Agenda Constructiilor
Luni, 26 Octombrie 2020
GRUNDFOS
PAGINA PERSONALIZATA


JETRUN ENERGOECO

JETRUN ENERGOECO

Adresa: Str. Tudor Arghezi nr. 21 IPCT Building, Et. 2, Bucuresti, SSector 2
Telefon: 021/311.87.24
Fax: 021/311.87.24
Mobil: 0729/600.790
E-mail: office@jetrun.ro
Web site: www.jetrun.ro
Persoana de contact: Ionela Truica, Assistant Marketing
Domenii: Sisteme HVAC
Descriere activitate
Comercializeaza centrale termice si pompe de caldura, unitati de tratare a aerului, turnuri de racire, chillere si sisteme de cogenerare.
Prezentare companie/institutie
  

Jetrun EnergoEco, expertul in EcoEnergie!  

Jetrun EnergoEco este furnizor oficial de echipamente HVAC de inalta eficienta, in principal pentru Wolf Heitztechnik si ofera o gama completa de produse, de la centrale termice si pompe de caldura, la unitati de tratare a aerului, turnuri de racire, chillere, sisteme de cogenerare. Filosofia noastra consta in promovarea echipamentelor de inalta eficienta si utilizarea responsabila a resurselor. Ceea ce ne deosebeste este implicarea in fiecare proiect in parte, de la faza de proiectare, pana la instalare si mentenanta. Pentru a vă putea oferi o gamă completă de soluții, Jetrun EnergoEco colaboreaza și cu alți producători europeni sau globali de echipamente și subansamble cum ar fi: Hygromatik GmbH, Apen Group Italia, Galletti Italia, Teddington GmbH, Cabero GmbH, Mita Italia.

 
Jetrun EnergoEco va ofera asistenta tehnica la proiectare, dimensionare, furnizare, asistenta la montaj, punere in functiune, service, piese de schimb pentru:
Sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura;
Instalatii de climatizare si incalzire;
Pompe de caldura si centrale termice;
Perdele de aer;
Instalatii de cogenerare si trigenerare;
Sisteme de incalzire solara;
Echipamente de umidificare si dezumidificare;
Turnuri de racier si chillere.
 
Ne bazăm pe furnizori puternici pentru a putea aborda cu încredere orice proiect în domeniul încălzirii, ventilației și aerului condiționat. Asteptăm cu interes solicitările dvs. pentru a găsi împreuna cea mai bună soluție.
 
Jetrun EnergoEco este membru Romania Green Building Council (RoGBC) si Camera de Comert si Industrie Romana.
 

Portofoliu de lucrari si realizari (Referinte)

 
1.National Arena, Bucuresti
 
Proiectul a presupus livrarea a 9 centrale de tratare a aerului Wolf KG Top cu debite de aer cuprinse intre 16.000 m3/h si 40.000 m3/h si prevazute cu recuperatoare de caldura, umidificatoare Hygromatik HeaterLine 80 Comfort Control si HeaterLine 60 Comfort Control.
 
 
  
 
2.Lufkin Industries, Ploiesti
Au fost livrate 25 de centrale de tratare a aerului Wolf KG Top cu debite de aer cuprinse intre 8.500 m3/h si 37.400 m3/h. 24 de centrale Wolf KG Top sunt prevazute cu unitati de incalzire pe gaz modulante seria GH, produse de Apen Group Italia. O centrala de tratare a aerului este special conceputa pentru functionarea in medii cu potential exploziv. Centralele de tratare a aerului Wolf sunt prevazute cu recuperatoare de caldura si ventilatoare de inalta eficienta cu variator de turatie.
  
 3.Cladirea Sky Tower, Bucuresti
 
Au fost furnizate 15 centrale de tratare a aerului Wolf KG Top cu debite de aer cuprinse intre 2.750 m3/h si 37.000 m3/h. Unitattile sunt echipate cu recuperatoare de caldura in placi sau rotative, ventilatoare centrifugal cu antrenare directa concepute special pentru cresterea eficientei energetic prin micsorarea vitezei aerului in bateriile de racier si incalzire.
 
 
  4.Arion Green, Bucuresti
 
 
Cladirea “verde” din centrul Bucurestiului dispune de 6 unitati de ventilatie/dezumidificare dotate cu sistem de recuperare de caldura furnizate de Jetrun.
 
Dezumidificatoarele au in componenta un circuit cu expansiune directa ceea ce face ca unitatea sa functioneze si ca un sistem de aer conditionat. Umiditatea este mentinuta la 40% atat vara cat si iarna, fiecare unitate are un debit de 1.850 m3/h.
 
 
 
 
 
 
 5.Statii de epurare, Slatina, Giurgiu, Calarasi
 
Grupuri de cogenerare GTK 120 si GTK 150 cu puteri cuprinse intre: 120-150 kW electric si 176-204 kW termic. Combustibilul primar utilizat este biogazul din epurare si GPL (ca solutie de rezerva). Functionarea se face in paralel cu reteaua electrica sau, optional, in regim de „insula”. Circuitul de racire a motorului este prevazut cu un turn de racire Cabero.
 

 

 
  
 

COVID-19elmas_1octVideoConfAC-iulAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
hilti
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere