Agenda Constructiilor
Miercuri, 28 Februarie 2024
Frontale
PAGINA PERSONALIZATA


IRIMAT CONS SRL

IRIMAT CONS SRL

Adresa: Str. Șipote nr. 3, Bl. 151B, Sc. A, Ap. 2, Ploiești, Judet Prahova
Telefon: 0244/595.086 , 0351/428.003
Fax: 0351/428.003
E-mail: office@irimatcons.ro
Domenii: Proiectare si inginerie | Consultanta tehnica
Descriere activitate
Servicii de proiectare și consultanță tehnică în domeniul infrastructurii.
Prezentare companie/institutie
IRIMAT CONS: Optimism moderat privind evolutia activitatii, in acest an
 
 
 
 
 
Florin-Gelu Goruneanu (54 de ani)
Functia/Firma: administrator, Irimat Cons;
Experienta profesionala: 29 de ani pe piata de consultanta si proiectare de infrastructuri.
 
Irimat Cons, companie cu sediul in Ploiesti specializata in proiectare, inginerie si consultanta pentru proiecte de infrastructura, a depasit cu bine perioada de criza sanitara, desi, ca majorotatea societatilor, a fost afectata de restrictiile generalizate. In pofida unui inceput de an dificil si incert in 2022, marcat de noi provocari legate de inflatie si conflictul armat de la granita tarii, Florin-Gelu Goruneanu, administratorul companiei, se asteapta ca "lucrurile sa revina la normal sau chiar sa se imbunatateasca" in planul businessului, mai ales datorita numarului tot mai mare de proiecte de infrastructura scoase la licitatie. In aceasta perioada, Irimat Cons ofera servicii pentru diverse proiecte de infrastructura rutiera, sportiva si de mediu.
 
- Care sunt cele mai mari proiecte la care lucrati, in acest moment?
- In momentul de fata, avem mai multe contracte in derulare, printre cele mai importante vizand asigurarea de servicii de consultanta pentru contractul "Pod rutier peste Olt la Slatina pe DN 65 km 48+570". Se asteapta ordinul de incepere, lucrarile urmand a fi demarate curand, iar termenul de finalizare a investitiei este de 12 luni. De asemenea, asiguram servicii de consultanta pentru supervizarea lucrarilor de "Consolidare si amenajare scurgere ape pe DN 55 (km 4+400 - 71+100)", executate in procent de 75% si care au termen de finalizare stabilit la jumatatea acestui an, dar si pentru "Complexul Sportiv Stadion Municipal din Municipiul Alexandria, jud. Teleorman", proiect executat in procent de 35% si care trebuie finalizat in octombrie 2022. Servicii de elaborare a studiilor de fezabilitate asiguram pentru "Varianta Ocolitoare Azuga-Busteni", executat in procent de 85%, cu termen de finalizare in iunie 2022, dar si pentru "Varianta Ocolitoare Comarnic", contract ce a fost executat in procent de 90% si are termen de finalizare tot in luna octombrie. Pentru contractul de proiectare "Drum de legatura intre A1 si DN7 ( DJ 711A)" se are in vedere actualizarea Studiului de Fezabilitate si elaborarea proiectului tehnic. Investitia este realizata in procent de 75%, avand termen de finalizare in septembrie 2022.
- Cum estimati ca va evolua activitatea companiei, in actualul context?
- Activitatea din anul 2021 a fost afectata de pandemie, dar ne asteptam ca in 2022 lucrurile sa revina la normal sau chiar sa se imbunatateasca. Am sesizat o crestere a preturilor in domeniul constructiilor, in special din punct de vedere salarial, dar sunt tot mai multe proiecte scoase la licitatie, care vor sprijini activitatea din domeniul constructiilor.
- Cum va adaptati tendintei de digitalizare?
- Sustinem digitalizarea si noile tehnologii pe piata, avand in vedere deficitul de forta de munca cu care tara noastra se confrunta in momentul de fata. Digitalizarea ar putea duce la o mai mare productivitate, dar, totodata, consideram ca sunt necesare persoane cat mai bine pregatite in acest domeniu. Noi ne dorim achizitionarea de programe si softuri de ultima generatie, care sa faciliteze treaba angajatilor si sa reduca eventualele erori.
 
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Martie/Aprilie 2022)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
Acvatot 2019
top 500
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
concelex
quadratum
strabag nivel 1
FRONTALE
CDS
viarom
top 500
rigips
top 500
leviatan
Ubitech
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander