Agenda Constructiilor
Vineri, 23 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - INDEX COMPANII - ORBANSOFT SRL
PAGINA PERSONALIZATA


ORBANSOFT SRL

ORBANSOFT SRL

Adresa: Str. Nicolae Iorga nr. 10, Bl. 10, Sc. B, Ap. 7, Sfantu Gheorghe, Judet Covasna
Telefon: 0267/312.938
Fax: 0267/312.938
E-mail: office@orbansoft.ro
Web site: www.orbansoft.ro
Domenii: Profile, feronerie & accesorii | Software pentru proiectare, arhitectura si inginerie
Descriere activitate
Soft pentru ofertarea si productia ferestrelor din PVC sau aluminiu.
Prezentare companie/institutie
ORBANSOFT: Stabilizare a incasarilor din primul trimestru din 2014
 
Pentru anul acesta, managerii companiei Orbansoft au adoptat un plan de afaceri axat pe imbunatatirea comunicarii cu clientii, oferirea de solutii informatice pentru cerintele acestora, derularea unor investitii care vizeaza dezvoltarea programelor deja existente si largirea gamei de sortimente cu aplicatii destinate gestiunii si urmaririi productiei. In 2013, strategia de dezvoltare a firmei a vizat adoptarea continua la cerintele clientilor, aflate permanent in schimbare, livrarea de module personalizate (mai ales pentru beneficiarii care, din dorinta de a-si reduce costurile, au adoptat solutii tehnice personalizate), precum si popularizarea intensa a grupului de programe Fenestra care, incepand din 2013, poate fi achizitionat si utilizat fara niciun fel de investitie initiala.
 
Orbán János (47 de ani)
Functia/Firma: director general, Orbansoft;
Experienta profesionala: 14 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
- Cum se structureaza oferta proprie de produse si servicii?
- In oferta noastra se regasesc solutii software pentru executia tamplariei termoizolante din PVC, aluminiu si lemn stratificat, realizate in totalitate de specialisti din cadrul firmei. Punem la dispozitia partenerilor mai multe module si variante ale grupului de programe Fenestra, respectiv Fenestra 2000, Fenestra Net, Fenestra Control, Fenestra Online, Fenestra 2000 Free (pentru ofertarea si productia de tamplarie termoizolanta) si Feronerie Online, respectiv Ferocal, care este un produs nou, destinat exclusiv doar pentru calculul feroneriei. Fenestra 2000 reprezinta programul de baza, care permite managementul activitatilor de ofertare si productie a ferestrelor, fiind comercializat in mai multe variante, in functie de complexitatea dorita de utilizatori. In acelasi timp, Fenestra 2000 Free, aplicatia lansata in 2013, se descarca de pe website-ul nostru, are instalare gratuita si este destinata realizarii ofertelor de pret. Totodata, clientii inregistrati pe website-ul nostru pot sa descarce actualizari si kit-uri de instalare a programului. In acelasi timp, in mediul online, se pot comanda toate produsele din gama noastra si se pot solicita oferte de pret. Echipa firmei, este pregatita sa rezolve intr-un timp scurt solicitarile clientilor, iar cu ajutorul internetului, putem interveni in instalarea, configurarea sau personalizarea aplicatiilor.
- Prezentati cele mai recente rezultate ale firmei.
- In primul trimestru al acestui an am inregistrat acelasi ritm al vanzarilor fata de perioada similara a anului trecut. Pe fondul acestei evolutii, pentru finalul exercitiului financiar in curs estimam mentinerea in aceiasi parametri a cifrei de afaceri fata de 2013, eventual o usoara crestere.
- Cum au evoluat in ultimul timp cerintele beneficiarilor?
- Fiind o firma de dezvoltare a software-ului, pe segmentul de piata pe care activam am remarcat o schimbare continua a solutiilor tehnice. Intr-un timp relativ scurt au survenit modificari la aproape toate sistemele de profile si feronerie.

ORBANSOFT: Stabilization of revenue in the first quarter of this year
This year, the managers of Orbansoft company adopted a business plan focused on improving the communication with customers, providing solutions for their requirements and implementing investments aimed at developing the existing programs and broadening the range of products with applications for management and production tracking. In 2013, the company's development strategy aimed at a continuous adaptation to the needs of customer which are constantly changing.
(articol aparut in TOP-Fereastra, editia Mai 2014 )

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octVideoConfAC-iulAUTODESKALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
rigips
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere