Agenda Constructiilor
Joi, 01 Iunie 2023
Abonare reviste
PAGINA PERSONALIZATA


ELECTRAPLAN ROMANIA SRL

ELECTRAPLAN ROMANIA SRL

Adresa: Sos. Chitilei nr. 3, Bucuresti, S1
Telefon: 021-668.02.80
Fax: 021-668.02.80
E-mail: office@electraplan.ro
Web site: www.niedax.ro
Domenii: Materiale pentru instalatii electrice
Descriere activitate
Solutii complete pentru instalatii electrice.
 
Prezentare companie/institutie
ELECTRAPLAN: Avans de 10% al incasarilor, preconizat pentru 2012
 
In calitate de reprezentanta locala a grupului german de firme Niedax GmbH, compania Electraplan Romania promoveaza pe plan autohton peste 30.000 de articole pentru piata sistemelor de sustinere a cablurilor electrice cu aplicatii din domeniul constructiilor civile, industriale, comerciale, rezidentiale sau de interes public. Totodata, firma comercializeaza produse Kleinhuis (sisteme de montaj pentru instalatii electrice) si Electraplan (instalatii in pardoseala).
 
 
László Lurtz (30 de ani)
Functia/Firma: director executiv, Electraplan Romania;
Experienta profesionala: 6 ani in domeniul comercializarii echipamentelor electrice.
 
- Cum a evoluat piata specifica in perioada recesiunii?
- Atat piata echipamentelor electrice, cat si segmentul specific comercializarii traseelor metalice au inregistrat in 2010 o usoara crestere din punct de vedere valoric fata de anul precedent. Consider ca in perioada urmatoare, tendinta ascendenta se va mentine mai ales ca mediul de afaceri s-a adaptat noilor conditii de piata gasind un echilibru pentru predefinirea cerintelor actuale de sisteme specifice. Ne putem astepta si la perioade sezoniere de declin din punct de vedere al livrarilor, insa trendul general va fi crescator. 
- Prezentati situatia grupului de firme in intervalul urmator.
- Afacerile grupului Niedax, pe care il reprezentam pe plan intern, sunt in conformitate cu dinamica pietei globale. Astfel, veniturile concernului s-au majorat anul trecut, dupa perioada de stagnare din 2009. Ritmul de majorare a livrarilor inregistrat in 2010 s-a pastrat anul acesta si se va mentine cel mai probabil si in 2012. Niedax si-a stabilit o strategie de afaceri pe termen mediu (pana in 2015), principalele obiective vizand sporirea competitivitatii si mentinerea/consolidarea pozitiei detinute in domeniul specific. Acest lucru poate fi confirmat de conditiile de lucru de anul trecut, cand, in pofida scaderii rulajului, unitatile de fabricatie detinute au lucrat la aceeasi capacitate. Societatea Niedax a devenit lider mondial in domeniul productiei de sisteme de gestiune a cablurilor, cu incasari medii anuale de peste 285 milioane de euro, prelucrand aproape 60.000 tone de otel/an. In ceea ce priveste activitatea subsidiarei locale, pentru anul in curs ne-am propus realizarea unor venituri cu aproximativ 10% mai mari decat cele consemnate in 2010 (situate la 2,8 milioane de lei), acelasi nivel de crestere fiind stabilit inclusiv pentru anul viitor, mai ales ca perspectivele pozitive sunt confirmate de rezultatele inregistrate pana in prezent. 
- Ce investitii ati planificat pentru viitor?
- Compania noastra efectueaza investitii constante in resursele umane, gradul de pregatire profesionala fiind o componenta importanta in relatia cu partenerii, mai ales in domeniul serviciilor de suport. Un factor benefic pentru activitatea companiei Electraplan este constituit de inaugurarea, in luna septembrie a.c., a halei de galvanizare din cadrul Niedax, ceea ce contribuie la reducerea termenelor de livrare, ca urmare a sporirii capacitatii de procesare la 27.000 tone de otel zincat la cald. In prezent ne aprovizionam o data pe saptamana de la baza din Germania, depozitul din Budapesta fiind o solutie pentru comenzile urgente, onorate in cel mult patru zile. Pe fondul recesiunii, ne-am adaptat metoda de aprovizionare a depozitului din Capitala, astfel incat stocul de produse contine cele mai uzuale grupuri de sisteme, conform structurii actuale a comenzilor. 
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia noiembrie/decembrie 2011 )

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiman and machineVideoConfAC-iulvailantALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
strabag nivel 1
CDS
Ubitech
leviatan
viarom
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
grundfos
rigips
leviatan
Acvatot 2019
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023