Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - VESTRA Industry: Creste apetenta constructorilor pentru finalizarea proiectelor
VESTRA Industry: Creste apetenta constructorilor pentru finalizarea proiectelor
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Stelian DINCA 19 Nov 2020 06:30
Primul cluster specializat in industria utilitatilor si echipamentelor de automatizare, Vestra Industry, a incheiat al treilea trimestru al anului 2020 cu o cifra de afaceri de 70 milioane de Lei, inregistrand o crestere de 32% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Portofoliul de clienti a crescut si el cu 15% fata de 2019. Rezultatele se bazeaza atat pe parteneriatele solide cu furnizorii care aduc plus-valoare businessului, cat si pe calitatea bunurilor si serviciilor distribuite la nivelul pietei.
„La fel ca majoritatea sectoarelor economice si noi am fost afectati de pandemia generata de Covid-19. Fiind o companie de consultanta trebuie sa mentinem constant legatura cu clientii si sa ne deplasam pe teren, astfel ca starea de urgenta si masurile de distantare sociala reprezinta o provocare pentru noi. Cu toate acestea, am reusit sa ne adaptam noilor conditii si sa ne continuam activitatea si, la fel ca intr-o mare familie, ne-am sustinut reciproc si am luptat impreuna pentru atingerea obiectivelor comune.”, declarat Vlad Iftime, Managing Partner Vestra Industry.
Numai in trimestrul trei, rezultatele financiare arata o cifra de afaceri de 33 milioane de Lei, inregistrand o crestere cu aproximativ 57% fata de acelasi trimestru din anul precedent. Factorii care au generat aceasta majorare intr-un mod alert au fost apetenta constructorilor pentru finalizarea proiectelor de pe piata din Romania aflata inca in dezvoltare si dependenta de masurile economice si financiare aplicate de Guvern, dar si vremea neobisnuit de frumoasa pentru aceasta perioada care a fost de mare ajutor in implementarea proiectelor.
Pe langa gestionarea afacerii in contextul pandemic, cea mai mare provocare de business a clusterului este dezvoltarea unei noi divizii IT. "Pentru anul 2021 ne-am propus sa crestem departamentul de IT care va realiza solutii pentru orase inteligente (smart cities) si de cyber security. Astfel, oferim posibilitatea oraselor si comunitatilor sa devina competitive din punct de vedere economic, sa isi consolideze eforturile de durabilitate si sa deschida usa catre noi servicii si comunicatii intr-o societate mobila in continua crestere. Intr-o lume din ce in ce mai dependenta de tehnologie, in care hub-urile urbane sunt interconectate, securitatea in mediul virtual devine si ea un ”must have”." ,a adaugat Vlad Iftime, Managing Partner Vestra Industry.
Vestra Industry este prima companie din Romania cu un portofoliu bogat si o experienta vasta de peste 25 de ani care creeaza o punte intre nevoile beneficiarilor (cresterea eficientei si performantei consumului de apa, energiei termice sau gaz) si oferta internationala de produse, servicii si echipamente destinate industriei de utilitati. Activitatea companiei se axeaza pe doua divizii: cea de automatizari cu o pondere de 30% si cea de echipamente-utilitati cu o pondere de 70% din cifra de afaceri. In prezent, compania desfasoara proiecte care se axeaza pe partea de utilitati publice si de contorizare inteligenta prin comunicatii de tip SMART contribuind in acelasi timp la protejarea mediului inconjurator, impactat de schimbarile climatice. Astfel, cu ajutorul partenerilor, lideri de piata la nivel mondial si alaturi de cei 62 de angajati, Vestra Industry a reusit sa ofere clientilor cele mai eficiente solutii menite sa controleze pierderile de apa sau consumul inutil de energie electrica.
Vestra Industry comercializeaza o gama larga de echipamente de masura si control, solutii pentru retele de apa si canalizare dar si sisteme de automatizare aduse pe piata din Romania in parteneriat cu lideri modiali precum Rockwell Automation, Itron, AVK International, Kamstrup, Baroclean, Sainte-Lizaigne, Panduit, Rivard, Orbinox, Enz® Technik Ag, ProSoft Technology, Grupul ECA, Musthane, Cla-Val, Hilscher, Universal Robots.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
theda mar
EDIT-Structural
Ubitech
rigips
siniat
noark
CONCEPT STRUCTURE
concelex
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CDS
quadratum
Acvatot 2019
leviatan
viarom
ness project

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander