Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
PAGINA PERSONALIZATA


PRO CONFORT WINDOWS SRL

PRO CONFORT WINDOWS SRL

Adresa: Aurel Vlaicu nr. 8, Afumati, Judet Ilfov
Telefon: 021-350.41.21
Fax: 021-351.79.60
Mobil: 0720-777.610
E-mail: comenzipvc@proconfort.ro
Web site: www.proconfort.ro/termopane/
Domenii: Tamplarie din PVC, aluminiu si lemn | Usi de interior & usi de exterior | Pereti cortina & placari | Fereastre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire
Descriere activitate
Producator de ferestre si usi din PVC.
Prezentare companie/institutie
 PRO CONFORT WINDOWS: Peste un deceniu de experienta in domeniul realizarii de tamplarie din PVC 
Specializata de peste 10 ani în productia de tamplarie termoizolanta din PVC, compania Pro Confort Windows, din judetul Ilfov, s-a axat pe popularizarea unor solutii cat mai complexe, în vederea îndeplinirii celor mai exigente cereri ale beneficiarilor si idei ale arhitectilor. Compania a reusit sa dezvolte astfel, in timp, sisteme de anvelopare fiabile si complete, cu nenumarate alternative in ceea ce priveşte profilul, culoarea, accesoriile sau forma, rigidizarea fiind realizata cu armaturi din otel zincat. Rezultatul este reprezentat de produse estetice, robuste, rezistente, usor de instalat si de folosit. In afara de gama principala de usi si ferestre termoizolante din PVC - care reprezinta aproximativ 90% din vanzarile firmei - in oferta generala se mai regasesc si alte tipuri de produse, precum rulouri, plase de protectie impotriva insectelor, sisteme de ventilare sau glafuri. De asemenea, Pro Confort Windows cauta permanent metode de diversificare si imbunatătire calitativa si cantitativa a paletei sortimentale, precum si maniera cea mai potrivita de colaborare cu clientii.
 
Noile utilaje achizitionate anul acesta au completat in mod optim dotarile firmei 
In cadrul unitatii de productie a companiei Pro Confort Windows sunt operationale utilaje moderne care asigura performanta sporita si productivitate, oferind garantia executiei unor produse de inalta calitate. Dintre acestea se disting instalatiile şi masinile automate Elumatec si Wegoma (Germania), precum si o serie de alte echipamente, cum ar fi cele de tip CNC (de taiere, cu alimentare automata din magazia de profile si de debavurare), centre de prelucrare, linii de sudura la patru capete, respectiv mai multe tipuri de masini - de lipit la patru capete, semiautomate pentru montajul feroneriei, pentru taiat bagheta, pentru calat sticla etc. In 2015, au fost achizitionate noi utilaje, valoarea investitiei situandu-se la peste 100.000 de euro. Gratie acestor echipamente, capacitatea de fabricatie a producatorului se situeaza la un nivel cuprins intre 200 si 250 unitati/zi, in 2014 aceasta fiind exploatata in proportie de 80% din total. Ferestrele si usile sunt produse in conformitate cu cele mai noi standarde de calitate, siguranta si eficienta energetica, fiind certificate cu marcajul CE. In acelasi timp, sistemele de management implementate atesta faptul ca toate activitatile productive sunt indreptate deopotrivă spre indeplinirea cerinţelor beneficiarilor şi protejarea mediului inconjurator.
 
Noi modele de tamplarie termoizolanta completeaza constant oferta sortimentala 
În domeniul realizarii tamplariei din PVC, în oferta Pro Confort Windows se regasesc trei game de ferestre (Confort 80+, Confort 70+ si Confort 70), precum si mai multe tipuri de usi (rezidentiale, glisante, culisante cu ridicare - HST si oscilo-culisante in forme si tipo-dimensiuni diverse). In procesul de executie a ansamblurilor se folosesc profile Gealan, feronerie Roto sau G-U si geam termoizolant fie realizat in regie proprie, fie furnizat de Agoterm, Glass Design sau alte societati de profil. Produsele cel mai bine comercializate in ultimul timp au fost ferestrele realizate din profile Gealan cu 6 camere, iar cele mai noi modele din oferta sunt ferestrele cu toc de renovare sau cele cu trei garnituri.
 
Livrari constante de produse pentru proiecte imobiliare pe plan intern si extern 
Livrarile producatorului de tamplarie se realizeaza pe intreg teritoriul tarii atat direct, cat si prin intermediul colaborarilor cu o retea de peste 40 de dealeri. In acelasi timp, aproximativ 30% din productia totala se furnizeaza pentru proiecte de reabilitare termica, iar o cota de 10% ajunge catre pietele externe din Franta, Belgia, Italia si Germania. Pro Confort incearca permanent sa-si extinda reteaua de colaboratori prin dezvoltarea unor parteneriate noi, profitabile si de durata, in sprijinul carora asigura solutii pentru amenajarea magazinului, suport logistic si de vanzari, software specializat, acces la produse de top etc. In acelasi timp, clientii finali beneficiaza si de montaj profesionist, prin intermediul a 15 echipe specializate în instalarea tâmplăriei şi al altora două pentru montajul glafurilor de exterior/interior. Cele mai numeroase comenzi din ultimul timp au fost realizate in localitatile Bucuresti, Ploiesti, Calarasi si Slobozia, pentru proiecte private cu destinatie de locuinta. In acelasi timp, unul dintre cele mai importante ansambluri rezidentiale pentru care Pro Confort Windows a efectuat livrari in ultima perioada este reprezentat de proiectul Timisoara 58 Apartments, dezvoltat pe o suprafata de 32.000 mp, pe terenul unei foste fabrici din vestul Capitalei. In cadrul acestuia au fost finalizate deja trei imobile (P+6E), respectiv 243 de apartamente, de tip garsoniera ori cu doua, trei sau patru camere, care au fost prevazute de Pro Confort cu ferestre care integreaza sticla Low-E si profile pentacamerale.
 
Organizarea optima a echipei si a activitatii, determina rezultate optime ale firmei 
Din punctul de vedere al managerilor Pro Confort Windows, succesul pe piata al companiei este datorat celui mai important patrimoniu pe care aceasta îl detine - si anume cel uman. De asemenea, a contat foarte mult si a facut diferenta pe piata organizarea activitatii pe departamente, respectiv vanzari, relatii cu beneficiarii, proiectare, productie, transport, executie si montaj. Totodata, pentru contracararea efectelor negative ale recesiunii, firma a recurs la masuri precum renegocierea preturilor cu furnizorii, respectiv reorganizarea productiei, pentru o mai buna eficientizare a costurilor operationale sau optimizarea transporturilor. Totodata, rezultatul eforturilor depuse in anii de activitate este reputatia unei firme care se ghideaza dupa motto-ul «Excelenta în tot ceea ce facem». Pentru informatii suplimentare, www.proconfort.ro
 
 
PRO CONFORT WINDOWS: Investitii in vederea dezvoltarii activitatii
 
 
 
 
 
 
Catalin Hangiu (33 de ani)
Functia/Firma: director de vanzari, Pro Confort Windows;
Experienta profesionala: 8 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Pentru anul 2015, managerii producatorului de tamplarie Pro Confort preconizeaza obtinerea unei majorari de 20% a cifrei de afaceri, pe fondul dezvoltarii pietei de constructii si a celei imobiliare in zona predilecta de activitate, precum si consolidarii parteneriatelor de vanzare la export. La realizarea incasarilor totale, contributia predominanta o are fabricarea de tamplarie din PVC (in proportie de 90%), diferenta fiind reprezentata de rulouri si plase de protectie impotriva insectelor. In 2015, societatea va implementa un program de investitii ce vizeaza achizitia unor utilaje in valoare de 110.000 de euro.
 
- Prezentati activitatile de productie ale firmei.
- In domeniul executiei tamplariei din PVC dispunem de o capacitate de fabricatie cuprinsa intre 200 si 250 de unitati/zi, pe care anul trecut am exploatat-o in proportie de 80%. Pentru realizarea usilor/ ferestrelor din PVC, utilizam profile Gealan, feronerie Roto sau G-U si geam termoizolant fie realizat in regie proprie, fie furnizat de Agoterm, Glass Design si alte firme. Produsele cel mai bine comercializate din oferta noastra au fost, in 2014, ferestrele realizate din profile Gealan cu 6 camere, iar dintre noutatile pe care intentionam sa le lansam anul acesta se remarca ferestrele cu toc de renovare sau cele cu trei garnituri. 
- Cum decurg operatiunile de livrare?
- Efectuam livrari la nivel national atat direct, cat si prin intermediul colaborarilor pe care le avem in derulare cu peste 40 de dealeri. De asemenea, aproximativ 30% din productia totala este livrata pentru proiecte de reabilitare termica, iar o cota de 10% ajunge catre pietele externe din Franta, Belgia, Italia si Germania. In 2014, cele mai numeroase comenzi au provenit din Bucuresti, Ploiesti, Calarasi sau Slobozia, pentru proiecte de locuinte private. Acordam o atentie deosebita activitatilor de montaj, pentru care detinem 15 echipe specializate in instalarea tamplariei si alte doua pentru montajul glafurilor de exterior/interior. 
- Ce evolutie inregistreaza piata de profil la nivel national si european?
- Segmentul de piata pe care activam a fost marcat, in 2014, de o stagnare atipica pentru zona noastra de actiune, iar la nivelul lui 2015 preconizam o deblocare a activitatii din domeniu, in pofida lipsei continue a unei piete imobiliare bine structurate. Nivelul de informare a clientilor este mult mai ridicat decat in anii trecuti, ceea ce reprezinta un avantaj atat pentru beneficiari, cat si pentru noi, ca producatori. Cerintele actuale ale utilizatorilor vizeaza rezistenta materialelor folosite, aspectul acestora, dar si durabilitatea ferestrei, ca ansamblu functional. Din nefericire, din cauza conditiilor economice, de foarte multe ori clientul este nevoit sa ia multe din decizii in functie de pret. 

PRO CONFORT WINDOWS: Development of activity oriented towards the purchase of equipment
For 2015, the managers of the joinery manufacturer Pro Comfort expect to obtain a 20% increase in turnover amid the development of the construction and real estate markets and the strengthening partnerships for export sales. The total revenue contribution consists predominantly from the production of PVC (90%), the difference being represented by coils and insect nets. In 2015, the company will implement an investment program aimed at the acquisition of equipment worth 110,000 EUR.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Ianuarie-Februarie 2015)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
viarom
ERBASU CONSTRUCT
siniat
EDIT-Structural
ness project
leviatan
quadratum
rigips
MAKITA
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
noark
Ubitech
concelex
strabag nivel 1
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander