Agenda Constructiilor
Duminica, 24 Ianuarie 2021
PAGINA PERSONALIZATA


DRUPANEL

DRUPANEL

Adresa: Str. Granicerilor nr. 77 A, Baia Mare, Judet Maramures
Telefon: 0262/259.256
Fax: 0262/259.256
E-mail: office@drupanel.ro
Web site: www.drupanel.ro
Domenii: Profile, feronerie & accesorii
Descriere activitate
Producator de paneluri pentru usi.
Prezentare companie/institutie
DRUPANEL: Lansare a unei noi game de paneluri din HPL
 
Obiectivul financiar stabilit in cadrul companiei Drupanel vizeaza mentinerea cifrei de afaceri la nivelul din 2013, cand vanzarile s-au situat la 6,5 milioane de lei, in pofida blocajului inregistrat in domeniu. Pentru 2014, conducerea firmei are in vedere obtinerea unei usoare cresteri a incasarilor, avand in vedere ca in primele luni ale acestui an a fost depasit numarul de paneluri comercializate, in comparatie cu intervalul similar din 2013 si ca in bransa sunt vizibile usoare semnale de redresare.
 
 
Dana Druta (44 de ani)
Functia/Firma: manager, Drupanel;
Experienta profesionala: 12 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
- Detaliati activitatile de distributie.
- Operatiunile comerciale se realizeaza in mod direct, prin mijloacele proprii de transport, in judetele invecinate (Satu Mare, Salaj, Bistrita-Nasaud, Cluj si Maramures), iar in restul tarii livram prin curierat rapid. Totodata, anul acesta ne-am implicat in operatiuni de export, colaborand cu doua firme importante pe plan international si realizand livrari directe. Totodata, suntem prezenti pe pietele externe prin intermediul producatorilor de tamplarie parteneri, care deruleaza operatiuni specifice la nivel global.
- Cum se desfasoara activitatile de productie in cadrul firmei?
- Principala categorie de produse livrate este reprezentata de panelurile standard din PVC, care contribuie cu 80% la cifra totala de afaceri. Furnizam, de asemenea, sortimente personalizate, cum sunt geamurile sablate, vitraliile, sticla fuzionata si tip cristal (10%), precum si panelurile din HPL, sortimente pe care am inceput sa le producem in luna februarie 2014. Acest material special include mai multe foi tratate intr-o baie de rasini fenolice, care sunt puse ulterior intr-o presa speciala, unde se trateaza termic timp de o ora, la o temperatura de 150°C. Principalele avantaje ale produsului constau in rezistenta mecanica sporita, anduranta la radiatiile ultraviolete si la variatiile de temperatura, absenta puntilor termice, facilitatea procesului de intretinere, caracteristicile optime de termoizolare, paleta coloristica extinsa etc. Dispunem de o capacitate de fabricatie de 200 de paneluri/zi, echipa de lucru fiind formata din 40 de angajati. Pe tot parcursul recesiunii am reusit stabilizarea veniturilor, primul moment in care am consemnat un regres al incasarilor fiind anul 2012, dupa perioada de varf din 2004 - 2011.
- Care sunt obiectivele strategiei manageriale stabilite pentru 2014?
- In primele luni ale acestui an am achizitionat o masina de infoliat si alte echipamente de ultima generatie, care ne vor fi utile la diversificarea gamei de produse proprii. De asemenea, odata cu lansarea panelurilor HPL, am intocmit si noi cataloage de produse, urmand ca, pe termen scurt, sa derulam diverse campanii legate de aceasta gama. In continuare, avem asteptari deosebite pe segmentul respectiv, pentru care cererea este in continua crestere.

DRUPANEL: Launch of a new range of HPL panels
The financial target set for the current year by the Drupanel company aims to maintain the turnover at the level of 2013, when the sales reached 6.5 million RON, despite the financial difficulties of the domain. However, for 2014, the company's management also targets, if possible, the obtaining of a slight increase in revenue, since the number of panels sold during the first months of this year exceeded the level recorded in the same period in 2013 and the branch shows small, but visible signs of recovery. Moreover, throughout the recession, the company managed to stabilize its incomes.
(articol aparut in TOP-Fereastra, editia Mai 2014 )

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octALLPLANVideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
hilti
rigips
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere