Agenda Constructiilor
Marti, 19 Martie 2024
Frontale
Home - INDEX COMPANII - JACOB GARDENS
PAGINA PERSONALIZATA


JACOB GARDENS

JACOB GARDENS

Adresa: B-dul Theodor Pallady nr. 47, Bucuresti, S3
Telefon: 0759/111.123
E-mail: vanzari@apartamentepallady.ro
Web site: https://apartamentepallady.ro/
Domenii: Investitori & dezvoltatori de proiecte
Descriere activitate
Dezvoltator imobiliar.
Prezentare companie/institutie
JACOB GARDENS dezvolta peste 1.500 de locuinte in zona Pallady
 
 
 
 
 
 
Florin Munteanu (36 de ani)
Functia/Firma: Sales Manager, Jacob Gardens;
Experienta profesionala: 12 ani in real estate.
 
Compania Jacob Gardens are in dezvoltare peste 1.500 de locuinte in cele mai noi proiecte pe care le dezvolta in zona de est a Capitalei, in zona Ikea Pallady, prin Palladium Residence 2, constructie demarata recent pe terenul fostei fabrici Policolor, si ansamblul HILS - chiar langa statia de metrou Anghel Saligny. Pe langa acestea, dezvoltatorul mai are in etape finale de constructie ansamblul Trend Residence, cu peste 300 de vile si 144 de apartamente in Popesti Leordeni, pe Cheiul Dambovitei. Anterior, Jacob Gardens a mai construit Palladium Residence 1, tot pe fosta platforma Policolor, unde a dezvoltat circa 2.500 de apartamente, vandute aproape integral.
 
- In ce stadiu de dezvoltare se afla ansamblul Palladium Residence 2?
- Ansamblul Palladium Residence 2 este, in acest moment, intr-o faza incipienta de dezvoltare. Primele apartamente vor putea fi predate viitorilor proprietari incepand cu a doua jumatate a anului 2020. Acest cartier rezidential este unul mai intim, fiind format din doar doua blocuri, insumand 310 apartamente. Design-ul si constructiile sunt moderne, apartamentele foarte bine compartimentate, iar preturile accesibile. Avantajele majore ale acestui proiect sunt amplasarea avantajoasa fata de mijloacele de transport si zona comerciala din apropiere, care este in continua dezvoltare.
- Dar celalalt proiect de pe Bd. Pallady? L-ati inceput? Ce noutati aduce pe piata?
- Dezvoltam deja, in parteneriat cu actionari, noul ansamblu HILS Pallady Apartments, care este pozitionat pe Bd. Theodor Pallady nr. 66 si va fi format din 12 blocuri cu apartamente cu una, doua si trei camere, in diverse variante de compartimentare. Noutatea pentru piata este existenta unor apartamente de tip duplex in partea a doua de dezvoltare a proiectului, dar si a unui business center pozitionat la intrarea in ansamblu si a unui SPA - Body Art Wellness Club. Ansamblul beneficiaza de parcari terane si supraterane, care acopera din plin necesarul prin raportare la numarul de apartamente.
- Cum evolueaza vanzarile de apartamente din portofoliul companiei?
- Activitatea companiei Jacob Gardens a fost in continua dezvoltare incepand cu anul 2015, ajungand sa se evidentieze pe piata imobiliara ca un jucator de top. In ceea ce priveste evolutia vanzarilor de apartamente, aceasta a cunoscut usoare fluctuatii de-a lungul ultimilor ani, dar, spre incantarea noastra, desigur, trendul s-a mentinut intotdeauna crescator. De pilda, din cele 2.500 de locuinte finalizate in Palladium 1, mai sunt disponibile circa 350.
- Ce obiective aveti pe piata locala, pe termen lung?
- Pe termen lung, obiectivele noastre sunt, desigur, finalizarea proiectelor pe care le-am initiat. Si pentru ca va spuneam ca ne dorim o crestere constanta si semnificativa, suntem mereu orientati catre identificarea de noi oportunitati de dezvoltare, pentru a asigura continuitatea business-ului, inclusiv prin proiecte de tip joint-venture, adica parteneriate cu alti actionari.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Noiembrie/Decembrie 2019)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
theda mar
CDS
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
viarom
leviatan
quadratum
rigips
concelex
noark
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander