Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
PAGINA PERSONALIZATA


TRANE ROMANIA

TRANE ROMANIA

Adresa: Str. Cauzasi nr. 22 B, Bucuresti, S3
Telefon: +40213086420
E-mail: office@trane.com
Web site: trane.eu/ro
Domenii: Sisteme HVAC
Descriere activitate
Furnizor de echipamente HVAC.
Prezentare companie/institutie
TRANE: Inovatia reprezinta forta motrice principala a dezvoltarii
 
 
 
 
 
 
Anca Nichitov (53 de ani)
Functia/Firma: Country Leader, Trane Romania;
Experienta profesionala: 15 ani in domeniul echipamentelor HVAC.
 
Operatiunile Trane Romania s-au intensificat pe plan local dupa anul 2003, in prezent subsidiara autohtona, cu o cifra de afaceri de aproximativ 8 milioane de euro, detinand o pozitie competitiva solida pe segmentul solutiilor HVAC de racire cu apa. Perspectivele de dezvoltare sunt optimiste, avand in vedere cresterea continua a exigentelor cu privire la eficienta energetica, protectia mediului si respectarea prevederilor directivei masinilor 2006/42/EC.
 
- Ce directii noi de dezvoltare vizati?
- Avem o experienta vasta in domeniul HVAC si incercam sa exploatam la maximum acest avantaj. Un aspect diferit fata de anul precedent este reprezentat de extinderea activitatii de inchiriere. Avem o baza locala extinsa continuand chillere dotate cu racorduri de conectare rapida, care sunt folosite la patinoare, pentru inlocuirea temporara a instalatiilor defecte sau in cazul intarzierii echipamentelor comandate la diverse proiecte etc.
- Cum a evoluat cererea in ultima perioada?
- Cladirile de birouri au consemnat o dezvoltare destul de buna din punct de vedere al solicitarilor de instalatii HVAC, mai ales in zona Capitalei, la nivelul intregii tari compania noastra raportand o crestere de aproximativ 10% pe un mix format din proiecte industriale, office si retail. In acest din urma domeniu ne asteptam la un proces amplu de inlocuire a echipamentelor de conditionare a aerului, explicabil prin calitatea destul de precara a solutiilor alese initial. Se poate afirma ca piata de inlocuiri a devenit deja un fenomen, iar la aceasta au contribuit inclusiv imbunatatirea gradului de informare a beneficiarilor, precum si aplicarea exigentelor legislatiei comunitare. Mai trebuie adaugat ca operatiunile de service au inceput sa aiba o pondere semnificativa in cifra de afaceri, 20% in cazul nostru.
- Care sunt problemele majore ale bransei in care activati?
- Improvizatia si orientarea achizitiilor in functie de criteriul pretului sunt cele mai grave. Ar mai fi de adaugat modul deficitar de administrare a proiectelor. Pentru optimizarea raportului dintre investitie si eficienta energetica, este de dorit o comunicare mult mai deschisa intre toate entitatile implicate. Actualmente, managementul se realizeaza intr-un sistem inlantuit care duce la cresteri succesive ale pretului de la furnizor catre clientul final si la „diluarea” calitatii. Noi pledam pentru o relatie deschisa si directa a managerului de proiect cu furnizorii, pentru a obtine o performanta superioara a lucrarii.
- Mentionati masurile prin care intentionati sa va consolidati cota de piata.
- Prima dintre acestea este inovatia. Gama de produse este in permanenta schimbare, astfel incat putem afirma ca in 2018 portofoliul Trane nu va mai include nimic din ceea ce cuprindea in urma cu cativa ani. Acest ritm alert de dezvoltare, inclusiv in ceea ce priveste agentii de refrigerare, ne asigura dinamica de care avem nevoie pe o piata tot mai orientata spre sustenabilitate. In ceea ce priveste personalul, il specializam la un nivel foarte ridicat, totodata punand accentul pe cresterea loialitatii fata de companie - element strategic esential, incurajat de managementul Trane.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Septembrie 2017)

Produse & tehnologii

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
BogArt
concelex
noark
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
siniat
quadratum
Ubitech
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
ness project
CDS
konsent
theda mar
viarom
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander