem cresteri substantiale ale vanzarilor intr-o perioada in care majoritatea competitorilor se confruntau cu o serie de restrangeri ale activitatii, ca urmare a contractiei cererii. Cu o singura exceptie (anul 2012), intregul interval trecut de la inceperea declinului pietei de profil s-a caracterizat prin cresteri medii de peste 30% ale cifrei de afaceri. Aceasta evolutie a fost posibila ca urmare a asigurarii unei performante optime a modelelor promovate, precum si a orientarii spre client, fiind vizat un segment de piata care, in general, nu a fost afectat de problemele generate de recesiune. Pentru anul fiscal in curs, ne propunem o majorare de 25%, ceea ce va duce vanzarile la o valoare de aproximativ 4 milioane de euro. 
- Care sunt cele mai solicitate sisteme in acest moment?
- In prezent, aproximativ 50% din productia proprie este realizata prin intermediul profilelor Softline 70, insa estimam ca in 2013 aceasta pondere va fi de numai 40%, un procent similar urmand sa revina reperelor Softline 82, cu performante superioare de termoizolare. Diferenta de 20% va reveni seriilor Alphaline si Effectline (cele din urma, din categoria modelelor economice, care insa nu sunt foarte solicitate de beneficiari). De asemenea, am constatat o orientare a cererii catre accesorii cu grad ridicat de performanta, ceea ce ne-a determinat sa ne orientam spre lansarea de parteneriate cu furnizori de top, cum ar fi Dr. Hahn si Hoppe. 
- Oferiti detalii despre capacitatile actuale de productie.
- In 2012 am inaugurat noua fabrica in Bucuresti, pe soseaua Magurele, aceasta avand o suprafata totala de 3.500 mp si gazduind doua linii CNC Urban si Sturtz. Acestea asigura o capacitate de fabricatie de 250 u.f./zi (in general, operatiunile de productie derulandu-se in doua schimburi). Distributia este asigurata atat prin intermediul partenerilor, magazinelor proprii, cat si cu ajutorul fortei de vanzari directe. Pe termen scurt, intentionam sa imbunatatim actuala dotare tehnologica, urmand sa alocam fonduri pentru achizitia unor utilaje care sa asigure majorarea productivitatii. 
- Ce estimari aveti in ceea ce priveste evolutia segmentului pe care activati?
- Avand in vedere faptul ca firma noastra este puternic axata spre livrarea catre pietele externe - aproximativ 35% din productie fiind destinata unor beneficiari din Italia, Elvetia, Franta, Belgia, Germania etc. - avem toate motivele sa fim optimisti. De altfel, intentionam ca in perioada urmatoare sa intensificam aceasta orientare, cu atat mai mult cu cat, pentru piata locala, perspectivele sunt mai mult decat nefavorabile, cel putin pentru exercitiul financiar curent. 
(articol aparut in Fereastra, editia ianuarie/februarie 2013 )

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
C4E FORUMTeraSteelALLBIMCOVID-19ACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere