Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - HILTI: Fiabilitate si autonomie sporita pentru surubelnita SF 2-A
HILTI: Fiabilitate si autonomie sporita pentru surubelnita SF 2-A
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 03 Mar 2015 13:39
Noua surubelnita electrica din seria SF 2-A, caracterizata prin gabarit redus, forma compacta si design ergonomic, are capacitatea de a accesa zone in care instrumentele similare de dimensiuni mai mari nu pot indeplini functiile pentru care sunt proiectate. In pofida marimii sale, surubelnita SF 2-A este echipata cu un motor electric ce asigura 1.500 rotatii/minut, adaptandu-se, in mod dinamic, la operatiuni cotidiene de o mare diversitate. Cu o lungime de numai 175 mm, produsul stabileste un nou record pe acest segment, pentru gama sculelor de mana destinate montajului de prize si alte tipuri de aparatura electrica. De asemenea, surubelnita poate fi utilizata cu succes pentru operatiuni de insurubare, montaj al ansamblurilor de ferestre/usi, mobilier etc. Gratie greutatii scazute, ce nu depaseste 1 kg, produsul este recomandat inclusiv pentru asamblarea tubulaturii metalice, in special la inaltimi mari unde accesul cu instrumente masive este limitat. Pentru facilitarea vizualizarii campului de lucru, utila mai ales in cazul lucrarilor la instalatii si echipamente electrice, surubelnita este dotata cu un sistem format din doua LED-uri, ce asigura o iluminare fara umbre a zonei de operare.  
 
Management electronic al functionarii bateriei
Alte avantaje nete ale surubelnitei SF 2-A sunt legate de: autonomie sporita a acumulatorului; nivel optim de iluminare pentru aceasta clasa; prezenta unui indicator de incarcare a bateriei; constructie robusta gratie elementelor de contact realizate din cauciuc; prezenta a 15 setari ale cuplului pentru un control precis al operatiunilor; asigurarea unei forte de rotire de pana la 24 N etc. Incadrata in categoria CPC (Cordless Power Care) surubelnita corespunde in totalitate exigentelor legate de eficienta si fiabilitate. Astfel, produsele CPC beneficiaza de un management electronic al functionarii bateriei, pentru a maximiza functionarea acesteia. De asemenea, corpul instrumentului este realizat dintr-un material rezistent la impact, armat cu fibra de sticla si protejat cu elemente din cauciuc, toate acestea conferind produsului finit un grad exceptional de robustete. In ceea ce priveste acumulatorul de litiu-ion, acesta are o capacitate de 2,6 Ah, incorporand cea mai noua tehnologie pe acest segment. Toate sculele CPC, inclusiv bateriile si dispozitivele de incarcare beneficiaza de serviciile Hilti Lifetime, ceea ce garantie integrala pentru doi ani de la data achizitiei.   
 
***
Grupul Hilti, cu sediul central in Lichtenstein, este unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de scule electrice, realizand o cifra medie de afaceri de aproximativ 4,3 miliarde franci elvetieni - CHF. Compania beneficiaza de o experienta de peste sapte decenii in acest domeniu, conform estimarilor proprii produsele promovate fiind utilizate pentru realizarea a mai mult de un miliard de perforatii. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
Acvatot 2019
MAKITA
CDS
EDIT-Structural
viarom
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
ness project
siniat
Ubitech
concelex
strabag nivel 1
noark
rigips
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander