Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
PAGINA PERSONALIZATA


HEBERGER CONSTRUCTII SRL

HEBERGER CONSTRUCTII SRL

Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 1A, Bucharest Business Park, Cladirea C, Bucuresti, S1
Telefon: 031/405.97.61
Fax: 031/405.97.67
E-mail: info@heberger.ro
Web site: www.heberger.ro
Domenii: Antreprenori si firme de constructii
Descriere activitate
Antreprenor general in constructii de cladiri rezidentiale si nerezidentiale.
Prezentare companie/institutie
HEBERGER CONSTRUCTII are in vedere dublarea incasarilor
 
In pofida faptului ca s-a implicat in numeroase proiecte anul trecut, incasarile companiei Heberger Constructii (din Bucuresti) - subsidiara autohtona a grupului german omonim - au scazut putin sub 50% din valoarea cifrei de afaceri inregistrate in exercitiul financiar precedent. Situatia a fost cauzata de fondurile scazute alocate lucrarilor adjudecate, precum si de amanarea, pentru acest an, a unor contracte de amploare, incheiate inca din 2012. Astfel, managementul firmei estimeaza dublarea veniturilor, cuantumul acestora depinzand de demararea lucrarilor la proiectele contractate deja.
 
Claus Kegel (57 de ani)
Functia/Firma: director general, Heberger Constructii;
Experienta profesionala: 30 de ani in domeniul constructiilor.
 
- Ce proiecte urmeaza sa fie initiate de companie?
- In luna iunie a anului trecut am incheiat un contract important, ce prevede renovarea centrului de afaceri Millennium (din Capitala), insa, pana in prezent, am efectuat exclusiv lucrarile de proiectare. Totodata, in 2012, am adjudecat lucrarea de reabilitare a unei cladirii de birouri din Bucuresti, dar - inclusiv in cazul acestui proiect - demararea lucrarilor a fost amanata pentru primavara anului in curs. In curand, dezvoltatorii vor lansa noi informatii cu privire la evolutia acestor investitii. Totodata, am participat cu oferte in cadrul mai multor proiecte disponibile pe piata, aflate momentan in etapa de analiza a documentatiilor.
- Care a fost strategia de contracarare a efectelor recesiunii?
- In ultimii doi ani, pe fondul situatiei existente, am efectuat lucrari atat in toata tara, cat si in afara granitelor Romaniei, reprezentand inclusiv proiecte de dimensiuni mici sau lucrari dificile de reconstructie, iar in viitor vom continua sa abordam toate oportunitatile din domeniu. Anul trecut, am edificat doua centrale pe baza de biomasa - una amplasata in Radauti, iar cealalta in Cehia, unde am colaborat cu subsidiara regionala Heberger CZ - si am inlocuit fatada din piatra a cladirii ce gazduieste ambasada Germaniei in Bucuresti. Toate aceste proiecte au fost realizate cu succes, insa, din pacate, au avut dimensiuni reduse, ceea ce a generat scaderea cifrei de afaceri. In continuare, vom incerca sa minimizam, in masura posibilului, costurile fixe si sa fim cat mai flexibili in decizii.
- Cum va evolua piata specifica in viitor?
- In ceea ce ne priveste, consideram ca problema principala in domeniul specific - si din punct de vedere economic, in general - consta in nivelul scazut al investitiilor directe, iar odata ce acest obstacol va fi eliminat, vor incepe sa apara mai multe oportunitati. Pana atunci, se va remarca o continuare a procesului de selectie a furnizorilor si subcontractorilor, la finalul acestei perioade ramanand cei ce vor fi suficient de puternici si vor putea sa-si continue activitatea si sa contribuie la redresarea pietei.
- Care a fost evolutia celorlalte filiale ale firmei?
- Datorita faptului ca Germania a ramas cel mai puternic stat din punct de vedere economic din Europa, situatia pietei federale a fost optima, influentand pozitiv si afacerile subsidiarei Heberger din regiune. Pe un trend ascendent s-au situat inclusiv incasarile filialelor noastre din Abu Dhabi si Praga. In ceea ce priveste activitatea sucursalei autohtone a grupului, perspectivele de crestere considerabila a cifrei de afaceri din 2013 sunt posibile, mai ales pe fondul incasarilor scazute de anul trecut. Cu toate acestea, o estimare a activitatii pe termen lung si mediu nu este posibila inca, din cauza circumstantelor imprevizibile ce influenteaza mediul de afaceri.
(articol aparut in TOP-Agenda Constructiilor, editia mai 2013)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
theda mar
Acvatot 2019
concelex
viarom
Ubitech
CDS
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
siniat
rigips
EDIT-Structural
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
konsent
ness project
noark
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander