Agenda Constructiilor
Marti, 26 Ianuarie 2021
Home - INDEX COMPANII - SOFTONE OPEN ENTERPRISE SOLUTIONS SRL
PAGINA PERSONALIZATA


SOFTONE OPEN ENTERPRISE SOLUTIONS SRL

SOFTONE OPEN ENTERPRISE SOLUTIONS SRL

Adresa: Str. A.P. Cehov nr. 2, București, S1
Telefon: +40 212 24 3925
E-mail: info@softone.ro
Web site: www.softone.ro
Domenii: Consultanta & soluții informatice pentru transformare digitala | Automatizarea productiei (Industrie 4.0, 5G, IoT, AI si Big Data)
Descriere activitate
furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații web & mobile
Prezentare companie/institutie
SOFTONE: Solutiile ERP, tot mai cautate de companiile din constructii
 
 
 
 
 
 
Alexandra Lucescu
Functia/Firma: Director Comercial, SoftOne Romania.
Experienta profesionala: peste 10 ani in comunicare, marketing si vanzari.
 
Solutiile de business de tip ERP castiga teren in tot mai multe industrii, iar domeniul constructiilor se afla printre sectoarele in care s-au inregistrat cele mai multe beneficii ca urmare a implementarii acestora. Noile tehnologii faciliteaza o crestere a productivitatii, permit un project management mai eficient, un mai bun control al costurilor, avand foarte multe beneficii, potrivit Alexandrei Lucescu, Director Comercial in cadrul companiei SoftOne Romania. Compania face parte din grupul elen SoftOne Technologies, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software ERP, CRM si aplicatii web & mobile din Europa de Sud-Est.
 
- Care sunt principalele tendinte pe piata solutiilor digitale utilizate in constructii?
- In industria constructiilor se remarca o nevoie tot mai mare pentru solutii flexibile, customizabile, care sa se poata adapta la specificul activitatii fiecarui dezvoltator. Una dintre cele mai frecvente cerinte este cea referitoare la accesul la informatii oricand, de oriunde si de pe orice device. In constructii sunt implicate foarte multe echipe - unele lucreaza pe santier, altele la sediul central -, motiv pentru care accesul la sistemul ERP si, implicit, la datele pe care acesta le contine, este esential. Companiile din constructii prefera, de obicei, solutii in Cloud, optand pentru o varianta full SaaS si eliminand costurile de mentenanta, echipamente hardware, back-up-uri si licentiere.
- Cum influenteaza noile mega-trenduri de digitalizare piata de constructii?
- Scaderea costurilor, a pierderilor si automatizarea sunt cuvintele-cheie care definesc impactul pe care noile tehnologii il au asupra pietei constructiilor. Acestea ofera posibilitatea dezvoltatorilor si project managerilor sa monitorizeze evolutia lucrarilor in timp real, fara a fi nevoiti sa paraseasca biroul si sa mearga pe santier. Angajatii pot, de asemenea, sa isi foloseasca smartphone-ul pentru update-uri in sistem cu privire la stadiul constructiei sau al oricarui alt proiect, pentru pontaj, raportare, vanzare etc. Solutiile ERP asigura o transparenta sporita in toate etapele unui proiect si ajuta constructorii sa monitorizeze progresul lucrarilor, precum si performanta angajatilor.
- Ce evolutie inregistreaza vanzarile SoftOne in Romania?
- De la intrarea pe piata din Romania si pana in prezent, SoftOne s-a mentinut pe un trend ascendent. In fiecare an am inregistrat o crestere sustinuta, atat a numarului de parteneri autorizati, cat si a celui de clienti noi. Rezultate foarte bune am inregistrat si in privinta numarului de licente comercializate, atat de noi, in mod direct, cat si prin intermediul retelei nationale de parteneri care, anul acesta a ajuns la 50 de companii autorizate sa comercializeze solutia noastra Soft1 ERP pe piata din Romania. Aceasta crestere a variat, intre +35% si +52% pe an, si suntem increzatori ca incheierea anului 2019 va confirma mentinerea acestui ritm de dezvoltare.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Noiembrie/Decembrie 2019)

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESKelmas_1octALLPLAN
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CELCO 2020
rigips
Acvatot 2019
hilti
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere