Agenda Constructiilor
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
PAGINA PERSONALIZATA


EATON ELECTRIC SRL

EATON ELECTRIC SRL

Adresa: Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 42-44, cladirea B2, etaj 3; Baneasa Business & Technology Park, Bucuresti, S1
Telefon: 021/361.09.09 , 021/243.20.70
Fax: 021/243.38.60, 021/361.09.00
Mobil: 0726.100.197
E-mail: marketing@eaton.com
Web site: www.eaton.com
Domenii: Materiale pentru instalatii electrice
Descriere activitate
Ofera solutii moderne pentru distributia energiei, controlul si monitorizarea proceselor industriale utilizand aparatura de protectie si comutatie, sisteme de control, convertizoare de frecventa, automate programabile, tablouri electrice.
Prezentare companie/institutie
EATON ELECTRIC: Stimulare a vanzarilor prin produsele noi
 
Compania Eaton Electric, din Bucuresti, este reprezentanta de vanzari a concernului Eaton - SUA. Subsidiara locala a fost infiintata in anul 1997, fiind, in acel moment, o sucursala a grupului Moeller. Din 2010, operatiunile au fost complet integrate in cadrul Eaton, asigurandu-se astfel livrarea catre partenerii din Romania a unor pachete complexe de produse/servicii, din domeniile distributiei energiei electrice, controlului/monitorizarii proceselor industriale, sistemelor de control etc.
 
 
Gabriel Tache (42 de ani)
Functia/Firma: director de vanzari, Eaton Electric;
Experienta profesionala: peste 16 ani in domeniul sistemelor electrice.
 
- Cum a evoluat compania din punct de vedere financiar, in timpul crizei economice?
- Odata cu achizitia de catre Eaton, compania noastra a integrat diviziile de UPS, bare capsulate si celule de medie tensiune (sisteme de distributie, care nu existau in nomenclatorul de produse al Moeller). Extinderea portofoliului ne-a ajutat sa limitam scaderile care au fost inregistrate odata cu instalarea recesiunii. Compania este activa in special pe segmentul de constructii, unde contractiile au avut o amplitudine de peste 35%. Astfel, corectiile medii anuale au fost de 9%, in 2012 vanzarile situandu-se la 123 milioane de lei (in scadere de la 135 milioane lei, in 2008).
- Realizati o scurta prezentare a societatii, in structura sa actuala.
- In prezent, divizia de vanzari a grupului Eaton include 65 de specialisti, care activeaza in birourile din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Sibiu si Brasov. Depozitul este amplasat in centrul logistic Bucharest West, ce deserveste atat beneficiarii din Romania, cat si pe cei din Bulgaria. Entitatea de productie (Eaton Electro - Productie) este situata in Baia Mare, unitatea respectiva fiind cea mai mare detinuta de Eaton in zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa). In ceea ce priveste distributia, aceasta se realizeaza prin mai multe modalitati: direct pentru proiecte, prin firme de specialitate (45% din cifra de afaceri), catre companiile care produc tablouri electrice si cele de instalatii (carora li se furnizeaza, de regula, solutii integrate, inclusiv consultanta si proiectare).
- Care au fost principalele proiecte pentru care ati livrat materiale in ultima perioada?
- Am participat la dotarea cu echipamente electrice a sediului UniCredit (alimentare - tablouri de distributie, bare capsulate, UPS-uri cu eficienta ridicata pentru centrul de date si o parte a sistemelor destinate managementului integrat al cladirii). De asemenea, am livrat pentru diverse proiecte, cum ar fi, de exemplu, fabricile Pirelli si Continental, celule de medie tensiune, cu izolare in vid sau prin intermediul unei rasini epoxidice. In plus, suntem in proces de finalizare a lucrarilor pe care le efectuam la obiectivul Promenada, unde am furnizat tablouri de joasa tensiune si sisteme de transport din categoria barelor capsulate si este posibil sa preluam inclusiv partea de iluminare in caz de urgenta. Alte lucrari interesante, care au presupus implementarea unor solutii tehnice complexe, sunt reprezentate de National Arena si Casa Prispa.
- Cum estimati evolutia domeniului in care activati, pe termen scurt?
- Un semn ingrijorator este acela al scaderii masive a investitiilor straine directe. Pe plan local, proiectele sunt in continuare amanate, iar sursele de finantare sunt limitate. In plus, procesele de insolventa ii determina pe furnizori sa actioneze cu multa precautie. Date fiind toate aspectele mentionate, putem afirma ca sectorul constructiilor va stagna si in 2013. Totusi, obiectivul Eaton Romania este de obtinere a unei cresteri de 5%-6%, ce ar putea fi generata de comercializarea produselor noi.
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia martie/aprilie 2013 )

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
Acvatot 2019
FRONTALE
viarom
noark
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
leviatan
quadratum
concelex
CDS
MAKITA

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander