Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - VITALIS coordoneaza derularea constructiei noului spital Medicover din Bucuresti
VITALIS coordoneaza derularea constructiei noului spital Medicover din Bucuresti
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 17 Sep 2021 06:03
Medicover a inceput colaborarea cu Vitalis Consulting, companie de project management si consultanta in constructii, pentru coordonarea proiectului de dezvoltare a noului spital pe care il va construi in Bucuresti. Proiectul va atrage o investitie in valoare de peste 20 de milioane de euro din partea Medicover si presupune transformarea unei cladiri de birouri cu o suprafata de 15.000 mp, amplasata pe Soseaua Fabricii de Glucoza nr. 11, intr-un spital cu abordare integrata, construit la standarde occidentale. Viitorul spital va beneficia astfel de o infrastructura urbana dezvoltata, asigurata si de apropierea de autostrada Bucuresti-Ploiesti, de spatii generoase si luminoase la interior, si numeroase locuri de parcare. Toate acestea vor permite ca nevoile pacientilor sa fie cat mai bine deservite.
Noul spital Medicover va avea un bloc operator de inalta performanta, imagistica High Tech, ambulatoriu integrat si peste 150 de paturi.
Proiectul beneficiaza de constructori profesionisti, avand ca manager de proiect compania Vitalis Consulting, companie de top din domeniul consultantei si managementului in constructii, o garantie a calitatii proiectelor pe care le supervizeaza fiind cei peste 15 ani de experienta in administrarea proiectelor pe plan local si international. Vitalis va asigura servicii de management de proiect si costuri, dirigentie de santier si coordonarea serviciilor de securitate a muncii.
"Atragerea unui partener cu expertiza vasta in dezvoltarea de centre medicale moderne este un pas important in atingerea obiectivului nostru principal de a raspunde cat mai prompt nevoilor pacientilor nostri intr-o perioada in care sistemul medical romanesc este greu incercat. Alaturi de dezvoltarea acestui proiect din Bucuresti, vizam activ si noi achizitii in tara prin care sa punem experienta noastra medicala de peste 25 de ani in serviciul pacientilor", a declarat dr. Florinela Cirstina, director general Medicover Romania.
Viitorul spital Medicover va deservi o populatie extinsa din zona metropolitana Bucuresti, de circa 2,2 milioane de locuitori.
***
Vitalis Consulting este una dintre cele mai importante companii din piata de constructii si imobiliare din Romania, cu peste 15 ani de experienta interna si internationala. Compania a oferit de-a lungul anilor servicii de management de proiect, management al costurilor, dirigentie de santier, coordonare SSM, due diligence tehnic, monitorizare de proiect, fit-out si multe altele, pentru peste 600 de proiecte de constructii. Printre cele mai importante proiecte in domeniul medical se numara dezvoltarea a cinci centre de dializa Nefromed, constructia Spitalului Sfantul Spiridon din Mioveni, Centrul de Radioterapie Amethyst din Bucuresti, cladirea Hospice Casa Sperantei din Bucuresti, precum si centrele de radioterapie MedEuropa din Bucuresti, Oradea, Brasov si Constanta.
Un interviu cu Florin Popa, Managing Partner al Vitalis Consulting, referitor la activitatea si planurile companiei, poate fi citit in Agenda Constructiilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
concelex
EDIT-Structural
siniat
Acvatot 2019
ness project
MAKITA
strabag nivel 1
CDS
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
leviatan
noark
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
viarom
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander