Agenda Constructiilor
Marti, 23 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - UAIC: Arhivolta castiga concurs de arhitectura pentru nou complex sportiv din Iasi
UAIC: Arhivolta castiga concurs de arhitectura pentru nou complex sportiv din Iasi
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 06 Iul 2021 07:42
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi (UAIC) si Fundatia Alumni a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi au desemnat castigatorul concursului national de idei de arhitectura pentru proiectarea complexului sportiv al UAIC ce va fi construit pe terenul din strada Sararie nr. 200, in municipiul Iasi. Juriul concursului, format din membrii Biroului Executiv al Consiliului de Administratie al UAIC, au hotarat, cu unanimitate de voturi, ca solutia castigatoare este cea propusa de catre firma Arhivolta Studio de Arhitectura, din Iasi. Membrii juriului au apreciat in mod deosebit interpretarea in cheie contemporana a unei arhitecturi clasice. Premiul castigat de firma Arhivolta Studio de Arhitectura din Iasi consta in suma de 10.000 de lei. La concursul national de idei de arhitectura pentru proiectarea complexului sportiv al UAIC au fost inscrise doua solutii.
In vederea construirii complexului sportiv al UAIC urmeaza sa fie intocmita nota de fundamentare in vederea achizitiei prin licitatie publica a studiului de fezabilitate si proiectarii.
Terenul pe care urmeaza sa fie construit complexul sportiv al UAIC are o suprafata de 8.888 de metri patrati. Complexul va avea o suprafata construita de 70% din suprafata totala a terenului, va avea o inaltime maxima de 21 de metri (S+D+P+E) si va fi compus din bazin de inot la dimensiuni olimpice, sala de sport multifunctionala, sala de forta si parcare. Bazinul de inot va putea fi utilizat atat pentru inot competitional cat si pentru inot de agrement. In sala de sport multifunctionala se vor practica atat activitati sportive individuale cat si de echipa (futsal, handbal, baschet, badminton). Sala de forta va include un spatiu de antrenament cu aparate specifice, o incapere pentru acordarea primul ajutor, o zona sanitara, vestiare etc. Parcarea va fi prevazuta si cu locuri destinate persoanelor cu dizabilitati. De asemenea, la exterior vor fi amenajate o pista de alergare, spatii verzi si cai de acces.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
Acvatot 2019
ness project
MAKITA
siniat
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
rigips
Ubitech
strabag nivel 1
EDIT-Structural
CDS
noark
quadratum
concelex
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander