Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - VELUX suspenda productia de ferestre de mansarda din Europa Centrala si de Est
VELUX suspenda productia de ferestre de mansarda din Europa Centrala si de Est
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 21 Mar 2020 13:27
Producatorul de ferestre de mansarda Velux a anuntat suspendarea operatiunilor de productie din Europa Centrala si de Est si din Danemarca, ca urmare a scaderii comenzilor in contextul pandemiei de coronavirus. Fabricile din Germania, Polonia, Ungaria, Slovacia si Danemarca vor fi inchise pentru 14 zile, incepand din 29 martie 2020, anunta grupul.
"Scaderea cererii din Europa, acumularea de stocuri, dar si dificultatile legate de aprovizionarea cu componente, ca urmare a situatiei generate de pandemia de coronavirus, au dus la decizia ca productia de ferestre de acoperis sa fie suspendata incepand cu 29 martie, pentru minimum doua saptamani", se precizeaza in comunicatul Velux.
Decizia va afecta aproximativ 3.400 de angajati ai grupului, din tarile respective.
In Germania si Danemarca vor fi suspendate doar operatiunile de productie, aproximativ 350 de angajati din aceste doua tari urmand a asigura livrarile catre clienti. In celelalte tari activitatea este suspendata integral.
Decizia de suspendare a activitatii in Europa Centrala si de Est si in Danemarca a urmat dupa oprirea temporara a productiei la patru fabrici din Franta, pana cel mai devreme pe 27 martie, decizie care a afectat alti 400 de angajati.
"Grupul Velux continua sa monitorizeze evolutia pandemiei de coronavirus si impactul asupra vanzarilor, urmand a reveni cu masuri suplimentare in consecinta. In aceste momente dificile, ne concentram atentia asupra sigurantei angajatilor si a partenerilor nostri de afaceri, dar si asupra datoriei noastre sociale de a ajuta la prevenirea raspandirii virusului, asigurand, in acelasi timp, livrari catre clientii nostri", se mai arata in comunicatul Velux.
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
viarom
rigips
siniat
noark
MAKITA
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
CDS
ness project
quadratum
Acvatot 2019
concelex
Ubitech
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander