Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - DAAS continua dezvoltarea departamentului de Concept, Design & Arhitectura
DAAS continua dezvoltarea departamentului de Concept, Design & Arhitectura
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 07 Dec 2020 09:15
DAAS International Group a continuat dezvoltarea departamentului Concept, Design & Arhitectura. Expertiza DAAS in industria de refrigerare comerciala, industriala si HORECA ajuta clientii oferindu-le solutii pe toate palierele, inclusiv in zona creativa pentru a fi cat mai aproape de consumatori.
Departamentul DAAS Concept, Design & Arhitectura imbina insight-urile, imaginatia si expertiza si creeaza experiente relevante pentru consumatori si pentru retailerii deschisi la schimbare si care isi doresc sa tina pasul cu cerintele clientilor. DAAS a ajuns sa aiba peste 200 proiecte de concept, design & arhitectura doar in 2020, un an care se astepta sa nu aduca foarte multe proiecte din cauza pandemiei.
“Cu fiecare proiect dus la capat, bifam un nou succes in portofoliu, in care arhitectii, designerii de interior si inginerii specializati in HoReCa si Retail isi aduc impreuna viziunile pentru a contura un produs final eficient, modern si cu un potential important de a deveni o referinta in industrie” a declarant Adrian Craioveanu, director EMEA departamental Concept, Design & Arhitectura.
Departamentul Concept Design & Architecture are misiunea de a imbina doua componente extrem de importante: creativitatea, care se traduce prin inovatia din spatele „marii idei” si eficienta produsului final, care se vede in utilitatea pe care o ofera consumatorilor finali.
La DAAS, drumul de la concept la realitate al unui proiect trece prin cativa pasi esentiali, fiecare la fel de important in cadrul procesului. Prima componenta este analiza nevoilor si dorintelor clientului, urmata de analiza in detaliu a locatiei in care se va implementa proiectul. Urmeaza apoi etapa in care ideile se contureaza si care se transforma in concept.
Dezvoltarea in sine a proiectului este urmatorul pas, incepand prin a crea un design 2D, care se completeaza apoi cu schema decorativa 3D. Ultima faza a proiectarii este momentul in care se ajunge la o decizie finala pentru cea mai buna solutie de design, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic, satisfacand nevoile si dorintele initiale ale clientului.
“Din punctul nostru de vedere, design-ul 3D face diferenta si transforma o poveste intr-un scenariu ludic pentru a crea un spatiu care se evidentiaza prin propria identitate: inovatoare si, pentru multi, surprinzatoare.” a mai mentionat Adrian Craioveanu, director departamental Concept, Design & Arhitectura.
Design-ul revolutionar, personalizarea, intretinerea eficienta si crearea unei game extinse sunt principalele aspecte luate in considerare pentru fiecare proiect. De la design-ul peretilor, la cum echipamentele frigorifice reflecta chiar design-ul inedit al modelelor si evidentiaza principalele caracteristici ale acestora: iluminarea LED si sistemul IoT.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
strabag nivel 1
rigips
noark
viarom
Acvatot 2019
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
concelex
leviatan
siniat
theda mar
MAKITA
ness project

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander