Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - ALFA Software a crescut cu 10% in 2021 si estimeaza o dinamica similara si in 2022
ALFA Software a crescut cu 10% in 2021 si estimeaza o dinamica similara si in 2022
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 17 Mar 2022 11:44
Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice cu cea mai dinamica ascensiune pe piata din Transilvania, anunta afaceri in crestere cu 10% in 2021 fata de anul precedent. Desi a fost o perioada dificila, in care s-a aplicat conceptul „work from home” si majoritatea proiectelor s-au desfasurat de la distanta, Alfa Software a reusit sa livreze clientilor sisteme ERP la cheie si, in acelasi timp, sa dezvolte functionalitati noi. Dintre acestea, o mare parte au la baza modificari legislative de substanta, cerute de statul roman. Este vorba despre declaratia 406 SAF-T si eFactura, care vin in intampinarea nevoilor companiilor romanesti de a se alinia noilor prevederi legislative si care intra in vigoare incepand cu acest an.
Tot pe parcursul anului 2021 au fost dezvoltate si noi functionalitati in cadrul modulului ASiS BI (Business Intelligence) tocmai pentru a oferi clientilor ASiS o experienta completa de analiza rapida si intuitiva a businessului lor.
„Rezultatele obtinute in cursul anului 2021 confirma continuarea trendului de digitalizare accelerata a companiilor locale. Nevoia de eficientizare a modului de lucru este acuta, iar solutiile ERP sunt exact raspunsul la ceea ce organizatiile au nevoie”, a declarat Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.
In 2021, Alfa Software si-a marit cu 10% echipa de specialisti IT pentru a consolida ritmul de generare de noi functionalitati, necesare in procesul de digitalizare a companiilor.
Alfa Software este una dintre primele companii romanesti producatoare de sisteme ERP si a intrat in cel de-al 25-lea an de activitate. Pe termen mediu si lung, obiectivul principal al companiei este de consolidare a pozitiei sale favorabile pe piata de ERP din Romania. Astfel, compania tinde spre a revolutiona felul in care business-urile isi gestioneaza activitatea si spre a dezvolta permanent instrumente inovatoare pentru eficienta companiilor din Romania.
In acest context, in anul 2022, Alfa Software isi va concentra resursele pentru dezvoltarea de module noi cu aplicabilitate imediata in verticalele: Productie, Constructii si Transporturi/ Expeditii. Unul dintre aceste module este cel de Management Documente care va inlocui in mare parte operarea manuala a documentelor in ASiS ERP cu o componenta de inteligenta artificiala. Prin intermediul acestui modul, care va include o functie de OCR-izare, documentele, indiferent de formatul lor (poza, pdf) vor fi „citite”, interpretate si asimilate de ASiS ERP ca informatie structurata.
O alta directie de dezvoltare in 2022 vizeaza verticala Transporturi/Expeditii. In acest sens, va fi creat un modul TMS, dedicat companiilor de transport. Acesta va avea capacitatea de a realiza simulari, planificari de rute, integrari in timp real via API-uri cu: solutii de Tracking-GPS, burse de transport, benzinarii si sisteme de taxare. Va dispune inclusiv de o aplicatie dedicata pe telefonul mobil pentru soferi.
„Ne asteptam ca 2022 sa fie un an la fel de bun ca 2021, in care estimam ca ne vom mentine ritmul de crestere anuala de 10%. Desigur, aceste estimari depind de contextul macroeconomic, dar si de mentinerea securitatii si pacii in regiunea noastra. Toate aceste elemente pot avea un impact semnificativ asupra intregii economii, nu doar asupra ritmului de dezvoltare al business-ului nostru”, a conchis Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
CDS
rigips
siniat
leviatan
theda mar
Acvatot 2019
ness project
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
MAKITA
viarom
noark
concelex
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander