Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
PAGINA PERSONALIZATA


TRANSART SRL

TRANSART SRL

Adresa: Calea Turzii nr. 241C, Cluj Napoca, Judet Cluj
Telefon: 0264/440.500
E-mail: marketing@transart.ro
Web site: www.transart.ro
Domenii: Solutii & sisteme software pentru afaceri si HR | Software pentru proiectare, arhitectura si inginerie
Descriere activitate
Producator de software ERP / SFA / WMS / B I / CRM.
Prezentare companie/institutie
TRANSART: Suita de aplicatii proprii integrate intr-o solutie ERP romaneasca
 
 
 
 
 
Cosmin Jardianu (28 de ani)
Functia/Firma: Marketing & PR Specialist, Transart;
Experienta profesionala: 4 ani in industria IT, consultanta de business si fonduri europene; de aproape doi ani Membru Asociat in Chartered Institute of Marketing.
 
Producatorul clujean de software ERP/ SFA/ WMS/ BI/CRM - Transart este unul dintre principalii furnizori de software pentru afaceri din Romania, cu un business estimat sa creasca cu 10% in acest an, pana la 3,85 milioane de euro. Compania este lider de piata pe zona de SFA - aplicatii mobile pentru forta de vanzari si merchandising, dar si unul dintre putinii furnizori de software ERP care acopera semnificativ principalele nevoi ale afacerilor din comert, import si distributie, cu o suita de aplicatii profesionale proprii (B-Org ERP, HERMES SFA, BI Adviser si Warehouse Manager WMS), integrate intr-o platforma software ERP romaneasca. Cu o experienta de 22 de ani in industria IT, Transart are, in prezent, 100 de angajati, peste 1.300 de parteneri si clienti, implementari in 35 de tari si mai mult de 13.000 de utilizatori.
 
- Cum se adapteaza companiile de constructii la trendul de digitalizare?
- La nivel general, inca exista perceptia ca afacerile din sectorul constructiilor si al instalatiilor nu sunt tocmai cele mai digitalizate business-uri. Ceea ce era adevarat pana acum ceva timp. In prezent, lucrurile stau cu totul altfel. Ce am observat de-a lungul celor 22 de ani de activitate ca furnizori de solutii software pentru business este ca, in majoritatea cazurilor, promotorii solutiilor de digitalizare sunt companiile din industriile FMCG si farma. Abia apoi acestea sunt adoptate si de alte industrii. Dar si mai interesant este faptul ca firme din industria constructiilor preiau si adapteaza metode si solutii software care sunt folosite cu precadere in industria alimentara, de exemplu.
- Aveti clienti din sectorul constructiilor? Pentru ce solutii opteaza?
- Transart a dezvoltat, in timp, o gama variata de solutii software integrate, care sunt folosite cu succes de cei 157 de clienti pe care ii avem in aceasta zona, indiferent ca sunt constructori, producatori, comercianti sau distribuitori de materiale de constructii si instalatii. Ca exemple de clienti care utilizeaza solutiile Transart sunt Damila, Adimag, Abitare CG, Melinda Instal, Ravago Rom, Novaservis FERRO Group, Dynamic Selling Group, Magdolna Impex, Soudal, Instant International, Monplast, Recobol, Aprov, Radical Grup, Mag Tid Construct, Romdecor Construct, Ergorom Construction Free Star, Bona Lux, Art Granit, Deko Rom International, Astor Com, Ikon Ideea, IDM Dinamic, Gospodarul Istet etc.
- Care sunt obiectivele companiei, in perioada urmatoare?
- Transart va continua sa investeasca in dezvoltarea intregului pachet de solutii software pentru business, pentru a ne ajuta clientii sa isi faca treaba din ce in ce mai bine. In perioada urmatoare, ne vom ocupa de promovarea celui mai nou produs al nostru, HERMES CRM, care a fost lansat in acest an, dar si de integrarea inteligentei artificiale in unele din produsele noastre. Vrem, pentru inceput, sa folosim algoritmii AI pentru partea de previziuni/ forecast vanzari, fiindca simtim aceasta nevoie in piata, de a putea face previziuni cat mai exacte in ceea ce priveste veniturile, in special.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Noiembrie/Decembrie 2019)

Produse & tehnologii

RAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
viarom
leviatan
EDIT-Structural
strabag nivel 1
quadratum
theda mar
rigips
ness project
ERBASU CONSTRUCT
CDS
concelex
siniat
Ubitech
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander