Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - INDEX COMPANII - UBITECH CONSTRUCTII
PAGINA PERSONALIZATA


UBITECH CONSTRUCTII

UBITECH CONSTRUCTII

Adresa: Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 2, et.8, Bucuresti, S3
Telefon: 0374.063.488
Fax: 0374.090.914
E-mail: office@ubitechag.ro
Web site: www.ubitech.ro
Domenii: Proiectare si inginerie | ANTREPRENORIAT & EXECUTIE | Management de proiect
Descriere activitate
Servicii complete in domeniul constructiilor: proiectare, executie, management de proiect.
Prezentare companie/institutie
 
Înființată în 2015, compania cu capital 100% românesc, Ubitech Construcții este una dintre cele mai tehnologizate companii de construcții din România, reușind până în prezent să implementeze metodologia BIM la nivelul întregului proces de lucru, în cele mai importante proiecte derulate la nivel național. Compania oferă servicii complete de tip design&build și reușește să livreze cu succes și la termen toate proiectele asumate, indiferent de gradul de complexitate al acestora.
Ne-am asumat responsabilitatea creșterii unei echipe puternice de profesioniști în domeniul construcțiilor, pregătită în orice moment să se adapteze unei piețe în continuă schimbare, dar și celor mai pretențioase cerințe venite din partea beneficiarilor. Am investit continuu în creșterea nivelului de specializare și tehnologizare la nivelul întregii echipe, astfel încât, în fiecare proiect am reușit să satisfacem, ba chiar să depășim, de multe ori, așteptările clienților, prin atingerea unui nivel de calitate crescut și livrarea lucrării la termenul asumat.
 
Compania oferă servicii complete în domeniul construcțiilor:
 • Antrepriză Generală.
 • Proiectare și execuție.
 • Management de proiect.
 
Soluțiile INTELIGENTE și DURABILE pe care le oferim sunt bazate pe o organizare eficientă și un management dinamic și antreprenorial, implementat prin procese succesive de fuziuni digitale, achiziții de tehnologii noi și planuri strategice, menite să contribuie la creșterea calității proiectelor executate.
Fie că este vorba de o construcție civilă sau industrială, echipa Ubitech Construcții, prin capacitatea tehnică și experiența dobândită în cei 6 ani de activitate, reușeste să ofere clienților săi accesibilitate și suport, performanță și siguranță.
În viziunea noastră, AUTOMATIZAREA și DIGITIZAREA tuturor proceselor, cu implementare la un nivel ridicat din punct de vedere atât tehnic, cât și a documentației metodologiei BIM, reprezintă o prioritate pentru compania noastră, în vederea sporirii nivelului de eficientizare a comunicării și creșterii calității execuției proiectelor.
Aplicăm metodologia BIM (Building Information Modeling) în întreg procesul de lucru:
 • Contractare derulare
 • Coordonarea specialităților
 • Verificarea calității în execuție
 • Estimarea cantității executate
Utilizăm Mixed Reality în șantier, pentru:
 • Coordonarea specialităților
 • Verificările de calitate
 
 
Cu ajutorul Remote Assist:
 • Oferim asistență tehnică de la distanță cu Hololens2
 
Implementăm modelul Digital Twin, pentru obținerea:
 • Ridicărilor topografice cu drona profesională Phantom 4 RTK
 • Releveelor și modelelor As Built cu ajutorul Scanner laser FARO Focus 3D
 
Abordăm cu respect și responsabilitate mediul în care trăim și lucrăm și, în acest sens, dezvoltăm în cadrul companiei, procese și proceduri de lucru pentru realizarea construcțiilor viitoare cu implementarea principiilor nZEB (Nearly Zero Energy Buildings).
Construim din interior prin oamenii care fac parte din echipa noastră.
 
Echipa noastră este formată din arhitecți, ingineri de instalații, ingineri curenți tari/slabi, ingineri drumuri și platforme, ingineri structuriști, ingineri mecanică, ingineri electrică, manageri de proiect, diriginți de șantier, responsabili control tehnic și de calitate și responsabili tehnici cu execuția lucrărilor de construcții.
Investim continuu în resursa umană atât prin programe de specializare și aprofundare a tehnologiilor din domeniul construcțiilor, precum NEXT BIM, Mixed Reality, Remote Assistance, dar și prin acțiuni personalizate de wellbeing precum activități sportive și de relaxare, teambuilding-uri, sesiuni de coaching, cursuri specializate de dezvoltare profesională și personală, workshop-uri tematice și altele.

Calitatea, onestitate și munca au stat la baza creării companiei și sunt valorile care ne ghidează în activitatea de zi cu zi.
 
Compania Ubitech Construcții a desfășurat proiecte de referință pe plan național din sfera educațională și de infrastructură militară și s-a făcut remarcată pin prisma expertizei, calității lucrării și a profesionalismului oferit beneficiarilor investițiilor.
Proiectele realizate înglobează o arie largă de facilități precum clădiri administrative, complexuri multifuncționale, depozite de materiale periculoase, garaje auto pentru adăpostirea echipamentelor militare, hale de mentenanță, săli de sport, baze de antrenament, biserici, clădiri de patrimoniu și altele.
Mai multe detalii despre proiectele Ubitech pe https://ubitech.ro/portofoliu-ubitech/
Un exemplu despre cum folosim echipamentul Hololens2 în execuțe

Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
CDS
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
rigips
noark
leviatan
ness project
Ubitech
Acvatot 2019
viarom
FRONTALE
MAKITA
theda mar

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander