Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Deloitte 2020 Central Europe Technology Fast 50 include trei companii din Romania
Deloitte 2020 Central Europe Technology Fast 50 include trei companii din Romania
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 20 Nov 2020 17:29
DCS Plus, Druid si Tremend sunt companiile romanesti recunoscute in cadrul programului Deloitte 2020 Central Europe Technology Fast 50 la categoria Impact Star Award, care premiaza companii ce reusesc sa aiba, prin produsele si serviciile lor patentate, efecte pozitive asupra societatii, asupra businessului, precum si in domeniile inovatie, mediu si diversitate. DCS Plus dezvolta produse dedicate companiilor din turism, Druid creeaza asistenti virtuali inteligenti care pot indeplini procese complexe, iar Tremend, care a fost inclusa in editiile anterioare ale Technology Fast 50 in topul companiilor cu cea mai rapida crestere din Europa Centrala, creeaza solutii de transformare digitala agila folosind inteligenta artificiala.
„Editia din acest an a programului CE Technology Fast 50 ofera recunoastere companiilor care creeaza noi solutii tehnologice nu doar pentru cresterea sustinuta a veniturilor, ci si pentru impactul pozitiv asupra lumii, in general. Categoria Impact Star Award a fost introdusa in competitie pentru prima data in 2020, in acest context fara precedent creat de pandemia de COVID-19, care a transformat modelele de business si vietile noastre intr-un mod foarte rapid si intens. Felicit companiile din Romania premiate pentru efectele pozitive pe care au reusit sa le creeze in randul diferitelor niveluri ale societatii si asupra mediului de business”, a declarat Andrei Ionescu, Partener coordonator Consultanta si Managementul Riscului, Deloitte Romania, si coordonatorul programului Technology Fast 50 Europa Centrala in Romania.
Companiile cu cea mai mare crestere din Europa Centrala
Castigatorul principalei categorii a competitiei, care ofera recunoastere companiilor de tehnologie din Europa Centrala infiintate de cel putin patru ani care au inregistrat cele mai mari cresteri, este Packhelp, o companie poloneza de software care a dezvoltat o solutie ce ofera businessurilor acces la ambalaje personalizate, cu un impact minim asupra mediului. Packhelp a avut o crestere medie a veniturilor de 9.077% intre 2016 si 2019. Urmatoarele doua pozitii sunt ocupate de doua companii din Cehia, DoDo, care creeaza software specializat in servicii de curierat bazate pe solutii tehnologice, cu o rata de crestere de 8.427%, si UlovDomov.cz, cea mai mare si mai cuprinzatoare baza de date de apartamente de inchiriat din Cehia, cu o crestere de 5.535%. Companiile incluse in principala categorie a competitiei au avut o rata medie de crestere de 1.460%.
Aflat la a 21-a editie, topul este dominat in acest an de jucatori din domeniul software (30 de companii), urmat de media si divertisment (11 companii), hardware (patru companii), fintech (trei companii) si sanatate (doua companii). Peste 80% din companiile incluse in competitia din 2020 se afla pentru prima data in top, ceea ce indica ritmul alert de crestere a businessurilor de tehnologie tinere in regiunea Europei Centrale.
Categoria Rising Star
Pe langa principala categorie, care include companiile cu cea mai mare crestere, Deloitte 2020 Central Europe Technology Fast 50 ofera recunoastere si businessurilor mai tinere care se dezvolta rapid, in cadrul categoriei Rising Star. Compania FF Trader din Cehia, care a dezvoltat o platforma educationala pentru traderi financiari, este castigatoare pentru al doilea an consecutiv la aceasta categorie, cu o rata de crestere de 2.356%.
Categoria Rising Stars este dominata de jucatori in domeniul software si de companii care au intrat pentru prima data in top, 23 dintre cele 25 de companii fiind incluse in premiera in competitie.
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
concelex
siniat
quadratum
EDIT-Structural
ness project
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
CDS
rigips
strabag nivel 1
theda mar
Acvatot 2019
noark
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander