Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - INDEX COMPANII - PROIECT CONSULTING SRL
PAGINA PERSONALIZATA


PROIECT CONSULTING SRL

PROIECT CONSULTING SRL

Adresa: Str. dr. Iacob Felix nr. 17-19, Parter, București, S1
Telefon: 021/319.52.85 , 021/319.52.86
Fax: 021/319.52.89
Mobil: 0726.186.120; 0723.316.428
E-mail: office@proiectconsulting.ro
Web site: www.proiectconsulting.ro
Domenii: Proiectare si inginerie | Arhitectura & design | Management de proiect | Dirigentie de santier | Consultanta tehnica
Descriere activitate
Proiectare de arhitectură și consultanță tehnică, dirigenție de șantier și management de proiect
Prezentare companie/institutie
Proiect Consulting, in echipa pentru realizarea DTAC si PT ale SRU Iasi
 
 
 
 
 
 
Arh. Cristian Stroe
Functia/Firma: administrator, Proiect Consulting;
Experienta profesionala: 46 de ani de arhitectura si proiectare.
 
Compania Proiect Consulting, specializata in proiectare, consultanta, spervizare lucrari si management de proiect, face parte din asocierea care va elabora documentatiile DTAC si PT pentru noul Spital Regional de Urgenta (SRU) Iasi, investitie evaluata la 500 de milioane de euro. Arh. Cristian Stroe, administratorul societatii, spune ca firma se va implica total, in 2022, in implementarea cu succes a acestui proiect, care trebuie finalizat pana la sfarsitul acestui an. Din asociere mai fac parte companiile Studio Altieri SpA (lider), Italconstruct SpA, Steam SR, K Box Construction Design si Rheinbrucke SRL. Anterior, in perioada 2017-2019, Proiect Consulting a lucrat, ca subcontractant, la elaborarea studiilor complete de fezabilitate pentru toate cele trei spitale regionale de urgenta, ce vor fi construite in Iasi, Cluj-Napoca si Craiova. Printre lucrarile de referinta la care compania a participat in ultimii ani se afla constructia autostrazii Lugoj-Deva (supervizare), dezvoltarea infrastructurii de apa/canalizare din judetul Galati si sistemele de management integrat al deseurilor din Valcea, Prahova si Alba (asistenta tehnica).
 
- Cum a evoluat activitatea companiei in 2021 si ce estimari aveti pentru perioada urmatoare?
- In 2021 am continuat proiectele incepute in anii anteriori si am finalizat cateva proiecte industriale. In acest an ne vom concentra mai ales pe proiectul SRU Iasi. In plus, urmarim cu interes evolutia pietei materiilor prime si evenimentele recente in domeniul energiei, pentru a ne orienta catre zonele care nu sunt afectate atat de mult de aceste evolutii si care prezinta un oarecare grad de certitudine. Deocamdata, nu resimtim, la nivelul companiei, efectele majorarilor de preturi din constructii, dar cred ca in curand vom fi afectati de acestea.
- Care sunt noile cerinte/tendinte in arhitectura/proiectare, inginerie si consultanta tehnica, ca efect al pandemiei, dar nu numai?
- Profesia de arhitect este mult mai dificila fata de cum era cu, sa zic, un deceniu in urma, avand in vedere cerintele actuale. Este nevoie de documentare intensa si dotare serioasa cu aparatura specifica si softuri de proiectare performante. Una din tendintele post-pandemie cred ca va fi intensificarea lucrului de acasa, cu efecte in noile proiecte de locuinte, care vor trebui sa fie mai spatioase si cu camere care pot fi adaptate usor lucrului. Am observat, de asemenea, tot in contextul pandemiei, o crestere a interesului pentru proiectarea si constructia de spitale, din partea autoritatilor, si cred ca si investitorii privati vor incepe sa integreze spatii medicale in noile lor proiecte.
- Cum vedeti proiectarea noilor constructii, in contextul orientarii spre digitalizare si eficienta energetica?
- Clientii acorda mai multa atentie consumurilor energetice, mai ales in urma cresterii preturilor la utilitati. Ne vom adapta tendintelor actuale, cu toate implicatiile financiare aferente. In privinta digitalizarii, incercam sa tinem pasul cu noile tehnologii si ne pregatim sa achizitionam programe de proiectare noi.
 
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Martie/Aprilie 2022)

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
rigips
CELCO 2020
MAKITA
strabag nivel 1
Acvatot 2019
leviatan
hidroplasto
Ubitech
BMI_Icopal
viarom
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere