Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - INDEX COMPANII - VAILLANT GROUP ROMANIA
PAGINA PERSONALIZATA


VAILLANT GROUP ROMANIA

VAILLANT GROUP ROMANIA

Adresa: Str. Nicolae G. Caramfil nr. 75, Bucuresti, S1
Telefon: 021/209.51.00
Fax: 021/232.22.75
E-mail: office@vaillant.com.ro
Web site: www.vaillant.com.ro
Domenii: Cazane si centrale termice
Descriere activitate
Vaillant este lider de piaţă la nivel global în domeniul tehnologiei instalaţiilor de încălzire şi ventilaţie.
Prezentare companie/institutie
VAILLANT: Crestere a ponderii inlocuirilor pe piata de centrale termice
 
 
 
 
 
 
Paul Vintila (34 de ani)
Functia/Firma: Marketing & Sales Manager, Vaillant Group Romania;
Experienta profesionala: 10 ani pe piata echipamentelor HVAC.
 
Vanzarile realizate de furnizorul de sisteme pentru incalzire Vaillant Group Romania in primele noua luni ale anului in curs au crescut cu 5% fata de aceeasi perioada din 2013, dinamica estimata sa se mentina pana la finele lui 2014 si in 2015. Potrivit portalului Ministerului Finantelor Publice, subsidiara locala a grupului german Vaillant a realizat, anul trecut, o cifra de afaceri de 69 milioane de lei (circa 15 milioane de euro). Vaillant Group Romania a fost infiintata in 2004 si are, in prezent, 47 de angajati (care lucreaza in biroul companiei de la Bucuresti) si o retea de 100 de parteneri directi.
 
- Cum credeti ca va evolua piata centralelor termice in perioada urmatoare?
- Piata centralelor termice a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, o evolutie similara celei din 2013. Structura cererii din domeniu se modifica in prezent, in sensul cresterii ponderii segmentului de inlocuiri si utilizare la proiectele noi. Piata este evaluata, cantitativ, la circa 140.000 de unitati vandute anual. Momentul 2015 va marca accentuarea tranzitiei catre segmentul echipamentelor de incalzire catre cele ce utilizeaza tehnologia in condensatie, in virtutea implementarii normelor europene ce pun accent pe sporirea eficientei sistemelor de incalzire.
- Care sunt principalele obiective stabilite la nivel national?
- Ne propunem sa ne consolidam pozitia pe piata de profil in perioada urmatoare, acordand atentie tuturor segmentelor de piata (atat premium si mediu, cat si economic), prin abordarea dedicata a celor trei marci reprezentate in Romania: Vaillant, Saunier Duval si Protherm. Totodata, ne pregatim intreaga «arhitectura comerciala» - canale de distributie, game de produse, servicii pre- si post- vanzare - pentru indeplinirea tuturor cerintelor si prevederilor noilor normative europene ERP - (Energy Related Products), ce vor fi aplicate incepand din al doilea semestru al lui 2015. Anul trecut, marca Vaillant a obtinut statutul de Superbrand, acordat in urma evaluarilor realizate la nivelul consumatorilor de catre Superbrands Romania, pe baza unor criterii precum reputatie, calitate si diferentiere pe piata.
- Cand credeti ca se va relua trendul ascendent pe piata de profil?
- Piata sistemelor de incalzire si climatizare se afla in plin proces de reasezare, initiat de implementarea prevederilor normativelor europene cu scopul final al cresterii eficientei exploatarii echipamentelor, al reducerii emisiilor de CO2 si al sporirii cantitatii de energie provenite din surse regenerabile. Abilitatea membrilor ciclului comercial (producatori - revanzatori - clienti) de aliniere la noile cerinte si aplicarea eficienta a acestora sunt determinante in accelerarea procesului de tranzitie si pentru reluarea evolutiei naturale a pietei.

VAILLANT: Increase of replacements percentage on thermal heating market
The sales accomplieshed by the supplier of heating systems, Vaillant Group Romania, in the first nine months of this year, increased by 5% compared to the same period in 2013 and this dynamic has been estimated to maintain until the end of 2014 and 2015. According to the Portal of the Ministry of Finance, the local subsidiary of the German group Vaillant had a turnover of 69 million RON (about 15 million EUR) last year. Vaillant Group Romnia was founded in 2004 and currently has 47 employees (working in the company office in Bucharest) and a network of 100 direct partners.
(articol aparut in revista Agenda Constructiilor, editia Noiembrie-Decembrie 2014)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
concelex
leviatan
FRONTALE
quadratum
strabag nivel 1
viarom
ness project
Acvatot 2019
noark
CDS
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
theda mar
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander