Agenda Constructiilor
Marti, 23 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Gratitudine pentru HEINRICH LAUMANN, fondatorul companiei VEKA
Gratitudine pentru HEINRICH LAUMANN, fondatorul companiei VEKA
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Sep 2018 16:02
VEKA anunta trecerea in nefiinta a lui Heinrich Laumann, fondatorul companiei, care a incetat din viata luni, 3 septembrie, la varsta de 89 de ani. La sfarsitul unei vieti pline de realizari, acesta a murit in pace, inconjurat de familie. Odata cu moartea sa, industria ferestrelor pierde unul dintre cei mai distincti antreprenori din ultimii 50 de ani.
In 1969, cand Heinrich Laumann, la varsta de 40 de ani, a pus bazele companiei VEKAPLAST in Sendenhorst, nimeni nu si-a putut imagina ca aceasta avea sa devina, in numai 50 de ani, unul dintre cei mai importanti furnizori de pe piata mondiala de sisteme PVC pentru ferestre, usi, jaluzele si placi din PVC.
Vizionar, curajos si pasionat, a construit ceea ce VEKA este astazi. Impreuna cu angajatii sai, a condus peste ani compania la succes si crestere extraordinara atat pe plan national cat si international. De-a lungul vietii sale, el a fost foarte respectat pentru responsabilitatea de care a dat dovada, pentru viziunea antreprenoriala si pentru curajul dovedit. Firea lui prietenoasa si realista, modul natural in care interactiona cu cei din jur, precum si capacitatea sa de a actiona cu succes au facut din Heinrich Laumann o personalitate remarcabila.
"Cu recunostinta si intristare, ne luam ramas bun de la un om minunat, o personalitate formidabila, cu realizari remarcabile ale vietii. Ii vom continua munca in spiritul insuflat de-a lungul timpului,” a declarat Andreas Hartleif, presedintele consiliului VEKA si ginerele lui Heinrich Laumann.
Heinrich Laumann a stiut cum sa motiveze si sa convinga oamenii. Prin deciziile si inovarile sale, el a marcat in mod definitoriu bransa in care a activat. Construirea propriei fabrici pentru reciclarea ferestrelor din PVC este doar una dintre realizarile sale profesionale. Aceasta lucrare de pionierat, inceputa in 1993, reprezinta chiar si in prezent cheia catre gestionarea sustenabila a profilelor din PVC.
Simtul responsabilitatii sociale, o forta motrice cheie in activitatea de zi cu zi a lui Heinrich Laumann, a fost demonstrata prin implicarea acestuia in cauze caritabile. In 2008, el a pus bazele fundatiei "Heinrich si Rita Laumann" alaturi de sotia sa pentru a veni in ajutorul persoanelor varstnice si a bolnavilor.
Heinrich Laumann a fost numit cetatean de onoare al orasului Sendenhorst si a primit Ordinul de Merit al Republicii Federale Germania. A primit aceasta onoare pentru realizarile sale profesionale - performanta in construirea si extinderea companiei sale in Sendenhorst, precum si pentru contributia sa remarcabila in societate si implicarea personala pentru oameni si natura.
Heinrich Laumann si-a orientat intotdeauna afacerea catre calitatea superioara si astfel a influentat pozitiv dezvoltarea industriei ferestrelor din PVC in Germania si nu numai. Datorita viziunii si a perseverentei sale, peste 5.600 de angajati din 38 de locatii din intreaga lume fac parte din activitatile VEKA.
Despre VEKA
Fondata in anul 1969, ca urmare a preluarii producatorului german Vekaplast, care la acea data avea doar 8 angajati, VEKA a devenit, in 2011, lider mondial pe piata sistemelor de profi-luri PVC pentru usi, ferestre si obloane, numarand astazi peste 5.600 de angajati si inregistrand vanzari de aproximativ un miliard de euro in intreaga lume. Prezent pe 4 continente, grupul VEKA isi desfasoara activitatea in 38 de locatii la nivel mondial.
VEKA ROMANIA, infiintata in anul 2000, este detinuta in totalitate de catre VEKA AG Germania si are peste 30 de angajati, in prezent deruland afaceri cu peste 180 de parteneri in intreaga tara. Sistemele de profiluri PVC de la VEKA, furnizate exclusiv in clasa A de calitate, ofera clientilor solutii individualizate din categoria premium, disponibile in peste 50 de nuante, precum si profiluri cu design specific, ce satisfac cele mai pretentioase cerinte estetice. Reciclabile in proportie de 100%, aceste sisteme ofera solutia ideala, atat din punct de vedere al izolarii termice, al functionalitatii, stabilitatii si usurintei de intretinere, cat si in ceea ce priveste durabilitatea si protectia mediului inconjurator. Fie ca este vorba despre ferestre, usi, obloane sau rulouri, pentru o cladire noua sau pentru o renovare, VEKA poate oferi solutia perfecta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
leviatan
ness project
ERBASU CONSTRUCT
CDS
noark
siniat
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
viarom
MAKITA
quadratum
rigips
theda mar
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander