Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - INDUSTRIAL PLAST: Jumatate din vanzarile anuale au vizat proiectele rezidentiale
INDUSTRIAL PLAST: Jumatate din vanzarile anuale au vizat proiectele rezidentiale
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 18 Mar 2019 06:39
Piata sistemelor de instalatii pentru lucrari de alimentare cu apa, gaze naturale si retele de canalizare destinate sectorului rezidential s-a inscris pe un trend de crestere in ultimii doi ani, datorita numarului mare de proiecte derulate de investitori pe acest segment. Acestea au compensat oarecum problemele din domeniul lucrarilor publice, care au fost blocate ori s-au derulat cu dificultate in ultimii ani, potrivit opiniei Danielei Adam, directorul de marketing al companiei Industrial Plast, furnizor de sisteme de tubulatura si tevi cu sediul in Brasov.
"S-a inregistrat o crestere semnificativa in special in centrul tarii, respectiv in Sibiu, Cluj si Brasov. Si cum unde sunt constructori vin si instalatorii, dezvoltarea acestei ramuri a constructiilor a facut ca in 2018 aproximativ 50% din livrarile noastre de materiale de instalatii (tevi, armaturi, fitinguri) sa fie facute catre ansamblurile rezidentiale in dezvoltare. Instalatiile sunt strans legate si de constructiile de spatii comerciale si birouri si, probabil, trendul de crestere se va pastra si in 2019", a precizat Daniela Adam.
In judetul Brasov, unde activeaza cu preponderenta compania, sunt in derulare proiecte majore care pot fi determinante pentru sectorul de instalatii, precum constructia terminalului de pasageri la Aeroportul International Brasov - Ghimbav, reabilitarea retelelor de apa si canalizare prin POIM 2014-2020 sau constructia noului spital regional din Brasov. "Asteptam cu mare interes toate aceste lucrari publice anuntate, dar si investitiile private, atat din perspectiva modernizarii si dezvoltarii companiilor deja active in domeniul industriei auto si nu numai, cat si din perspectiva noilor investitori din domeniul echipamentelor audio sau a spatiilor comerciale", a mai spus Daniela Adam.
Industrial Plast detine un portofoliu divers de produse, acoperind intregul domeniu al instalatiilor, in topul livrarilor firmei fiind, insa, sistemele de alimentare cu apa, dar si cele de incalzire, mai ales catre ansamblurile rezidentiale in dezvoltare. "In ultimul timp am sesizat din partea clientilor o cerere mai mare pentru sistemele de incalzire in pardoseala, dar si pe segmentul de ventilatii, si incercam sa acoperim cat mai bine si aceste domenii", a precizat reprezentanta Industrial Plast.
Compania este activa de peste doua decenii pe piata sistemelor de instalatii, avand un rulaj anual de circa un milion de euro si 11 angajati. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
strabag nivel 1
CDS
viarom
theda mar
quadratum
concelex
ness project
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
Ubitech
rigips
MAKITA
EDIT-Structural
leviatan
noark
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander