Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
PAGINA PERSONALIZATA

WINDOW & FACADE TECHNOLOGIES SRL

WINDOW & FACADE TECHNOLOGIES SRL
Adresa: Str. Obcina Mare nr.1, bl F3, sc.1, Bucuresti, S6
Telefon: 0755-091.973
Fax: 0755-091.973
E-mail: office@wft.ro
Web site: www.wft.ro
Persoana de contact: Dragos Stoca, Director General
Domenii: Proiectare in constructii si instalatii | Profile, feronerie & accesorii
Descriere activitate
Servicii de consultanta, proiectare si inginerie pentru lucrari de tamplarie, fatade cortina, luminatoare si constructii metalice.
Prezentare companie/institutie
W&FT: Masurile adoptate de furnizori contribuie la redresare
 
Planul de afaceri care urmeaza sa fie adoptat in cadrul companiei Window & Façade Technologies (W&FT) in cursul lui 2014 prevede continuarea programului de investitii demarat in 2013, in pofida conditiilor dificile de piata. Astfel, vor fi alocate fonduri atat pentru achizitia de aplicatii software (programe specializate domeniului de proiectare a peretilor cortina, luminatoarelor si fatadelor ventilate) si de aparatura hardware (instrumente de masura si control destinate realizarii inspectiilor la tamplaria termoizolanta).
 
Dragos Stoca (40 de ani)
Functia/Firma: director general, Window & Façade Technologies;
Experienta profesionala: 17 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
- Cum se structureaza oferta de produse si servicii a companiei?
- Principalul nostru domeniu de activitate (cu o pondere de 75% din incasari) este reprezentat de asigurarea unor servicii de consultanta si proiectare specializata pentru pereti cortina, fatade ventilate, luminatoare, usi, ferestre si balustrade. De asemenea, efectuam scanari termografice la lucrarile de tamplarie cu ajutorul unor echipamente profesionale marca Flir si a personalului specializat si certificat de catre ITC (Suedia), cu gradul 1. O alta activitate pe care o desfasuram este reprezentata de parteneriatul pe care il avem in derulare cu importantul furnizor de solutii software Cad-Plan (Germania) si prin intermediul caruia comercializam programele Athena, Flixo si SJ Mepla. Printre cele mai importante proiecte pe care le avem in derulare se afla complexul de agrement acvatic Waterpark, din Craiova si Palatul de Justitie din Iasi.
- Indicati principalele caracteristici ale pietei autohtone de profil.
- Sectoarele fatadelor cortina si celor ventilate sunt strans conectate cu evolutia segmentului constructiilor. Astfel, daca la nivel general domeniul respectiv a inregistrat, in 2013, un regres comparativ cu anul precedent (conform INS scaderea s-a situat la 1,6% ca serie ajustata), acest lucru s-a reflectat si in evolutia segmentului fatadelor. Speram ca anul acesta investitorii romani si straini vor gasi resursele necesare in vederea refinantarii cel putin a unei parti din proiectele care au fost stopate din cauza recesiunii si, de ce nu, chiar si pentru demararea unora noi. Totodata, in 2014 este preconizata intrarea in dezbatere atat a unor standarde noi, cat si a altora aflate deja in vigoare, inclusiv din sectorul fatadelor cortina, dupa ce in 2013 au fost emise sau actualizate de catre ASRO mai multe normative destinate firmelor de tamplarie (usi si ferestre).
- Care sunt perspectivele pentru dezvoltare a domeniului pe termen scurt?
- Consider ca unul dintre factorii-cheie in redresarea si dezvoltarea sectorului fatadelor il reprezinta investitiile derulate de firmele furnizoare in politicile de marketing si in programele de informare. Acestea ar putea sa aloce fonduri pentru identificarea unor solutii inovatoare in vederea cresterii performantelor acestor tipuri de produse pe care sa le promoveze catre investitori, antreprenori si proiectanti.

W&FT: The measures taken by providers may contribute to the recovery of the industry
The business plan that will be adopted by the company Window & Façade Technologies (W&FT) during 2014 provides the continuation of the investment program started in 2013, despite the difficult market conditions. The funds will be allocated for both the acquisition of software (specialized software for the design of curtain walls, skylights and ventilated façades) and hardware devices (measuring and control instruments for thermal insulating joinery inspections). There will also be continued efforts to provide the best solutions for proper bonding of various types of ventilated curtain facades that are increasingly demanded as well as for other types.
(articol aparut in Fereastra, editia Martie/Aprilie 2014 )

Produse & tehnologii

Lucrari de referinta

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere