Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SAINT-GOBAIN RIGIPS: Turda - 23 aprilie 2019 - Ziua Portilor Deschise
SAINT-GOBAIN RIGIPS: Turda - 23 aprilie 2019 - Ziua Portilor Deschise
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 04 Apr 2019 18:33
Studentii sau absolventii care inca nu s-au decis ce cariera sa urmeze sunt invitati de managerii Saint-Gobain Rigips sa-si petreaca o zi la unele din cele mai moderne fabrici de materiale pentru constructii din Romania, respectiv la unitatile sale din Turda, la data de 23 aprilie 2019, cand se organizeaza Ziua Portilor Deschise, informeaza un comunicat al Saint-Gobain Rigips.
Cu acest prilej, vizitatorii vor fi inspirati de un mediu de lucru profesionist si prietenos, descoperind pasiunea angajatilor Saint-Gobain pentru crearea si fabricarea de produse inovatoare, ce contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia.
Pentru inscrieri, solicitantii vor trimite un e-mail cu numele lor si datele de contact la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau se pot inscrie si telefonic, la 0264.316.792, int. 128 sau la 0747.228.849, pana la data de 15 aprilie 2019, transportul fiind asigurat de organizatori.
Anul trecut, Ziua Portilor Deschise, la fabricile din Turda ale Saint-Gobain Rigips, a avut loc in luna decembrie si a reunit elevi, studenti si cadre didactice de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (Facultatea de Ingineria Materialelor si Ingineria Mediului, Facultatea de Constructii de Masini, Facultatea de Constructii, Facultatea de Inginerie Electrica), Universitatea Babes-Bolyai (Facultatea de Chimie si Inginerie Chimica), Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” din Campia Turzii, respectiv Colegiul Tehnic Turda. Potrivit organizatorilor, Ziua Portilor Deschise a Saint-Gobain Rigips este parte integranta dintr-un proiect educational amplu, ce are drept scop promovarea grupului Saint-Gobain, a produselor sale inovatoare, a beneficiilor pe care acestea le aduc in spatiile destinate locuirii – si nu numai, precum si familiarizarea elevilor si studentilor cu procesele tehnologice specifice activitatilor Saint-Gobain.
***
Divizia  Saint-Gobain  Rigips  Romania,  parte  a  companiei  Saint-Gobain  Construction  Products  Romania, prezenta pe piata romaneasca din 1994, a reusit sa-si construiasca o reputatie solida prin diversitatea si calitatea ridicata a produselor si solutiilor (sisteme si servicii) inovatoare destinate amenajarilor interioare, precum si prin locul central pe care il ocupa clientul in sistemul sau de valori. Acreditata ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001, Saint-Gobain Rigips produce si comercializeaza numai produse certificate UE si este in prezent liderul firmelor de profil din Romania.
Grupul Saint-Gobain doreste sa isi mentina pozitia de lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, oferind solutii inovatoare provocarilor critice ale prezentului: dezvoltare economica durabila, eficienta energetica si protectia mediului inconjurator. Grupul este activ si pe pietele industriale, unde expertiza sa este pretioasa – mai ales in domeniul inovatiei si co-dezvoltarii de noi materiale de inalta performanta ce isi gasesc aplicabilitatea in sectoare de activitate precum: industria auto, aeronautica, sanatate, aparare si securitate si chiar in industria alimentara.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
strabag nivel 1
siniat
rigips
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
ness project
EDIT-Structural
leviatan
CDS
viarom
concelex
Acvatot 2019
quadratum
theda mar
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander