Agenda Constructiilor
Marti, 23 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - MENATWORK mizeaza pe dezvoltare si o crestere de 10% a business-ului, in 2021
MENATWORK mizeaza pe dezvoltare si o crestere de 10% a business-ului, in 2021
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 03 Mar 2021 16:00
Menatwork, unul dintre principalele grupuri de constructii si dezvoltare de proiecte in Romania, cu o experienta de 27 de ani pe piata locala, a incheiat anul 2020 cu o cifra de afaceri de peste 50 de milioane de euro. Pentru 2021, conducerea grupului si-a propus o crestere de 10% a business-ului, punand accent pe activitatea de productie si comert, care reuneste 9 firme specializate in furnizarea de solutii in domeniul amenajarilor si finisajelor de interior si exterior, echipamentelor pentru instalatii electrice, aparatelor si sistemelor profesionale de iluminat, echipamentelor termice si sistemeolor de ventilatie si climatizare.
Pentru viitor Grupul Menatwork mizeaza pe o crestere a prezentei pe pietele externe cu produsele realizate in fabricile proprii din Popesti-Leordeni: pardoseala tehnica suprainaltata - Quattro Pavimente Tehnice, corpuri de iluminat - Vem Proiect Lighting, profile si accesorii metalice, sisteme palisare vie - Steel Business Profiles si tavanele metalice produse sub bine cunoscutul brand Prometal.
"«Build with Menatwork!» este mai mult decat un slogan, este filozofia noastra de a face, de a construi impreuna. Iar Grupul Menatwork este tocmai rezultatul sinergiei dintre productie - comert - consultanta - montaj pus la dispozitia clientilor", a declarat Monica Grafu, director general Menatwork.
 
Peste 3.000 de proiecte incheiate cu succes
In cei 27 de ani de performanta ca furnizor complet de solutii in domeniu, grupul a incheiat cu succes peste 3.000 de proiecte. Compania s-a implicat in realizarea de proiecte in domeniile rezidential, medical, hotelier, de birouri, sportiv, industrial, comercial, cultural si public, in ultimii ani furnizand solutii si materiale pentru proiecte importante ca: ansamblurile rezidentiale One Mircea Eliade Bucuresti (sisteme gips-carton), Barbu Vacarescu (sisteme gips-carton), Cloud 9 (placa rezistenta la apa si foc AquaFire), Hercesa Residence (structura gips-carton, adezivi, hidroizolatie), Belveo Brasov (sisteme gips-carton), Neo Mamaia (tavane metalice), cladirile de bioruri Renault (pardoseli suprainaltate), H Victoriei (pardoseli tehnice), Iride Business Park (tavane metalice), Sema Park (pardoseli tehnice), Global Worth Campus (gips-carton, plafoane metalice), noul resort hotelier Novum by the Sea (plafoane metalice), cladirile culturale Casa Filipescu-Cesianu, Castelul Corvinilor, Hunedoara, stadionul Steaua (tavane metalice, ceramica, adezivi) si stadionul Rapid (gips-carton, accesorii), Piata Progresul Bucuresti (tavane metalice).
 
Materiale pentru mai mult de 100 de cladiri din domeniul medical
Domeniul medical a reprezentat un sector important in care grupul Menatwork a contribuit cu solutii in ultima perioda, completandu-si protofoliul cu produse specializate, de la aparate de iluminat, la solutii pentru pardoseli, sisteme de apelare automata, ceramica, adezivi si obiecte sanitare, tavane, instalatii electrice si solutii de tratare a aerului. Grupul a furnizat recent solutii complete - materiale si montaj - pentru renovarea si construirea Sectiei de Radiologie a Spitalului Fundeni, Spitalului Militar Ion Jianu din Pitesti, Spitalul Militar pentru coronavirus din incinta Institutului Ana Aslan, Spitalul Regina Maria din Bucuresti, completand lista de peste 100 de cladiri medicale din portofoliu.
"Anul 2020 a fost marcat de blocaje si confuzie economica si emotionala, in care adaptare din mers la o noua realitate a fost prioritatea numarul unu. Portofoliul de produse complex si capacitatea echipei de a tine pasul cu schimbarile rapide ne-au permis sa abordam proiecte din diferite domenii de aplicabilitate, reconfigurand astfel ponderea gamelor in totalul businessului. Pentru 2021 suntem pregatiti sa raspundem cu acelasi profesionalism clientilor nostri si, ca noutate, vom transpune experienta noastra si prin servicii de montaj pentru lucrarile in care livram produse. In acest mod se va vedea mult implicarea noastra si asumarea raspunderii in produsul finit", a mai spus Monica Grafu.
 
Implicare in proiecte sociale
In cotextul unei nevoi acute de spatii medicale de calitate si moderne in Romania, Menatwork, in parteneriat cu asociatia FABORISA, a furnizat materiale pentru modernizarea spitalului Marius Nasta din Bucuresti si a sectiei de pediatrie a Spitalului CF2 Bucuresti, prin proiectul dezvoltat de FABORISA - "Care for suffering".
***
Grupul de firme Menatwork include, in prezent, din 9 societati, cu un portofoliu complex de produse si servicii pentru constructii si instalatii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Parcul administrativ si industrial din Bucuresti, pe care isi desfasoara activitatea firmele grupului, se intinde in prezent pe o suprafata de 90.000 de mp la Popesti-Leordeni (judet Ilfov). In fabricile si reteaua de distributie ale Grupului Menatwork activeaza in prezent peste 350 de angajati. Menatwork detine si propria retea comerciala in Bucuresti (la Popesti-Leordeni), Cluj Napoca, Craiova si Constanta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
strabag nivel 1
leviatan
ness project
EDIT-Structural
rigips
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CDS
viarom
siniat
Ubitech
theda mar
concelex
noark
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander