Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - GRAITEC achizitioneaza Applied Software si devine lider in domeniul AEC
GRAITEC achizitioneaza Applied Software si devine lider in domeniul AEC
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 17 Mar 2022 11:27
GRAITEC , dezvoltator international de solutii software BIM, Fabricatie si Calcul pentru sectorul AEC si Platinum Partner Autodesk in Europa, Gold Partner in Canada si SUA, anunta semnarea acordului de achizitie a Applied Software.
Infiintata in 1982, cu sediul in Atlanta, Applied Software este partener istoric Autodesk. Cu 130 de angajati in peste 20 de state, App pentru a ajuta la peste 5.000 de software-uri sa-si solicite procesele de digitalizare din zona de constructie si fabricatie pe intreg teritoriul Statelor Unite. In prezent, Applied Software este unul dintre cei mai mari parteneri Platinum ai Autodesk din America.
Prin aplicarea Applied Software, grupul Graitec de America de Nord se consolideaza si preia in acelasi timp o cota semnificativa in piata BIM. In acelasi timp, nu sunt operatiunile cu unul dintre cei mai buni parteneri Autodesk din Statele Unite.
Impreuna, Graitec si Applied Software au ca scop sa adauge valoare pentru achizitionarea, combinand expertiza Autodesk cu beneficiile programelor Graitec. Dezvoltat de o echipa cu peste 150 de ingineri specializate in cercetare si dezvoltare, programe Graitec au ca scop completarea ecosistemului Autodesk, in special pentru arhitecti, ingineri proiectanti si producatori de elemente din otel si beton. Un punct de interes pentru a fi reprezentat de PowerPa – un set de instrumente de productivitate inovatoare si centrate pe rezultate care sa permita sa maximizeze utilizarea Revit, Advance Steel, Inventor si Vault. La nivel tehnic, Applied Software vor avea ocazie sa profite de expertiza echipei tehnice Graitec pentru proiecte din otel si beton armat.
Atat pentru Graitec cat si pentru Applied Software, evenimentul este mai mult decat o simpla accese. Devenind unul dintre cei mai mari parteneri. Detaliile financiare ale tranzactiei nu au fost dezvaluite.
Manuel Liedot, CEO Graitec: "Pentru Graitec, Applied Software este o buna cu adevarat transformatoare. Suntem onorati sa asociem marca Graitec cu o companie remarcabila si suntem de parere ca parteneriatul cu Applied Software va schimba drastic scara si amprenta geografica a grupului Graitec. De maine, activitatea noastra se va desfasura in proportie de 45% in America de Nord si de 55% in Europa".
Richard Burroughs, CEO Applied Software: "Sunt entuziasmat sa anunt o noua etapa in istoria Applied Software - aderarea la grupul Graitec. Graitec imparte acelasi ADN cu Applied Software - accent pe partea tinta pentru a face experienta clientilor si orientare catre inovatie. Crucial pentru mine a fost ca toata echipa sa ramana alaturi de noi in aceasta noua etapa si sa continuem sa punem accent pe interesele clientilor nostri".
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
noark
Acvatot 2019
concelex
siniat
ness project
CDS
leviatan
viarom
rigips
strabag nivel 1
Ubitech
EDIT-Structural
quadratum
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander