Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SAP: Trecerea la software de ultima generatie: un tren rapid pentru companii
SAP: Trecerea la software de ultima generatie: un tren rapid pentru companii
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 26 Apr 2021 10:16
Presiunea asupra directorilor financiari este mai mare ca oricand, pe masura ce companiile traverseaza provocari comerciale fara precedent. Pentru a veni in ajutorul lor, SAP organizeaza o serie de webinarii - Intelligent Finance in perioada 22 aprilie - 16 iunie 2021, cu un continut si o agenda special adaptate tarilor din Europa Centrala si de Est. Participarea este gratuita.
Programul va oferi informatii cheie despre ceea ce SAP ofera in mod unic cu RISE cu SAP si cum platforma SAP S / 4HANA permite directorilor financiari sa obtina o valoare de business masurabila, cu impact ridicat, sa stimuleze inovatia si actioneze in timp real. Webinariile vor reuni experti regionali SAP, parteneri si clienti care vor discuta despre beneficiile de business pe care le-au experimentat cu solutiile SAP.
Diferenta dintre companiile care si-au conectat afacerea la cele mai moderne solutii de planificare a resurselor (ERP) si cele care nu au facut-o inca a devenit din ce in ce mai vizibila. De altfel, in peisajul de business actual, tot mai complex si in continua evolutie, stapanirea incertitudinii a devenit noul avantaj competitiv, agilitatea si previziunea fiind viitoarele monede ale succesului. Prin inovatie, companiile reusesc sa ramana cu un pas inaintea concurentei, oferind experiente exceptionale clientilor, precum si rezultate de top pe toate paliere business-ului, care sa fie pe placul investitorilor si membrilor consiliului.
Importanta schimbarii
Confruntati cu un ecosistem atat de volatil, opac si complicat, majoritatea multinationalelor medii si mari au inteles urgenta adoptarii schimbarilor. Potrivit KPMG, 72% dintre companii s-au orientat spre elemente disruptive in propriile sectoare doar pentru a supravietui.
Mai mult, majoritatea recunosc necesitatea unor viteze de reactie crescute si o perspectiva mai larga, in timp real, asupra tuturor aspectelor operatiunilor lor - de la activitati de procurement si supply chain, pana la customer experience management si distributie. Intrebarea nu mai este daca migram spre o companie inteligenta, ci cand si cum.
Adoptarea tehnologiei digitale de ultima generatie a fost, desigur, o parte esentiala a acestui proces, intrucat colectarea si extrapolarea datelor stau la baza unor insight-uri superioare calitativ. Un studiu realizat de Gartner releva faptul ca peste 69% dintre companii si-au intensificat initiativele digitale doar in ultimul an, in timp 59% exploateaza deja date avansate si analytics pentru a-si gestiona deciziile strategice.
Trecerea la software de ultima generatie: un tren rapid pentru companii de toate marimile, tipologiile si din toate domeniile
Pentru multe companii de elita si aspiranti la pozitia de top, solutiile inteligente ERP reprezinta deja singura optiune. Un impresionant 86% dintre cele mai inovatoare companii din lume, 75% din cele mai sustenabile si 52% din Fortune 500 sunt in prezent la un nivel avansat in ceea ce tine de implementarea SAP S / 4HANA. Aceasta imagine devine si mai pronuntata la nivel european, unde 98% din EuroStoxx, respectiv primii 50 de reprezentanti blue-chip ai sectoarelor de top din zona euro, ruleaza acest software. De la inceputul anului 2020, s-a inregistrat cate o intrare in functiune a SAP S / 4HANA in fiecare ora de lucru.
Cu SAP S / 4HANA, companiile obtin perspective de profitabilitate pentru clientii lor, supply chain, ori produse si servicii. Solutia automatizeaza sarcinile care consuma resurse si incorporeaza monitorizarea riscurilor si controlului pentru a ajuta companiile sa se conformeze unui mediu de reglementare in continua schimbare. Imbinand tranzactii si analytics la nivelul intregului business, SAP S / 4HANA permite decizii predictive si bazate pe fapte.
Iar efectuarea saltului catre evolutie nu a fost niciodata mai usor datorita RISE with SAP - cea mai noua oferta de business transformation as a service, ce raspunde nevoii unui flux simplificat si flexibil, care sa se potriveasca tuturor si sa fie pe deplin asistat, la fiecare pas. Acest autodenumit „serviciu de concierge” catre Intelligent Enterprise a reusit sa deschida noi drumuri prin imbinarea tehnicilor, instrumentelor si sistemelor de asistenta necesare dezvoltarii unei companii, indiferent de punctul sau de plecare.
Iata cateva exemple de tranzitii din toate colturile planetei. Un gigant indian din industria auto, cu o echipa de peste 24.000 de persoane, si-a realizat recent transformarea intr-o companie inteligenta, in doar 17 luni, un mare retailer american, cu o echipa de cca 300.000, in mai putin de 10 luni, iar un operator britanic de telecomunicatii in doar 16 luni.
Avans mai rapid ca oricand - introducerea unei platforme digitale moderne, agile
Conform SAP Performance Benchmarking:
- companiile in care sistemele financiare ofera perspective integrate asupra performantei financiare si operationale, pot atinge o marja operationala cu 76% mai mare
- in cazul in care organizatia financiara este capabila sa actualizeze previziunile si sa efectueze simulari, costurile de bugetare si prognoza sunt cu 36% mai mici
- cu 26% mai putine zile pentru a inchide raportele anuale intr-un sistem integrat cu registrul, astfel incat nicio reconciliere nu este necesara
- Precizie cu 10% mai mare a prognozei, prin analize si raportari online realizate in timp real pe toate directiile cheie, cum ar fi clientii, regiunile si diviziile, precum si capacitatea de a detalia pana la orice nivel este nevoie
- Costul auditului cu 44% mai mic, ca procent din veniturile companiilor care eficientizeaza si automatizeaza
procesele de conformitate
Intelligent Finance - Seria de webinarii pentru rezilienta in business
Pe parcursul seriei de webinarii Intelligent Finance, pe 22 aprilie, expertii SAP din regiunea CEE si clientul SAP SumUp, o companie de plata mobila de top, vor oferi participantilor informatii despre primii pasi cu SAP S / 4HANA Finance. Pe 19 mai, webinarul se va concentra asupra modului de revolutionare a procesului Record-to-Report si pe transformarea insight-urilor in rezultate puternice de business; pe 16 iunie, SAP si clientii vor impartasi informatii despre cum sa permita trezoreriei sa devina rezistenta si mai eficienta cu SAP S / 4HANA.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
EDIT-Structural
theda mar
Acvatot 2019
siniat
ness project
noark
concelex
leviatan
quadratum
strabag nivel 1
viarom
CDS
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander