Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - CASA NOASTRA: 25 de ani de activitate si afaceri anuale de peste 340 milioane lei
CASA NOASTRA: 25 de ani de activitate si afaceri anuale de peste 340 milioane lei
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 12 Iun 2020 05:28
Casa Noastra, unul dintre cei mai mari producatori nationali de ferestre si usi din PVC, detinator al marcii Qfort, aniverseaza 25 de ani de activitate neintrerupta in 2020, perioada in care a ajuns la o cifra de afaceri de 340 de milioane de lei si o echipa de 1.400 de angajati. In acest an, compania a demarat si prima sa investitie imobiliara - ansamblul rezidential Qfort, proiect de peste 25 milioane de euro, compus din 8 blocuri si 235 de apartamente, ce va fi ridicat in zona centrala a Craiovei.
"Reteta succesului atat in business, cat si in viata de zi cu zi se poate rezuma in 5 pasi simpli: sa iti propui un obiectiv, sa crezi in el si in faptul ca il poti atinge, sa actionezi in consecinta, sa perseverezi si totul sa fie facut cu pasiune", spune Stefan Cherciu, presedintele Casa Noastra.
Potrivit antreprenorului, in anul 1995 Casa Noastra era doar o mica afacere antreprenoriala, ce avea ca obiect de activitate vanzarea bunurilor de folosinta generala. "Vindeam haine, telefoane si alte produse. Inca de pe atunci insa, vindeam calitate si incredere", precizeaza presedintele companiei.
Stefan Cherciu spune ca increderea, curajul si pasiunea, precum si implicarea si responsabilitatea sociala reprezinta pilonii pe care si-a construit compania si brandul Qfort.
"Nu am fi ajuns aici daca de partea noastra nu ar fi fost angajatii, partenerii si furnizorii, care sa creada in proiectul Qfort si care, prin dedicare, pasiune si obsesie pentru performanta, sa se transforme in adevarati ambasadori ai brandului. Oamenii reprezinta cea mai importanta resursa a unei companii si trebuie respectati", adauga presedintele Casa Noastra.
Fabrica unde se produc ferestrele si usile din PVC marca Qfort se afla in localitatea Pielesti, langa Craiova (judetul Dolj), fiind functionala din anul 2007, cand au fost montate liniile automate de productie, cu o capacitate de o fereastra pe minut.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
concelex
strabag nivel 1
MAKITA
rigips
Ubitech
siniat
quadratum
viarom
EDIT-Structural
noark
leviatan
Acvatot 2019
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
CDS

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander