Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - HILTI: Seminar tehnic de larg interes in Cluj-Napoca
HILTI: Seminar tehnic de larg interes in Cluj-Napoca
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 27 Mai 2016 07:07
La data de 27 mai a.c., incepand cu ora 13:30, sala de conferinte a Grand Hotel Napoca, din municipiul Cluj-Napoca, devine gazda seminarului tehnic intitulat „Proiectarea sistemelor de ancorare in zone seismice”. Evenimentul, ce se anunta a fi unul de larg interes pentru specialisti, este organizat de Hilti Romania, in colaborare cu Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) si are ca obiectiv „familiarizarea profesionistilor din domeniul constructiilor cu noutatile referitoare la sistemele de ancorare, mecanice si chimice, in beton, la armaturile post-instalate si la proiectarea ancorajelor in zonele seismice”, dupa cum se arata intr-un comunicat al companiei Hilti.
In deschiderea lucrarilor seminarului tehnic, de la ora 14:00, Philippe Guillouet, General Manager al Hilti Romania, va prezenta activitatea grupului, dupa care ing. Bogdan Buca si ing. Ioan-Pintea Ungurean, Field Engineers, vor expune celor prezenti in sala temele „Sisteme mecanice si chimice de ancorare in beton - calcul conform ETAG 001, Anexa C, EOTA TR 027” si „Calculul ancorajelor la solicitari din seism - reglementari europene in domeniu: EOTA TR 045”. Dupa o pauza de cafea, de la ora 16:20, ing. Cosmin Gafton, Field Engineer, va prelua microfonul pentru a purta discutii despre „Armaturi post-instalate - calcul conform Eurocode 2, EOTA TR 023, metoda Hilti HIT Rebar”, iar intre orele 17.00 si 17.30 acelasi amfitrion va sustine concluziile cu care se finalizeaza seminarul tehnic al Hilti Romania.
Potrivit organizatorilor, participarea la eveniment este gratuita, fiind astfel invitati in auditoriu toti specialistii interesati de sistemele de ancorare mecanice si chimice in beton, de legislatia nationala si din UE pentru acest segment, inclusiv privind noile recomandari europene pentru calculul ancorajelor in zone seismice, respectiv de diversele metode de calcul pentru armaturile post-instalate.
***
Dupa cum sustin managerii sai, grupul Hilti este recunoscut la nivel international printre liderii ce se preocupa de dezvoltarea solutiilor cu valoare adaugata pentru industria constructiilor. Hilti colaboreaza cu profesionistii din domeniul constructiilor, atat in faza de proiectare cat si in etapele de executie, oferind solutii sigure, economice si simplu de pus in opera. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
rigips
viarom
quadratum
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
concelex
ness project
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
CDS
siniat
strabag nivel 1
noark
EDIT-Structural
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander