Agenda Constructiilor
Marti, 21 August 2018
SAMSUNG 360
PAGINA PERSONALIZATA

EREN CONS SRL

EREN CONS SRL
Adresa: Str. Carpatilor nr. 60, Parcul Industrial Metrom, Brasov, Judet Brasov
Telefon: 0268/410.960
Fax: 0268/315.500
E-mail: erencons@eren.ro
Web site: www.eren.ro
Domenii: Antreprenori si firme de constructii
Descriere activitate
Constructii civile si industriale, pardoseli industriale, montaj confectii metalice, invelitori de tabla, instalatii
Prezentare companie/institutie
EREN CONS a adoptat o strategie axata pe rentabilitate
 
Activitatea societatii Eren Cons (din Brasov) s-a desfasurat in conditii optime in 2012, rezultatele concretizandu-se prin majorarea cifrei de afaceri si extinderea portofoliului prin accesarea unor noi tipuri de lucrari. De asemenea, compania a efectuat investitii in vederea achizitiei de utilaje si echipamente ce au contribuit semnificativ la imbunatatirea operationala, in sensul abordarii unor noi tehnologii de executie, precum si in optimizarea sistemului de organizare la nivel intern. In conditiile date, pentru anul 2013 managementul firmei si-a propus continuarea trendului de dezvoltare, prin consolidarea pozitiei castigate anul acesta si mentinerea stabilitatii afacerilor, mai ales ca s-au anuntat in viitor o serie de investitii importante pe piata locala.
 
Iulian Enache (32 de ani)
Functia/Firma: director general, Eren Cons;
Experienta profesionala: 8 ani in domeniul constructiilor.
 
- Descrieti planul de actiune a societatii?
- Deoarece in aceasta perioada toate societatile se confrunta cu dificultati din cauza limitarii resurselor financiare si a activititatii economice restranse, am fost nevoiti sa abordam diferite strategii pentru contracararea efectelor recesiunii si a clientilor rau platnici. Astfel, desi multi operatori economici au procedat exact invers, noi ne-am concentrat asupra consolidarii echipei manageriale si pe motivarea personalului, astfel incat sa sporim nivelul de performanta si comunicare si, nu in ultimul rand, pe calitatea lucrarilor si competitivitatea firmei. Chiar daca - fireste - ne dorim sa ne dezvoltam de la un an la altul, suntem constienti de faptul ca, in contextul actual, premisele de expansiune sunt limitate, iar ritmul mult mai lent, astfel incat am luat decizia continuarii actiunilor demarate in acest an, respectiv de efectuare a investitiilor in utilaje / echipamente, concomitent cu diversificarea spectrului tipologiilor de lucrari abordate, in vederea mentinerii cifrei de afaceri si maximizarea profitabilitatii.
- Ce obiective aveti in etapa de derulare?
- In prezent, executam lucrarile arhitecturale si de instalatii din cadrul proiectului de constructie a Bazinului Olimpic de Inot din Brasov, a carui finalizare este prevazuta pentru luna decembrie a.c. Tot in luna decembrie predam un obiectiv ce prevede realizarea partiala a unui gater amplasat in localitatea Intorsura Buzaului, aflat in prezent in etapa de executie a infrastructurii. Urmatorul proiect va fi inaugurat in luna martie 2013, in cadrul acestuia fiind prevazuta realizarea unei baze de insilozare in localitatea Amaru (din judetul Buzau), iar in luna aprilie a anului viitor vom finaliza edificarea unui hangar, aflat actualmente in etapa de configurare a elementelor arhitecturale. De asemenea, parcurgem faza de realizare a infrastructurii pentru constructia unui depozit frigorific amplasat in localitatea Ghimbav (din judetul Brasov), pe care il vom finaliza in luna decembrie 2013.
- Cum se defineste impactul concret al noii strategii asupra activitatii?
- In ceea ce priveste rezultatele cuantificabile, cifra de afaceri din 2012 va inregistra o crestere de aproximativ 15% fata de precedentele 12 luni, totalizand aproape 13 milioane de euro, pentru anul viitor fiind vizata mentinerea la un nivel similar a veniturilor, deoarece avem convingerea ca pe piata regionala exista premise favorabile pentru atingerea acestui obiectiv. Cu toate ca incertitudinea ce guverneaza intreaga situatie economica atat pe plan intern, cat si la nivel international ne ingreuneaza viziunea asupra perioadei viitoare, suntem convinsi ca o fiscalitate mai lejera, o legislatie a holdingului si a insolventei - care sa protejeze acele societati comerciale axate pe performanta si competitivitate -, dezvoltarea infrastructurii si atragerea mai multor investitii vor constitui premisele unei redresari a pietei de profil.
(articol aparut in Agenda Constructiilor, editia noiembrie/decembrie 2012)

Produse & tehnologii

Lucrari de referinta

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 136 (August 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023