Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ASSECO isi extinde serviciile pe piata de trafic inteligent si Smart City din Romania
ASSECO isi extinde serviciile pe piata de trafic inteligent si Smart City din Romania
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 09 Feb 2022 14:52
Asseco SEE (ASEE), cea mai mare companiei IT din Europa de Est, parte din grupul polonez de IT ASSECO, a achizitionat o participatie de 60% in cadrul BS Telecom Solutions (BSTS), companie din Bosnia si Hertegovina, consolidandu-si pozitia de lider de piata regional in Europa de Sud-Est in domeniul digitalizarii afacerilor. Noua achizitie asigura premisele companiei de a se extinde pe piata globala, in timp ce pentru piata din Romania aceasta extindere va oferi acces la serviciile de trafic inteligent si Smart City bazate pe inteligenta artificiala, o optiune importanta pentru administratiile publice din tara noastra.
„Intrarea noastra in cadrul grupului ASEE este semnificativa din punctul de vedere al consolidarii pozitiei companiei in Bosnia si Hertegovina si in regiune. De asemenea, reprezinta o sansa pentru extinderea companiei pe piata globala. Grupul ASEE, prin operatiunile sale in 23 de tari, poate contribui in mare masura la extinderea produselor noastre pe noi piete. Impreuna, putem obtine rezultate mai bune. Pe de alta parte, BS Telecom Solutions, in calitate de lider regional in domeniul sistemelor inteligente de trafic si al solutiilor pentru orase inteligente, va completa portofoliul de produse ASEE cu produsele sale, va consolida si va confirma pozitia de lider a ASEE in verticale industriale noi sau existente", a declarat Mirza Varatanović, director al BS Telecom Solutions (BSTS).
Scopul achizitiei este ca Asseco SEE sa poata oferi clientilor sai servicii integrate de digitalizare, prin cele mai avansate tehnologic produse si servicii. „Ne-am dorit sa facem aceasta achizitie intrucat avem aceleasi valori, iar BSTS beneficiaza de o reputatie impecabila si o cunoastere solida asupra industriilor cu cea mai rapida crestere si care sunt cele mai promitatoare in prezent. Cred ca ASEE, impreuna cu echipa BSTS isi va spori excelenta, cunostintele si increderea in domeniul telecomunicatiilor, precum si in domeniul bancar, al productiei de software si al serviciilor electronice",sustine Tomasz Ciborek, Directorul Departamentului de Operatiuni de Vanzari al Grupului ASEE.
Asseco SEE (ASEE) este o companie cu impact semnificativ in mediul de afaceri din Romania. Prezenta pe piata inca din 2005, compania are un numar de aproximativ 120 de angajati in tara noastra si o cifra de afaceri ce depaseste 130 de milioane de lei.
Darko Glamočanin, directorul executiv al ASEE Sarajevo, a adaugat: „De la infiintarea sa, ASEE a ocupat o pozitie de lider in Bosnia si Hertegovina in calitate de furnizor de servicii si producator de software in sectorul financiar. De ani de zile, ne-am construit o pozitie de lider de piata si de motor al schimbarii, fiind recunoscuti in comunitatea de afaceri ca o companie pregatita pentru cele mai recente provocari si pentru aplicarea tehnologiilor transformationale, cum ar fi serviciile cloud, analiza, big data si AI. Uram un calduros bun venit celor de la BSTS, un nou membru al echipei ASEE. Sunt sigur ca impreuna ne vom consolida pozitia in Bosnia si Hertegovina si in regiune si ne vom sprijini si mai bine clientii in procesul de digitalizare."
Misiunea BSTS se bazeaza pe cercetarea si dezvoltarea de noi servicii, produse si tehnologii proprii, solutii de inginerie in domeniul telecomunicatiilor, proiectare si inginerie de sisteme inteligente pentru companiile de telecomunicatii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
EDIT-Structural
leviatan
concelex
noark
CONCEPT STRUCTURE
viarom
quadratum
ness project
rigips
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CDS
strabag nivel 1
Ubitech
Acvatot 2019
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander