Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - INDEX COMPANII - HOLCIM (ROMANIA) SA
PAGINA PERSONALIZATA


HOLCIM (ROMANIA) SA

HOLCIM (ROMANIA) SA

Adresa: Calea Floreasca nr.169A, Cladirea B, etaj 7/8, Bucuresti, S1
Telefon: 021/231.77.09, 021/231.77.08
Fax: 021/231.77.14
Web site: www.holcim.ro
Domenii: Ciment, betoane si agregate
Descriere activitate
Furnizare de ciment, betoane, agregate (nisip si pietris) si alte servicii conexe
Prezentare companie/institutie
HOLCIM: Obligatiile SSM au devenit beneficii pentru angajati, in pandemie
 
 
 
 
 
 
Madalina Gogorici
Functia/Firma: Manager SSM, Holcim Romania;
Experienta profesionala: 20 de ani in domeniul SSM.
 
Adaptarea este cuvantul de ordine in aceasta perioada in care incertitudinea si schimbarile definesc modul in care traim si lucram. Pandemia care incearca intreaga lume a adus in prim plan oamenii si modul in care companiile abordeaza problema sigurantei si sanatatii acestora. Holcim Romania este unul dintre angajatorii care, in acest context, a transformat conceptul de Securitate si Sanatate in Munca (SSM) din obligatie in beneficiu pentru angajati. Printre obiectivele companiei se afla, in continuare, sa aiba zero accidente de munca, dar si ca toti cei 1.600 de angajati ai grupului sa stie ca sunt mereu protejati si ca lucreaza intr-un mediu sigur.
 
- Ce masuri ati luat pentru protectia angajatilor contra infectiei cu noul coronavirus?
- In contextul pandemiei Covid-19, este evident ca am alocat resurse suplimentare pentru mentinerea sanatatii angajatilor atat la nivel de management, cat si operational. Odata depasit momentul initial, al necunoscutelor si incertitudinilor, am inceput sa lucram la integrarea Covid-19 in harta generala a riscurilor, cu mentinerea ridicata a atentiei la echilibrul intre componenta de sanatate si cea de siguranta. Regulile noastre de SSM au fost dintotdeauna riguroase. Inca dinainte de instituirea starii de urgenta la nivel national, am luat masuri suplimentare de preventie complementare regulilor impuse de autoritati. Pe langa lucrul de acasa pentru angajatii a caror activitate permite acest lucru si inlocuirea sedintelor cu video-conferinte, ne-am concentrat atentia foarte mult pe mentinerea unui mediu de lucru sigur si sanatos in operatiunile noastre. Astfel, am instituit proceduri stricte de acces si triaj la intrare si reguli de distantare si igiena.
- Care considerati ca sunt primele “lectii” invatate in aceasta criza?
- Am inteles ca adaptarea defineste noul nostru stil de viata in aceasta perioada in care avem de-a face cu multe schimbari atat la nivel personal, cat si profesional. Dar principala lectie invatata este despre modul in care ne raportam la riscurile din activitate: aparitia unui nou pericol nu le face pe celelalte sa dispara. Asadar, integrarea si adaptarea, mentinerea atentiei asupra tuturor componentelor activitatii noastre, reprezinta lectii invatate cu succes in Holcim Romania.
- Cum vedeti piata muncii intr-un viitor post-pandemic?
- Un context foarte dificil are potentialul de a scoate la iveala cele mai inovatoare solutii. De exemplu, digitalizarea a fost pusa in prim plan - vedem o mobilizare fara precedent in adoptia sporita a muncii de la distanta si nu numai. Am vazut, de asemenea, impactul pozitiv si beneficiile pe care le poate oferi tehnologia si cum poate ea sa sustina continuarea activitatii intr-un ritm dinamic. Cu siguranta, vom asista la o accelerare a digitalizarii in multe domenii ale vietii noastre de zi cu zi. Nu trebuie sa uitam insa, ca dimensiunea caracteristica a oamenilor este contactul social. Acesta poate fi mentinut, cu conditia unei responsabilizari inalte la nivel personal. Siguranta noastra depinde de noi.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Noiembrie/Decembrie 2020)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Acvatot 2019
ness project
siniat
MAKITA
strabag nivel 1
theda mar
viarom
CDS
noark
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
concelex
rigips
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander