Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SAP anunta capabilitati noi pentru suita Business Technology Platform
SAP anunta capabilitati noi pentru suita Business Technology Platform
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 29 Iun 2020 05:34
SAP anunta noi capabilitati, imbunatatiri si integrari suplimentare in cadrul portofoliului de solutii Business Technology Platform, pentru a ajuta companiile sa transforme datele in valoare de business. 
SAP Business Technology Platform le permite dezvoltatorilor si business userilor sa acceseze servicii si instrumente integrate, end-to-end, pentru a obtine valoare adaugata in toate cele trei domenii critice din IT: data excellence, integrare proceselor si extensii. Anuntul a fost facut in cadrul conferintei online SAPPHIRE NOW Converge, care a avut loc in perioada 15 - 19 iunie 2020. Sistemul este utilizat si in sectorul productiei materialelor de constructii, de catre Henkel.
Adhesive Technologies, liderul pietei mondiale pentru adezivi si materiale de etansare - parte a companiei Henkel - dezvolta o aplicatie CRM pentru aproximativ 4.500 de reprezentanti de vanzari, cu ajutorul SAP Business Technology Platform. "Ne propunem sa cream un mediu de lucru digital, modern si eficient, crescand viteza si eficienta pentru activitatile de vanzare, consolidand astfel experienta clientilor la nivel global. Platforma noastra digitala CRM ne permite sa fim rapizi si flexibili si, totodata, creste independenta reprezentantilor de vanzari, fie ca lucreaza de acasa sau din timpul deplasarilor in interes de afaceri. Cu ajutorul SAP Business Technology Platform si a sistemului nostru de analytics, putem folosi datele CRM pentru informatii care ne ajuta sa cream plus valoare pentru clienti", a declarat Sascha Latzberg, Corporate Director, Sales & Channel CRM Excellence la Henkel Adhesive Technologies. 
  • Indiferent de mediul de implementare - on premise, in cloud sau hibrid - SAP Business Technology Platform ajuta companiile sa: 
  • gestioneze diverse baze de date in timp real cu SAP HANA;
  • integreze si extinda aplicatiile de business in orice arhitectura IT folosind SAP Cloud Platform Integration Suite si SAP Cloud Platform Extension Suite;
  • analizeze datele pentru o mai buna planificare si luare a deciziilor cu solutiile SAP Analytics Cloud si SAP Data Warehouse Cloud;
  • inoveze continuu prin intermediul noilor tehnologii inteligente.
 
Data Excellence 
Anul acesta SAP HANA aniverseaza 10 ani de la lansare, avand, in prezent, peste 32.400 de clienti la nivel global. Cea mai recenta versiune, SAP HANA 2.0 SPS 05, are lansarea planificata la sfarsitul lunii iunie. Aceasta va sprijini scenarii hibride prin intermediul platformei de date SAP HANA Cloud si va oferi noi functii, inclusiv extensia imbunatatita a stocarii native SAP HANA pentru simplificarea gestionarii datelor si reducerea costului total de ownership. Conform proiectiei IDC, clientii SAP HANA vor realiza o rentabilitate medie a investitiilor de 679% pe cinci ani. SAP HANA Cloud ofera o baza puternica de gestionare si analiza a datelor pentru solutii de inovare, cum ar fi SAP Data Warehouse Cloud. In prezent, aceasta este disponibila atat pe Amazon Web Services, cat si in Microsoft Azure, pentru a oferi o mai mare flexibilitate si varietate in alegere pentru clientii care migreaza in cloud. SAP intentioneaza sa lanseze o varianta trial a SAP HANA Cloud la inceputul lunii iulie.
SAP Data Warehouse Cloud si SAP Analytics Cloud includ o linie extinsa de pachete pre-configurate de continut, constand in scenarii de business end-to-end care raspund la intrebarile esentiale - tehnice sau de afaceri - ale companiilor care doresc sa obtina rapid informatii relevante din datele disponibile. Cea mai recenta actualizare a SAP Data Warehouse Cloud include continut de business centrat pe industria de retail. Se preconizeaza ca un ecosistem in crestere rapida, cu sute de parteneri, va oferi mai mult continut pre-configurat si conectori de date pentru SAP Data Warehouse Cloud din SAP App Center.
Pentru a ajuta business userii si analistii sa creeze mai usor modele de date inteligibile, noul business layer SAP Data Warehouse Cloud este planificat pentru lansare la inceputul trimestrului 3 din 2020. SAP Data Warehouse Cloud va oferi, de asemenea, o functionalitate integrata a fluxului de date, permitand clientilor sa aleaga dintr-o gama larga de conectori pentru dezvoltarea proceselor scalabile de integrare a datelor catre si din orice sursa de date.
Totodata, pentru a le oferi clientilor si mai multe beneficii, SAP a integrat numeroase alte produse si functii. SAP Data Warehouse Cloud este mai bine integrata cu SAP Analytics Cloud pentru un mediu de date si analiza mai unificat. Acest lucru permite o imagine clara si precisa a tuturor datelor, pentru a transforma datele in informatii relevante, reale, de business. Platforma SAP BusinessObjects Business Intelligence 4.3, recent lansata pe 12 iunie 2020, este si mai bine integrata cu SAP Analytics Cloud,  pentru o tranzitie mai usoara catre cloud. Functionalitatile de planificare si predictie sunt integrate in ultima actualizare a SAP Analytics Cloud pentru o planificare mai rapida si mai puternica, in prezent avand disponibila o varianta gratuita.
Printre companiile inteligente de astazi care intentioneaza sa foloseasca beneficiile oferite de SAP HANA Cloud, SAP Data Warehouse Cloud, SAP Analytics Cloud si SAP Cloud Platform se numara Geberit, Porsche si Idorsia Pharmaceuticals. Vezi mai multe aici. 
 
Integrare
Cu o politica de pricing noua si simplificata a SAP Cloud Platform Integration Suite, clientii pot beneficia de pachete axate pe valoare si preturi atractive, precum si de simplificare in integrarea serviciilor de achizitie si consum. Clientii se pot inscrie acum o singura data pentru a utiliza toate functiile, in loc sa treaca prin licentierea mai multor servicii. Acest lucru le ofera flexibilitatea de a consuma un serviciu din cadrul suitei la cerere, in orice moment, cu o contorizare simplificata, bazata pe mesaje. Mai mult, SAP livreaza pachete de integrare pre-configurate intre aplicatiile SAP cu mesaje standard, fara taxa suplimentara.
 
Extensie
Imbunatatirile fluxului de lucru cu SAP Cloud Platform Extension Suite si noile pachete de continut pentru procese live vor ajuta clientii sa-si adapteze si sa-si extinda procesele de afaceri din mers si in timp real pentru a raspunde cerintelor in schimbare si a-si creste eficienta. Expertii proceselor de afaceri pot acum sa gestioneze in timp real fluxurile de lucru, cum ar fi aprobarile de cheltuieli de capital, folosind instrumente dedicate pentru a descoperi, configura si executa extensii de aplicatii, toate fara ajutor de la departamentul IT. Acest lucru se reflecta in valoare obtinuta mai rapid si o reducere a costurilor de implementare. 
Honeywell si SAP si-au anuntat recent parteneriatul pentru crearea unei solutii comune in cloud, dedicata industriei imobiliare. Solutia este planificata sa ruleze pe Honeywell Forge si SAP Cloud Platform si isi propune sa eficientizeze datele operationale si de business pentru a genera plus valoare, sa imbunatateasca performantele companiei prin obtinerea unor informatii comerciale valoroase si, totodata, sa imbunatateasca managementului experientei angajatilor prin analiza puternica a datelor experientiale.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
rigips
CONCEPT STRUCTURE
ness project
siniat
strabag nivel 1
leviatan
viarom
Ubitech
noark
MAKITA
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
quadratum
concelex
CDS

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander