Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
PAGINA PERSONALIZATA


GEOTESTING C.I. SRL

GEOTESTING C.I. SRL

Adresa: Str. Maior Coravu nr. 9-15, Bl. C5, Sc. B, Parter, Ap. 49, Bucuresti, S2
Telefon: 0744-245.092
E-mail: office@geotesting.ro
Web site: www.geotesting.ro
Domenii: Alte servicii | Consultanta tehnica
Descriere activitate
Studii geotehnice, geofizice, seismice și electrometrice, foraje geotehnice și de mediu, geotermale și de alimentare cu apă; servicii de consultanță în domeniul geotehnicii și geofizicii inginerești.
Prezentare companie/institutie
GEOTESTING investeste in achizitia de utilaje noi si instruirea personalului
 
 
 
 
 
 
Adrian Diaconu
Functia/Firma: director executiv, Geotesting;
Experienta profesionala: peste 25 de ani pe piata de constructii geotehnice.
 
In contextul unei evolutii importante pe piata constructiilor in ultimii ani, dar si estimarilor de crestere din 2022, activitatea companiei Geotesting a urmat o traiectorie ascendenta, cifra de afaceri din 2021 ajungand la 4,8 milioane de lei. Pentru anul in curs, conducerea societatii estimeaza o majorare de 10-15% a rulajului, cu o accelerare previzionata in a doua jumatate a anului. Planurile pentru piata de constructii ale companiei vizeaza continuarea dezvoltarii, prin contractarea de noi proiecte, dar si prin investitii in achizitia de echipamente noi de foraj si in instruirea personalului.
Cu o experienta de peste doua decenii in domeniu, Geotesting are expertiza in elaborarea si executarea de studii geotehnice/geofizice/hidrogeologice/seismice (MASW, down-hole, cross-hole, refractie), dar si de studii electrometrice (tomografie electrica - ERT, S.E.V., profilare electrica), investigatii georadar si nedistructive pe betoane (P.I.T., betonoscopie, pachometrie). De asemenea, compania executa foraje geotehnice, piezometrice, inclinometrice, seismice, de mediu, geotermale, de alimentare cu apa si asigura servicii si proiecte de monitorizare geotehnica si de consultanta in domeniul geotehnicii si geofizicii ingineresti.
 
- Cum a evoluat activitatea de constructii in 2021 si cum credeti ca se va dezvolta aceasta in 2022 si in perspectiva?
- In perioada 2020-2021 activitatea in constructii a crescut atat datorita investitiilor private, cat si celor publice. Acest trend va continua si in 2022, dar va incetini spre finalul anului, din cauza scumpirii materiilor prime si a materialelor de constructii. In ceea ce priveste activitatea companiei noastre, in anul 2021 cifra de afaceri a fost de 4,8 milioane de lei, iar pentru 2022 estimam o crestere de circa 10-15%. Rulajul din primul trimestru a fost asemanator celui din anul 2021.
- Care sunt principalele proiecte la care lucrati in aceasta perioada?
- Principalele proiecte la care lucram sunt Drumul Expres Arad-Oradea, elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru reabilitarea CF Ilva-Pojorata si Drumul Expres Bucuresti-Targoviste. Aceste proiecte, impreuna cu altele mai mici, se vor derula pe parcursul acestui an si in prima jumatate din 2023. In ceea ce priveste investitiile, acestea vor viza in special achizitionarea de echipamente noi de foraj si instruirea personalului.
- Care sunt dificultatile si provocarile pe care le intampinati in lucru?
- Dificultatile sunt legate de finantarea lucrarilor, modul de decontare a acestora si lipsa personalului calificat in meseriile de sondor, tehnician geolog sau tehnician geofizician.
O alta dificultate, cu care se confrunta insa intreaga piata de constructii si chiar intreaga societate, este cea legata de inflatie. Preturile au crescut in special la produsele din otel, PVC si combustibili, acestea fortand antreprenorii din domeniu sa majoreze preturile unitare, in paralel cu micsorarea marjei de profit.
 
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Mai 2022)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
EDIT-Structural
rigips
CDS
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
Ubitech
konsent
ness project
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
concelex
leviatan
noark
theda mar
siniat
viarom
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander