Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - SIGM-home si Concrete Design vor proiecta Stadionul si Sala Polivalenta din Iasi
SIGM-home si Concrete Design vor proiecta Stadionul si Sala Polivalenta din Iasi
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 13 Nov 2019 06:01
Asocierea formata din companiile Sigm-home Iasi si Concrete Design Solutions - Bucuresti va realiza lucrarile de proiectare pentru constructia noului stadion si a salii polivalente din Iasi, cele doua contracte avand o valoare cumulata de 5 milioane de lei (3,3 milioane de lei pentru arena si 1,69 milioane de lei pentru sala polivalenta).
La licitatie au mai participat alti patru ofertanti, respectiv Compania Municipala Dezvoltare Durabila Bucuresti SA, Dico & Tiganas Birou de Proiectare, Popp & Asociatii si Tec Telecom.
Cele doua companii castigatoare vor trebui sa realizeze studiile de amplasament, topografic, geotehnic si de coexistenta (daca este cazul), documentatia de avizare a lucrarilor de interventii, studiul de fezabilitate, documentatia tehnica pentru obtinerea avizelor/ acordurilor/ autorizatiilor necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire, proiectul tehnic pentru autorizarea executarii lucrarilor, proiectul tehnic de executie si documentatia tehnica pentru organizarea santierului.
Contractul pentru proiectarea salii polivalente a fost deja semnat, in perioada urmatoare urmand a fi semnat si cel pentru stadion.
La Iasi, municipalitatea are in plan dezvoltarea unei arene de 15.000-20.000 de locuri, la standard UEFA. Pentru constructia noului complex sportiv, administratia ieseana a propus doua posibile amplasamente, respectiv: terenul proprietate publica de 140 de hectare din Moara de Vant (zona libera de sarcini) si actualul teren pe care se afla Stadionul "Emil Alexandrescu". Pentru fiecare situatie posibila, ofertantii au trebuit sa prezinte cate un studiu cu avantajele si dezavantajele fiecaruia din punct de vedere al accesibilitatii si dotarilor edilitare din zona.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
CONCEPT STRUCTURE
siniat
quadratum
CDS
noark
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Acvatot 2019
MAKITA
strabag nivel 1
EDIT-Structural
concelex
leviatan
Ubitech
viarom
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander